Jak rozchodit MSI GF FX 5700
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Self-Ki11er
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak rozchodit MSI GF FX 5700
- zombux
- Odborník PCT

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus to popisat trochu blizsie...... ten popis je fakt dost divny
......
Skus napisat aj nieco blizsie o svojom PC ( doska, cpu... atd )...., pripadne aj konkretni typ karty ktoru mas....
Skus napisat aj nieco blizsie o svojom PC ( doska, cpu... atd )...., pripadne aj konkretni typ karty ktoru mas....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- LORI
- Nováček

Re: MSI GF FX 5700
Ti povím , to teda ale dá zarbat , to přečsít - co je valstně za porbélm ?Self-Ki11er píše:lidi potrebuju poradit...koupil jsem si novou grafickou kartu vise popisovanou.dal sem ji do AGP a apk sem zapl comp karta dolehala a neslo ji dat dal.no tak sem ho zapl ale na monasu sem nic neviled svitil oranzove.nevite nekdo co s tim muze byt???taky tam mam kabel ktery se napojuje na tu kartu blizko vetraku ale navim kam mam koncovku nacpat na zdroji nemam zadnou koncovku.diky za radu
Intel P4A 2400 MHz Northwood ; Asus P4S333-M ; Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB 500/900 MHz ; 2x 512MB DDR-400 Kingston ; 160GB SeagateBarracuda Ultra-ATA/100 ; SONY DVD-ROM ; NEC ND3520A DVD-R/+R DL ; Iiyama 19“ ; Win XP Prof.
- Slezman
- Středně pokročilý

asi máš MSI FX 5700 Ultra, přeci jenom ji ještě jednou vyndej, zkus ji (pořádně, ale s citem pro desku) zarvat do slotu (ty zlatý kontakty by měly být skryty ve slotu, neměly by být moc vidět ). Ten kabel, co říkáš, je patrně rozdvojka, vytáhni konektor z disku nebo spíš CD-ROMy, napoj na to ten ten kabel a jeden konec vraž zas do disku/CD a ten druhej opatrně do toho konektoru na kartě.
*teda pokud jsem to celý pochopil dobře
druhá varianta je, že nemáš ultru, máš to tam špatně nasazený (odklonil jsi tu bílou pojistku před zasouváním karty?), takže znovu zkusit zasadit.
Ten kabel (není to dvojlinka červená/černá?) může být vypadlej napájecí kabel na větráček, na kartě je odpovídající konektorek, tak zasuň
** jinou verzi už nemám, pač tu kartu mám a nic jsem k ní nedostal, protože přídavný napájení nemá
*teda pokud jsem to celý pochopil dobře
druhá varianta je, že nemáš ultru, máš to tam špatně nasazený (odklonil jsi tu bílou pojistku před zasouváním karty?), takže znovu zkusit zasadit.
Ten kabel (není to dvojlinka červená/černá?) může být vypadlej napájecí kabel na větráček, na kartě je odpovídající konektorek, tak zasuň
** jinou verzi už nemám, pač tu kartu mám a nic jsem k ní nedostal, protože přídavný napájení nemá