To vim taky, nic kromě SP2 sem neměnil, prostě to všechno zkur****Shit píše:Tím chci říci, že asi není vše ve Woknech OK (třeba jiná verze driverů, nějaký nekompaktibilní software atd.) Ta minuta a čtvrt je moc to není samo sebouAdamsquare píše:To mě má jako uklidnit jo?
Windows XP SP2 CZ - diskuse, problémy, postřehy a rady
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ach jo... tak mě to zas zlákalo, nějak mi to nedá, že to všem funguje a mě ne Tentokrát sem to stáhnul celý (260MB) a ne jenom aktualizaci. Ted už je mi vlastně jedno, protože mi bootuje systém cca 3 minuty a už mě to fakticky štve, takže sem smířenej už z čistou instalací XPéček
(a to mám čistou instalaci ani ne měsíc )
(a to mám čistou instalaci ani ne měsíc )
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- wolfstone
- Začátečník
-
Menší problém s SP 2 CZ . Po jeho instalaci se mi nedari pripojit na FTPka .
Dam pripojit pripojise to pak se objevi LIST a vic uz nic . Co stim?
Jinak Mrkvosft neco placal http://support.microsoft.com/?id=842242 nejaky problemy ci co , ma nekdo s SP podobnou skusenost ?
Dik.
Dam pripojit pripojise to pak se objevi LIST a vic uz nic . Co stim?
Jinak Mrkvosft neco placal http://support.microsoft.com/?id=842242 nejaky problemy ci co , ma nekdo s SP podobnou skusenost ?
Dik.
Naposledy upravil(a) wolfstone dne úte 21. zář 2004, 19:45, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jiná FTP jedou? jakého FTP klienta používáš? zkus třeba jinýwolfstone píše:Po jeho instalaci se mi nedari pripojit na FTPka v siti Mhnet. jako treba do breziny, dnebohu, a dalsich.
a nakonec, ten dokument, který odkazuješ si důkladně přečetl?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To mě podělejte Tak jsem už všechny naděje zabalil, a před formátováním a čistou instalací XPéček jsem teda znovu stáhnul SP2 (tentokrát ne aktualizaci ale celej čtvrtgigovej SP2) a vyzkoušel.
A ejhle, všechno funguje Systém mi bootuje asi 40vteřin, což je jako předtim, všechny programy se tváří, že je to ok, hry taky fungujou tak nevim Jediný problém byl s ADSL, musel jsem reinstalovat ovladače na modem. JINAK ALLES OK. Fakt nevim, proč to předtim nefachalo?
Takže se omlouvám MICROSOFTU za proklínání. SP2 světe div se funguje NO PROBLEM!!!
A ejhle, všechno funguje Systém mi bootuje asi 40vteřin, což je jako předtim, všechny programy se tváří, že je to ok, hry taky fungujou tak nevim Jediný problém byl s ADSL, musel jsem reinstalovat ovladače na modem. JINAK ALLES OK. Fakt nevim, proč to předtim nefachalo?
Takže se omlouvám MICROSOFTU za proklínání. SP2 světe div se funguje NO PROBLEM!!!
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Takže já taky reportuju ideální stav - všechno šlape v pohodě, boot trvá stejně jako před tím, wokení firewall jsem okamžitě zakázal (tak si jeho úžasné ochrany nemůžu vychutnat). Koukal jsem tam v ovládacích panelech na novinku - bezdrátové sítě (nějaký průvodce či co, až budu mít příležitost vyzkouším). Tak mi zmizl z bootovací obrazovky nápis Home Edidtion, mám tam jen WinXP, ale to je mi šumafuk.
instaloval jsem ten velikej SP staženej z MS stránek
instaloval jsem ten velikej SP staženej z MS stránek
- Spectral
- Středně pokročilý
-
Jestli to někoho zajímá kvůli statistice, tak u mě taky vše OK. Podrobnosti stejné jako Pavel: instalačka z velkého 260MB corporation packu, wokenní firewall zakázaný (no, já jsem vlastně odstřelil celé centrum zabezpečení ) a z boot screen zmizelo Professional. Prostě nudná normálka. Jede to dobře (=stejně jako předtím).
Veterán
- Shit
- Odborník PCT
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
S tím plně souhlasím, sorry že jsem to napsal tak blbě, ten firewall je rozhodně supr pro běžný lamy (nebo pro ochranu samostatného PC), který by stejně žádnej jinej nepoužívali kdyby jim MS tenhle automaticky nezapl, pro mě je ale zbytečněj, sedím si za HW firewallem a dvojitým NATem a nejsu žádný prase s pirátským SW, takže si odchozí spojení ven hlídat nepotřebuju.Shit píše:Rozhodně je to oproti SP1 velký pokrok a pro "běžné" domácí uživatele - no jak to napsat - určitě lepší než kopanec do ledvinpavel.minarik píše: wokení firewall jsem okamžitě zakázal (tak si jeho úžasné ochrany nemůžu vychutnat)
No a když se budu s noťasem připojovat někde mimo, tak si ten firewall prostě zapnu a hotovo.
- Ricardo
- Začátečník
-
Neví někdo jak se zbavit té ikony vpravo dole (výstrahy zabezp. systému win.?), hrozně mně štve, hlavně při startu
//pavel.minarik: už se to tu řešilo, hledej, mělo by to jít vypnout v centru zabezpečení v ovládacích panelech
//pavel.minarik: už se to tu řešilo, hledej, mělo by to jít vypnout v centru zabezpečení v ovládacích panelech
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No to teda nevim, protože to tam nemámRicardo píše:Neví někdo jak se zbavit té ikony vpravo dole (výstrahy zabezp. systému win.?), hrozně mně štve, hlavně při startu
Jinak mám zaplej ten jejich firewall i všechny ostatní sračičky co tam jsou a stále no problem
- Species8472
- Nováček
-
integrace
Cau lidi nevite jak integrovat SP2 do instlalace WINDOWS?????
- zombux
- Odborník PCT
Re: integrace
děláš si srandu??? už ses ptal ve FAQ a odkaz na to byl o nějaký tři příspěvky vejšSpecies8472 píše:Cau lidi nevite jak integrovat SP2 do instlalace WINDOWS?????
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- chodec
- Začátečník
vypni to v sluzbach a mas pokoj a usetrenu pamet start-run napis services.msc a vypni security centerRicardo píše:Neví někdo jak se zbavit té ikony vpravo dole (výstrahy zabezp. systému win.?), hrozně mně štve, hlavně při startu
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak reportuju, ze u me vse na kancl PC (2500+, MSI NF2) v pohode, nejdriv se wokenní FW mirne pral s Keriem, ale dal jsem to dokupy...
Jediny co mi mirne vadilo byla dlouha instalace, kolem 20 min, ale to neni tak podstatný...
Jediny co mi mirne vadilo byla dlouha instalace, kolem 20 min, ale to neni tak podstatný...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- zombux
- Odborník PCT
technickej dotaz - ve vlastnostech systému je karta Automatické aktualizace. na obou PC kam jsem nainstaloval SP2 ji teď mám dvakrát - čím to?
Pfizer & Moderna inside
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Takze pro statistiku hlasim ze SP2 je na hovno. Neni implantovana java VM od sunu mi nejede, neustale me otravuje pojebany informacni panel, ktery jak jsem se dozvedel v napovede jde vypnout, ale durazne to nedoporucuji nikde ani zminka o tom jak to vypnout. Takze si pockam na SP3 nebo na SP2.1.
Vážená paní/vážený pane,
obdrželi jsme Vaše sdělení, odpovíme Vám v nejkratším možném termínu.
Vaše sdělení vedeme pod tímto označením: Sdělení #000459
Prosíme, používejte toto číslo jako odkaz pro Vaši následující komunikaci s námi.
Děkuji jménem našeho týmu,
Roman Šuk
Ředitel péče o zákazníky
Microsoft Česko a Slovensko
Vážená paní/vážený pane,
obdrželi jsme Vaše sdělení, odpovíme Vám v nejkratším možném termínu.
Vaše sdělení vedeme pod tímto označením: Sdělení #000459
Prosíme, používejte toto číslo jako odkaz pro Vaši následující komunikaci s námi.
Děkuji jménem našeho týmu,
Roman Šuk
Ředitel péče o zákazníky
Microsoft Česko a Slovensko
- Shit
- Odborník PCT
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: