The Sims 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

The Sims 2

Příspěvek od Roxyman »

Tak dneska to vyšlo u nás!

Máte to už někdo? Podělte se o dojmy...
Kdysi jsem hrál první díl a byla to docela sranda :) . Trocha té nostalgie zůstala a tak uvažuji že si tuto hru pořídím...už jen proto že manželka je na to celkem zvědavá a zas bych měl o důvod víc sedět u kompu :twisted: ...

A rovnou jedna otázečka : Obsahuje anglická verze hry volbu jazyka do češtiny? Nebo je čeština jen v té naší verzi co vyšla dnes v ČR? V zahraničí jde totiž sehnat levněji....ale čeština by se hodila :oops:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Kámoš to objednaval tušim z tiscali a uz posilali potvrzovaci mail, takze to cekame kazdym dnem :) Ja osobne tohle nehraju, ale mladá jedničku hrala celkem dost a pocitam, ze i u dvojky nejak zustane :)

Ona bude hrát, ja surfovat - doma pohoda :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

je to kompletne v CZ
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Sentenced píše:Kámoš to objednaval tušim z tiscali a uz posilali potvrzovaci mail, takze to cekame kazdym dnem :) Ja osobne tohle nehraju, ale mladá jedničku hrala celkem dost a pocitam, ze i u dvojky nejak zustane :)

Ona bude hrát, ja surfovat - doma pohoda :lol:
To je právě ono, manželku to zajímá...hrát to budu sice já, ale ona bude koukat...což je asi jediná hra o kterou má nějakým způsobem zájem...
Jsem na to taky celkem zvědavej....
Dneska jsem jí navnadil, že potomci budou mít geny rodičů a simáci budou stárnout...a pak sem něco prohodil, že se budou i milovat a to zpozorněla a řekla : no vidíš, ještě se třeba něco přiučíme :lol: ...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

mr_sheen píše:je to kompletne v CZ
znamená to, že když si hru objednám např. v Anglii bude tam čeština?
Já jsem dneska nějakej natvrdlej... :oops:
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Jsem docela zvědav co to bude zač :shock:
Už aby tady byly nějaký postřehy :roll:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak kamošovi to dorazilo a je to fakt bomba :)
Mladá to hrala, ja jen koukal, ale tech moznosti co tam je - nedivim se ze jsou tyhle hry nejprodavanejsi.

grafika je vyborna, detailní.

Se singles se to vubec, ale opravdu vubec nedá srovnavat. Vydržel jsem an to koukat snad hodinu a jen jsem se divil jaky moznosti tam jsou. V čestine jsem tam videl par chyb, ale celkove je to prelozeny prijemne.

Vyborny jsou pohyby tech Simíků, videl jsem tam nejakou party a nektery tam totalne křepčili, technoparty hadr. :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Sentenced píše:Tak kamošovi to dorazilo a je to fakt bomba :)
Mladá to hrala, ja jen koukal, ale tech moznosti co tam je - nedivim se ze jsou tyhle hry nejprodavanejsi.

grafika je vyborna, detailní.

Se singles se to vubec, ale opravdu vubec nedá srovnavat. Vydržel jsem an to koukat snad hodinu a jen jsem se divil jaky moznosti tam jsou. V čestine jsem tam videl par chyb, ale celkove je to prelozeny prijemne.

Vyborny jsou pohyby tech Simíků, videl jsem tam nejakou party a nektery tam totalne křepčili, technoparty hadr. :lol:
Tak když to říkáš Ty Sente, tak to musí být něco :-D . Už abych to měl doma....zajímavý je že to hrajou většinou ženský!

Na těch českejch stránkách Thesims2.cz dost píšou do fóra právě holky...
No je to rarita, ženská a pařit...to se tak někdo má :) , co bych za to dal kdyby ta moje dřepla třeba k The Sims 2 a celej večer mě nepustila ke kompu..nj, ale to bych pak musel koupit druhej kompl, protože to bysme se furt dohadovali kdo, kdy, bude co hrát :lol:

Technopárty rullezzzz!!! :twisted: U mejch Simáků bude doma každej den :lol: :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já sám to nehraju, nemam na to nervy piplat se se Simíkama :) , ale koukat na to me celkem baví.

Videl jsem jak tam jedna holka chtela zacit balit kluka jiny holky a ta se do ní totalne pustila, nejdriv hádka, pak ji napadla :lol: Pak dorazila policie a celou party rozehnala :o

Vypadá to, ze budu o 1500 chudší, musim to manzelce objednat ... :)

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

:lol: to je celkem hustý, na bitky se těším..

Přidám sem link kterej by měl údajně odstranit cenzuru ze hry :

http://www.abcgames.cz/?p=trainery_zobraz&ID=6462

Tak to někdo vyzkoušejte a dejte vědět jestli to funguje....
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Hhe tak to sem teda zvedav jak to bude vypadat jA tomu rikam hra do nekonecna :) :roll:
AMD Athlon 2100+ FIC KT400 768 MB DDR 333 (Mhz) HIS Excalibur 9600 pro 160 GB Seagate Barracuda 8 MB CD-ROM samsung Win XP Profi SB live 5.1 Hercules XPS 2.1
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

A jak by si to podle vás vedlo ve srovnání se SIMS 1?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Boin píše:A jak by si to podle vás vedlo ve srovnání se SIMS 1?
Já to muzu vlastne tezko srovnavat, protoze jsem jenom "divák", ale graficky je to uplne jinde, jinak herne to vypada ze je tam vse z 1., plus spousta drobností, vychytavek, mozností, zpusobů atd. navíc.

Jen to členeni na mesta je super, tvorba postavy je taky vyborna... Ta hra je hrozne "piplací", rekl bych "jen pro ženský" - ale vypada to nabušeně. :)

Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Právě jsem to vypnul. Začal jsem to hrát v 6:30 a je 13:20 a myslel jsem, že je tak 10 :D. Do tý hry se tak zažerete, že stratíte absolutní pojem o čase, hlavně když máte rodiný problemi. Já jsem se oženil a hned jsem zbalil další holku a už mám dva kluky, samozřejmě, že jednoho se svojí ženou a druhého s přítelkyní, která bydlý s námi :-D. Jsou tam i hezké animace, např. první sex, jak ženě(přítelkyni) roste břicho. Taky musíte doplňovat jídlo do lednice přes telefon. Jo a taky už sem starej dědek a odešel jsem z armády do důchodu :-D. Než mi všichni zempřou, tak potřebuju děti, abych mohl hrát dál. Graficky se to samozřejmě nedá srovnat s jedničkou, ale vypadáto dobře. Hraju to na Full, ale občes začne něco načítat z HDD, takže asi by to chtělo víc RAM.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Můžu potvrdit vysokou návykovost :lol: , teď jsem to vypnul a ráno pán bůh semnou jestli vstanu do práce... :twisted: .
Hra vypadá naprosto úžasně....udělal jsem si rodinku (sebe a manželku), kterou musím balit :oops: ...nechtěla zezačátku spát se mnou v posteli, ale už je to na dobrý cestě... sme se zamilovali :lol: .
V práci už proběhlo nějaký to povýšení...mouchy lítaj nad skaženým jídlem v kuchyni... :lol: , ale jinak super...škoda toho stárnutí...moc času do stáří nezbývá...
Dal jsem tam ten patch proti té cenzuře a jaké bylo moje překvapení, když se šel chlapík koupat a při pohledu mezi jeho nohy jsem zjistil, že namá pindíka :lol: :lol: ...no co třeba časem vyjde nějaká modifikace... :lol: .
U ženskejch je to v klidu, tam je vše jak má bejt :oops: :lol: .
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Sentenced píše:...
Singles maj jednu výhodu dá se tam šuk.... :twisted:
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Wiruss píše:
Tady můžou taky, vlezou do postele a schovají se pod peřinu, která začne skákat i s polštáři :-D
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Wiruss píše:
Šu**ní je pro děcka, chlapi si vypijou!! Co? No....

Osobně si myslím, že přímý akt do takovéto hry nepatří...to už je pak o ničem...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já kdyz včera celej večer surfoval, tak to mlada hrala a slysel jsem z druhy mistnosti dost zajimavy zvuky :) Jsem si rikal co se tam deje...

Jinak se mi moc nelíbí ten Podivínov nebo jak se to jmenuje, to uz je spis, kdyz se s tim človek pak nudí, tak tam zavítat. :)
Jinak ta hra splnila co se od ní očekávalo a to se poslední dobou kazdy hre nepovede :roll:

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Sentenced píše:Já kdyz včera celej večer surfoval, tak to mlada hrala a slysel jsem z druhy mistnosti dost zajimavy zvuky :) Jsem si rikal co se tam deje...

Jinak se mi moc nelíbí ten Podivínov nebo jak se to jmenuje, to uz je spis, kdyz se s tim človek pak nudí, tak tam zavítat. :)
Jinak ta hra splnila co se od ní očekávalo a to se poslední dobou kazdy hre nepovede :roll:
Já si dal zatím ten Krasohlídkov, nebo jak se to jmenuje...Podivínov si dám pak až jak říkáš až budu mít tohohle dost...
Zvuky jsou někdy opravdu zajímavý :oops: ....Výbornej LOL bylo, když se mi objevila hláška, že jsem v práci dost komunikativní a na to konto sem si přivezl z práce kamaráda...Ten se toho kamarádství jal velmi velkoryse a ihned se mi nakvartíroval do domu a šel si sám zahrát šipky, pak uklidil bordel na stole a poté sem se s ním rozloučil :lol: . No fakt někdy zajímavý situace.
A jak píšeš, hra splnila očekávání u mě o to víc, že jsem ani neměl v plánu tuhle hru kdy hrát :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“