Apple Display a Nvidia Quadro
Moderátor: maXXmilian
- avp
- Nováček

-
Apple Display a Nvidia Quadro
Poradite prosim. Apple Studio Display 21" spatne zobrazuje plochu monitoru. Bud obraz presahuje o par mm, neni videt cast hodin na tray a kus tlacitka Start. Nebo naopak obraz vycentruje a na krajich zbyvaji cerna mista. Nevite jak tenhle problem vyresit. Zkousel jsem powerstrip, ale ten si s tim neumi moc dobre poradit. Puvodne jsem mel v pocitaci Parhelii a jejich Powerdesk si s tim umel poradit a obraz jakztakz vycentroval az ke kraji monitoru...Opravdu bych byl vdecny za kazdou radu. Diky moc.
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- avp
- Nováček

-
Ne, bohuzel ne. Jedine co jsem nasel je driver, ktery jakztakz dostal obraz do normalu, nicmene i nadale o neco malo presahuje pres kraje. Zkousel jsem jeste jednou powestrip, ale bez uspechu, ted uz by mi stacilo jenom obraz o neco malo zuzit. Problem je v tom, ze apple dela vsechna nastaveni obrazu softwarove, takze jedina moznost je sehnat nejaky driver, ktery by mel v sobe nastaveni a nebo doporucit nejaky softik, ktery by umel obraz o neco malo zuzit...
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- avp
- Nováček

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- avp
- Nováček

-
- Jan64
- Nováček

-
Ovládání monitorů Apple
Nazdar,
dovolil bych si upozornit že při trochu pozornějším sledování informací o produktech Apple lze poměrně snadno zjistit že jejich plnohodnotný provoz je obvykle podmíněn návazností na příslušný operační systém jehož služby v jisté míře využívá... uvedený monitor má poměrně unikátní možnosti ovládání a kalibrace barev - ovšem světu "Microsoft" jsou tyto záležitosti zapovězeny.
Takže řešení je prosté -> připojit monitor ke compu s OS doporučeným výrobcem.
Zdar
dovolil bych si upozornit že při trochu pozornějším sledování informací o produktech Apple lze poměrně snadno zjistit že jejich plnohodnotný provoz je obvykle podmíněn návazností na příslušný operační systém jehož služby v jisté míře využívá... uvedený monitor má poměrně unikátní možnosti ovládání a kalibrace barev - ovšem světu "Microsoft" jsou tyto záležitosti zapovězeny.
Takže řešení je prosté -> připojit monitor ke compu s OS doporučeným výrobcem.
Zdar