Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
AK-47
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Juju

Příspěvek od AK-47 »

Mtex píše:
Deegr píše: Máš tam nainstalovanou češtinu? Jestli jo, tak hru musíš přeinstalovat, přejít ten level a pak si ji tam znovu nainstalovat.
Nebo staci smazat mrazik.pak4...nebo jak se to jmenovalo.
Jo jasan, ja mel akorat rozbaleny ty pak4 soubory, tudiz sem rozbalil i mrazik.pak4 a nevedel jsem, kde je vsude zalezla. Zkousel sem to podle datumu, ale ani prdecek. Vcera jsem to preinstaloval se zalohovanyma saves a funi to v ENG a ani tu CZ nepotrebuju. Takze problem vyresen. Zdarek vsem
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

No, neříkal jsem to, že to stačí přeinstalovat a pak tam už neinstalovat tu češtinu?
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
AK-47
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AK-47 »

Deegr píše:No, neříkal jsem to, že to stačí přeinstalovat a pak tam už neinstalovat tu češtinu?
Zdar covece, tak sem podlehl a quli pribehu vs. moje znalosti ENG sem tam zkusil narvat tu 1.3 od Mrazika, kde pische pri instalaci, ze odstranil padani do menu v Recykling levelech a ZATIM to funguje, uvidime dale, sem v Delta labs, uvidime jak to pujde dale... Jestli to negdo s tou verzi 1.3 dohral, at se ozve...
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

AK-47 píše:Zdar covece, tak sem podlehl a quli pribehu vs. moje znalosti ENG sem tam zkusil narvat tu 1.3 od Mrazika, kde pische pri instalaci, ze odstranil padani do menu v Recykling levelech a ZATIM to funguje, uvidime dale, sem v Delta labs, uvidime jak to pujde dale... Jestli to negdo s tou verzi 1.3 dohral, at se ozve...
Do háje a já na to dojel. Právě včera jsem musel hru odinstalovat a teď hraju recykling znova!!! :x

Ok, jdu stahovat verzi 1.3, jestli ale zase někde skončím, tak ať si mě Mrazík nepřeje, to pak pozná rozzuřenou Marfušu!!! :-D
Bathory
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

maminko co to ti pánové dělají? :lol:

Obrázek
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

prasáci :lol:
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

takze mi to ide na 800x600 medium okolo 30-35fps
super bomba pecka
komu vadi tma, nech si da FARCRY
ved idsoft tmu sluboval tak co chcete

teraz som v delta labs 2
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Obnovovaci frekvence..???

Příspěvek od bobbik »

Jestli se to tady uz resilo, tak se omlouvam, ale 30 stranek tohoto threadu je na me moc (docet sem se az k 10i a nic :roll: )

Subjektivne mi prijde, ze mi jede doom na nizsi obnovovaci frekvenci nez ve woknech. Proste se to vlni...

Uz sem o tom nekde neco cet, ale nemuzu to najit :(

Mam radeona 9600XT, spravi to Catalyst control center? Da se tam nastavit v jaky frekvenci se ma konkretni aplikace spoustet nebo mam hledat nakej jinej programek?? Anebo sem blbej a slepej a bezi to normalne??

Nemam doma net, takze to ted nemuzu vyzkouset a proto prudim takhle bez vyzkouseni, jsem v praci. Dik
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Obnovovaci frekvence..???

Příspěvek od mr_sheen »

bobbik píše:Jestli se to tady uz resilo, tak se omlouvam, ale 30 stranek tohoto threadu je na me moc (docet sem se az k 10i a nic :roll: )

Subjektivne mi prijde, ze mi jede doom na nizsi obnovovaci frekvenci nez ve woknech. Proste se to vlni...

Uz sem o tom nekde neco cet, ale nemuzu to najit :(

Mam radeona 9600XT, spravi to Catalyst control center? Da se tam nastavit v jaky frekvenci se ma konkretni aplikace spoustet nebo mam hledat nakej jinej programek?? Anebo sem blbej a slepej a bezi to normalne??

Nemam doma net, takze to ted nemuzu vyzkouset a proto prudim takhle bez vyzkouseni, jsem v praci. Dik
zkus prave mysi na prochu>vlastnosti>nastaveni>upresnit>obrazovky a tam nastav 85hz,pokud to tak mas tak by to melo byt ok
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbik »

Ja sem idiot, zapomnel sem napsat podstatnou vec. Ve woknech mam samozrejme nastaveno 100Hz a jede to v poho.

Mam Eizo F77.
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

bobbik píše:Ja sem idiot, zapomnel sem napsat podstatnou vec. Ve woknech mam samozrejme nastaveno 100Hz a jede to v poho.

Mam Eizo F77.
použij program RefreshForce http://www.pagehosting.co.uk/rf/.
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbik »

m.h.l píše:
bobbik píše:Ja sem idiot, zapomnel sem napsat podstatnou vec. Ve woknech mam samozrejme nastaveno 100Hz a jede to v poho.

Mam Eizo F77.
použij program RefreshForce http://www.pagehosting.co.uk/rf/.
Dik. Vyzkousim.

BTW A spousti se teda D3 v nizsi frekvenci nebo se mi to jenom zda??
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

bobbik píše:
m.h.l píše: použij program RefreshForce http://www.pagehosting.co.uk/rf/.
Dik. Vyzkousim.

BTW A spousti se teda D3 v nizsi frekvenci nebo se mi to jenom zda??
Nezdá se ti to, radili ti blbě. Doom3 vnucuje vlastní obnovovací frekvenci 60 Hz, která je na Winech nezávislá. Musíš přepsat konfigurační soubor Dooma3.

Postup: ve složce ...\Doom3\base najdi soubor Doomconfig.cfg a otevři ho v Poznámkovém bloku. Na libovolný prázdný řádek napiš

seta r_DisplayRefresh "100"

kde číslo v uvozovkách je obnovovací frekvence monitoru. Pozor, soubor musíš uložit pomocí volby Uložit jako a jméno souboru musí být AutoExec.cfg. Ok?
Veterán
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbik »

To Spectral:

Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik :-D :worship:

To vypada slibne. V jinejch gamkach se to dalo najit v .ini , ale tady se mi nedarilo. Supr. Uz se nemuzu dockat az to vyzkousim a konecne se mi nebude zvedat kufr z toho blikani.

:-D :) :D :) :D 8)

PS: Hledal sem to vsude mozne na netu, na cizich forech a nikde nic. Opravdu to vsichni hrajou takhle a nevadi jim to? :?
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

bobbik píše:To Spectral:

To vypada slibne. V jinejch gamkach se to dalo najit v .ini , ale tady se mi nedarilo. Supr. Uz se nemuzu dockat az to vyzkousim a konecne se mi nebude zvedat kufr z toho blikani.

PS: Hledal sem to vsude mozne na netu, na cizich forech a nikde nic. Opravdu to vsichni hrajou takhle a nevadi jim to? :?
Většina lidí je slepá a 60 Hz nepoznají (leda že je po pár hodinách únavou bolí oči). Já na 60 Hz absolutně nemůžu koukat ani minutu a 72 ještě pořád bliká (hlavně periferním viděním), takže tohle bylo první, co jsem začal hledat, když jsem spustil Dooma. Našel jsem to v tomhle návodu na nastavení: hry.worldonline.cz/navody/doom3tweak/index.asp
Veterán
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbik »

Navod je vybornej 8) Dik za link!
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ja sem mel normal 85hz,tak jak sem psal ten muj navod,vynutil sem si to v ovladacich a fungovalo to.
bonovox
Nováček
Nováček

Příspěvek od bonovox »

Ahoj,mám pro změnu takový malý problém,mám sestavu ATHLON xp 2500+ barton Asusu A7N8XE-Deluxe 2x512 Mb ram SAMsung pc3200,disk 120gb a tuto grafiku RAdeon 9800pro,kdyžsem začal hrát tuto hru,tak začátek byl v pořádku ,chodil jsem po stanici a žádný cukání prostě nic,ale jakmile se začali lidi přemněňovat v démony tak to začalo,pokaždé když na mě mělo něco vyběhnout,nebo vyběhlo,tak se hra v tu chvíli šíleně cukne a do té doby než na mě vletí něco jiného tak je to v poho.Zkoušel jsem taktovat procesor a kartu,ale výsledek byl minimálně rozdílný,myslim ve FPS.Tak sem zkoušel rozbalit ty PAK soubory,ale hra byla ještě pomalejší,v možnostech to mám nastavený na medium,zkoušel sem i low,ale cukání bylo furt stejný,rozlišení jsem také měnil z 1024x768 na 800x600 i na 640x480,ale zase nic......
prosím,nemáte někdo stím zkušenosti????
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

bobbik píše:To Spectral:

Ale jde to v pohode i bez prepisovani *.ini souboru cez zde spominany refresh force 8-)
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

lidi neblaznete, tak super ta hra zase neni
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“