overclock damage

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

overclock damage

Příspěvek od bobbik »

Mozna vznesu blbej dotaz, ale jaka je sance, ze to uplne vyku*vim (tzn. ze mi nepomuze clear cmos), kdyz budu taktit bartona 2600+ na Abit NF7-S rev.2? :oops:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: overclock damage

Příspěvek od Jiri Drak »

bobbik píše:Mozna vznesu blbej dotaz, ale jaka je sance, ze to uplne vyku*vim (tzn. ze mi nepomuze clear cmos), kdyz budu taktit bartona 2600+ na Abit NF7-S rev.2? :oops:
Muj Abit uz okusil flash asi 10 ruznych upravenych biosu (originalni nepocitam), vsechna mozna i nemozna casovani pameti, desitky nenajeti pri hledani max. FSB a clear cmos zatim vzdy pomohl, takze si troufam rict, ze je to pomerne odolna deska.

A taktovani neni casemodding ani modifikace HW, tak to soupnu do ladeni :wink:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: overclock damage

Příspěvek od Dzin »

bobbik píše:Mozna vznesu blbej dotaz, ale jaka je sance, ze to uplne vyku*vim (tzn. ze mi nepomuze clear cmos), kdyz budu taktit bartona 2600+ na Abit NF7-S rev.2? :oops:
Pokud budeš taktovat pomalu po krůčcích tak že najedeš do win a pak spustíš nějakej test, Prime nebo si zahraješ chvíli nějakou hru tak ti spadne je ta aplikace a je to v pohodě :wink: Pokud mu naložíš tolik že ti to nezvládne tak vytuhne úplně a můžou nějaké problémy nastat.
zazálohuj systém, připrav si BIOS na disketu kdyby bylo nejhůř a pevný nervy :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

S touto doskou mam len dobre skusenosti.......
Teraz v druhom test PC pracuje stabilne na FSB 220MHz ...... ( odomknuti Barton 2500+ .... ) a bez problemu zvladala aj vyssie FSB.... hranica vsak bola niekde pri 230Mhz..... ( naviac v nej su len klasicke PC400 pamate.... )
Zrejme az take lahke nieco jej urobit rozhodne nebude.... :)
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbik »

OK. Dik za rady.
Predpokladam, ze BIOS na disketku stahnu z webu, ze? (Jsem totalni LAMA, sorrac) :wink:

PS: Za nevhodne umisteni se omlouvam, ani jedna kategorie mi neprisla jako vhodna. Pokud se overclock skryva za ladenim cipsetu, priste uz budu vedet :roll:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“