Tak to mě také zajímá
Hlavně s ohledem na budoucnost.NV má sice rychlejší takty, ale z té 128b sběrnice jsem nervózní.Jsem zvědav která karta je lepší při extremní zátěži.Co když se těch 128b bude v budoucnu nedostávat víc, jak rychlost GPU a pamětí ????
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Ja bych spis zatim resil to ze FX6600 je jen do PCIe, takze takovyhle rozhodovani mi nepride podstatny, protoze az vyjde verze pro AGP, tak tenhle radeon nemusi byt uz na trhu.
mina píše:Ja bych spis zatim resil to ze FX6600 je jen do PCIe, takze takovyhle rozhodovani mi nepride podstatny, protoze az vyjde verze pro AGP, tak tenhle radeon nemusi byt uz na trhu.
Ja to vidim podobne, jakmile so objevi na trhu RX700 pro AGP (coz bude nejspis +/- ve stejne dobre jako 6600), tak 9800 nejspis uplne zmizne a nebude co resit. Jinak ala zatim vypada 6600GT o trochu lepe, pokud AGP verzi jeste nejak neocesou.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
no mě by zajímala ta AGP verze...pokad sem koukal na fotky tak na nich už byla i AGP verze...docela by mě zajímalo kdy se oběví
třeba PCI vezrzi MSI sem už našel i když ji výrobce na svých strankách nená..sice sem si moc nepočetl ale aspon obrazky:-D http://www.technoa.co.kr/content/View.asp?pPageID=55189
Bejt tebou bych nedoufal a pokud chces grafiku hned, tak sel do toho radeona. AGP verze se PODLE ME objevi az tesne pred vanocema - a to jen nekde, takze realna dostupnost bude az po vanocich.
Sice má GeForce větší takty, ale zase ta sběrnice by ji mohl v některých ohledech dost spomalovat...Ale GeForce má zase GX9c..no počkal bych si na nejake testy až budou, jinak bych šel do Radeona teď a k tomu bych dal VGA Silencer a pokusil bych se ji nataktovat...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
mr_sheen píše:testy sou! v sekci ATI sem dal thread x700preview
jj, to sem videl
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED