Jak to je z napětím????

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
bonovox
Nováček
Nováček

Jak to je z napětím????

Příspěvek od bonovox »

Ahoj,mám takovou otázečku,když zvednu napětí či frekvenci v AGP slotu,získám tím větší potenciál pro přetaktování a větší stabilitu karty??
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

podle všeho napětí v AGP nemá na nic vliv...
ignorelist: kremrole a dezoláti
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

tak jak pise zombux ja som sa stym hral a ziaden rozdiel ci tam mam 1.5V alebo 1.65V ani o mhz sa nedostanem vyssie :wink:
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

zombux píše:podle všeho napětí v AGP nemá na nic vliv...
U nových karet ne, ale u GF2MX apod. je to napětí co leze do pamětí :wink: A celkem to pomůže :thumbsup:

//edit:
bonovox píše:Ahoj,mám takovou otázečku,když zvednu napětí či frekvenci v AGP slotu,získám tím větší potenciál pro přetaktování a větší stabilitu karty??
Napiš co máš
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
jz.d
Nováček
Nováček

tak tak

Příspěvek od jz.d »

Moderni karty maji vlastni rizeni napajeni a to zvlast pro mem i core, tudiz zvysenim napeti se nic nevyresi. Starsi karty bralo napajeni primo, proto kvuli overlocku a spol. zacali vyrobci tuto zalezitost implementovat
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Na modernejsie karty zvisenie napatia na AGP moze skor sposobit problemi.... ako nejak pomost.... :(
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

random píše:Na modernejsie karty zvisenie napatia na AGP moze skor sposobit problemi.... ako nejak pomost.... :(
Někdy při nestandartní AGP zběrnici to pomůže u nových karet.
U špatně navržených MB mírnrně klesá při větších odběrech naětí a tohleto jej dorovná :wink:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“