Jak sundat pasivní chladič z PIII600EB z desktopu IBM?

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jak sundat pasivní chladič z PIII600EB z desktopu IBM?

Příspěvek od -HoNY- »

Neví jak moc to serm patří ale potŕebuji prohodit 2 procesory, jeden je malé ATX casu kde je zdroj vertikálně a ten obrovskej pasív by se tam nevešel. IBMko to má vychytaný- je to desktop a procesor je ve windtunelu. Chladič je upevněn takovými plastovými kolíčky. Digitál nemám, zkusím najít něco na netu.
(Chladič musí jít po sundání nasadit na jiný procesor)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Škoda, že nemáš digitál... Díkal jsi se z druhé strany desky jestli tam nejsou pacičky...
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Je ven z MB.
Tak nějak jsem to zkoumal a zjistil jsem že v CPU kartridži jsou na okraji díry. Vypadá že to tam nějak drží, zkusím to vyndat pinzetou.

Dneska už nemám čas, zítra řeknu víc :wink: Ale jen pište
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Zak jsem se to snažil odvrtat a nic :(
Nasral jsem se že mi nějaký IBM a Intel může políbit PR*EL a vzal jsem šroubovák a natvdo to vypáčil.
Výsledek: CPU v celku, chladič v celku, Cartridge v celku. jenom ty uchycovací nožky to nepřežily. :)
Vytáhl jsem ještě jinou PIII s jiným pasívem tam jsem to hned vytáhl. Vypadá to asi takto: místo ocelových hřebů je tam nějaká plastová tyčinka a na ní něco jako závit, celý je to nalisvaný do cartridge, ale přiméřeným násilím-páčením to jde ven. (Kdybych měl digitál nafotím to)

//edit:JAK je možný že má pouze 256kb L2 cache a velikostně jinačí jádro.
Myslel jsem, že Coppermine do slotu byl jenom 1 a 1,13GHz :?
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“