Neví jak moc to serm patří ale potŕebuji prohodit 2 procesory, jeden je malé ATX casu kde je zdroj vertikálně a ten obrovskej pasív by se tam nevešel. IBMko to má vychytaný- je to desktop a procesor je ve windtunelu. Chladič je upevněn takovými plastovými kolíčky. Digitál nemám, zkusím najít něco na netu.
(Chladič musí jít po sundání nasadit na jiný procesor)
Jak sundat pasivní chladič z PIII600EB z desktopu IBM?
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak sundat pasivní chladič z PIII600EB z desktopu IBM?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Wiruss
- Středně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zak jsem se to snažil odvrtat a nic
Nasral jsem se že mi nějaký IBM a Intel může políbit PR*EL a vzal jsem šroubovák a natvdo to vypáčil.
Výsledek: CPU v celku, chladič v celku, Cartridge v celku. jenom ty uchycovací nožky to nepřežily.
Vytáhl jsem ještě jinou PIII s jiným pasívem tam jsem to hned vytáhl. Vypadá to asi takto: místo ocelových hřebů je tam nějaká plastová tyčinka a na ní něco jako závit, celý je to nalisvaný do cartridge, ale přiméřeným násilím-páčením to jde ven. (Kdybych měl digitál nafotím to)
//edit:JAK je možný že má pouze 256kb L2 cache a velikostně jinačí jádro.
Myslel jsem, že Coppermine do slotu byl jenom 1 a 1,13GHz
Nasral jsem se že mi nějaký IBM a Intel může políbit PR*EL a vzal jsem šroubovák a natvdo to vypáčil.
Výsledek: CPU v celku, chladič v celku, Cartridge v celku. jenom ty uchycovací nožky to nepřežily.
Vytáhl jsem ještě jinou PIII s jiným pasívem tam jsem to hned vytáhl. Vypadá to asi takto: místo ocelových hřebů je tam nějaká plastová tyčinka a na ní něco jako závit, celý je to nalisvaný do cartridge, ale přiméřeným násilím-páčením to jde ven. (Kdybych měl digitál nafotím to)
//edit:JAK je možný že má pouze 256kb L2 cache a velikostně jinačí jádro.
Myslel jsem, že Coppermine do slotu byl jenom 1 a 1,13GHz
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.