instalace win XP VYŘEŠENO
Moderátor: Loki5567
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
instalace win XP VYŘEŠENO
vite nekdo, co to je:
unmountable boot volume
stop 0x000000ed
(0x81f7e7d0, 0xc02000185, 0x00000000 0x00000000)
hodi to po nakopcenbi souboru "potrebnych" pro instalaci a detekci HW - a vim ze je to dik (6 GB WD) na 2 GB Seagate to jde )ale zbytek mista je 250 MB...)
unmountable boot volume
stop 0x000000ed
(0x81f7e7d0, 0xc02000185, 0x00000000 0x00000000)
hodi to po nakopcenbi souboru "potrebnych" pro instalaci a detekci HW - a vim ze je to dik (6 GB WD) na 2 GB Seagate to jde )ale zbytek mista je 250 MB...)
Naposledy upravil(a) Teuzz dne úte 19. črc 2005, 22:34, celkem upraveno 1 x.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus blisie popisat zostavu na ktorej sa to deje...? mal si tam uz predtim WinXP....? Ten problem nastava len pri tom 6GB disku.....
( ten 2GB bezi pri instalacii bez problemu.... ) ...... skusil si nejaky test disku priamo od wd ... download http://support.wdc.com/download/index.asp .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Takhle by to jistě šlo, ale moc lidí Ghosta nemá a místo vyhození cca 2 100 Kč za ghosta je lepší si koupit nový 80 GB diskpavel.minarik píše:čím to je nevím, ale řešil bych to asi takhle
1. nainstalovat na 2GB seagate
2. nainstalovaný okna ghostem partition to image
3. partiton from image na 6GB disku z dříve vytvořeného souboru
4. boot z 6GB disku a pak se uvidí
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Celeron 500 MHzrandom píše:Skus blisie popisat zostavu na ktorej sa to deje...? mal si tam uz predtim WinXP....? Ten problem nastava len pri tom 6GB disku.....( ten 2GB bezi pri instalacii bez problemu.... ) ...... skusil si nejaky test disku priamo od wd ... download http://support.wdc.com/download/index.asp .....
6+2 GB
320 MB ram
32 MB Asus v3800
modem
ten 2gb bezi ok (az na rychlost, ale za to muze celeron)
dela to jen na tom 6gb
Burn in hell.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a nyní, když svůj oldmodel prodávám je to více než aktuální...cerv9 píše:quick test ok...pavel.minarik píše: netuším, ale tady na fóru se to v sekci pevných disků už řešilo, použij vyhledávání
projel jsem to testama, ale netušim, jak to uvést do továrního stavu.
věc druhá - kdysi jsem měl na tom 2GB XP a bootovalo to při zapojeném 6GB. Dnes, po instalaci Xp na 2gb, modra smrt --> nekonecny restart při bootu...
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hele lidi, můžete si přečíst tohle?
http://support.microsoft.com/?kbid=297185
to mám fakt jen špatnej kabel?
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ee, kabel to neni. nepomáhá ani chkdsk /r (v konzoli pro zotavení) - někde psali CHDISK /r, ale to mi konzole nebere, že to nezná - jsou to alespoň totožné příkazy? Díkycerv9 píše:hele lidi, můžete si přečíst tohle?
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem tam našel, že mám použít fixboot
tentó jsem použil na oddíl zformátovaný instalačkou XP a napsalo to, že boot sektor je poškozen a zapsalo nový. po restartu mi to napsalo záhadnou hlášku
NTLDR is missing (
)
a já začal způsobně instalovat znova - jenže ty XPa to chtěj mermomocí naformátovat (i když to je (FAT32 kvůli přístupnosti z DOSu)) a tim smažou ten opraveneji boot sektor a nahrajou tam nějakej scheiße
tak jsem je nechal, nahodil konzoli, opakoval postup s fixboot a dospěl k tomu, že lze XP na 2GB disku spustit - to s připojeným 6GB dosud nešlo...
jde instalovat bez toho formatu nebo mam testnou toho ghosta, kteryho dokonce mam?
tentó jsem použil na oddíl zformátovaný instalačkou XP a napsalo to, že boot sektor je poškozen a zapsalo nový. po restartu mi to napsalo záhadnou hlášku
NTLDR is missing (
a já začal způsobně instalovat znova - jenže ty XPa to chtěj mermomocí naformátovat (i když to je (FAT32 kvůli přístupnosti z DOSu)) a tim smažou ten opraveneji boot sektor a nahrajou tam nějakej scheiße
tak jsem je nechal, nahodil konzoli, opakoval postup s fixboot a dospěl k tomu, že lze XP na 2GB disku spustit - to s připojeným 6GB dosud nešlo...
jde instalovat bez toho formatu nebo mam testnou toho ghosta, kteryho dokonce mam?
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak když už si tu tak pěkně jedu sám, budu pokračovat.
tak ghost nepomohl - píše to tu samou hlášku a v konzoli je navíc vidět 3 disky - C,D,E (E měl 6GB po instalaci na 2GB a ukazuje 15 MB) a C, tedy 6GB má FS: FAT, a proto ho to chce pořád formátovat. A to jsem to formátil do FAT 32 několikrát... i přes tu konzoli... :/
tak ghost nepomohl - píše to tu samou hlášku a v konzoli je navíc vidět 3 disky - C,D,E (E měl 6GB po instalaci na 2GB a ukazuje 15 MB) a C, tedy 6GB má FS: FAT, a proto ho to chce pořád formátovat. A to jsem to formátil do FAT 32 několikrát... i přes tu konzoli... :/
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: