Problém s modemem od Eurotelu pro připojení CDMA
Moderátor: Don
- Bruan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s modemem od Eurotelu pro připojení CDMA
Když se připojím, tak mi po 4 minutách spadne net a už nechce zpět navázat spojení (jede to až zase po restartu). Zkoušel sem to pod winXP i 98, je to už můj druhý modem, co mi poslali .... Ví někdo co s tím ??
- Shit
- Odborník PCT

- Bruan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Četl jsem na http://www.cdma.cz , že někdo i pětkrátBruan píše:Uz me s tim modemem pekne se**u, protoze sem jim ho uz jednou vracel.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Sice se tady tohle tema uz resi, ale aspon lidi vidi, ze ten modem od Errortelu stoji fakt za ho.no.
Minulej tejden kupovali dalši dva moji kamoši, jeden z nich reklamoval "nahodnak" druhej den....
Minulej tejden kupovali dalši dva moji kamoši, jeden z nich reklamoval "nahodnak" druhej den....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ano, ano, mám reference i od svých znamých - samý problémy
taky mám zprostředkovanou informaci, která pochází od člověka z Eurotelu, že prý se některé jejich CDMA modemy přehřívají a v důsledku toho kolabují a slyšel jsem, že nějací fajnšmekři je mají strčený přímo v casu na průvanu aby se teda aspoŇ trochu chladily
nevím, co na tom je, přijde mi to nějaký divný 
taky mám zprostředkovanou informaci, která pochází od člověka z Eurotelu, že prý se některé jejich CDMA modemy přehřívají a v důsledku toho kolabují a slyšel jsem, že nějací fajnšmekři je mají strčený přímo v casu na průvanu aby se teda aspoŇ trochu chladily
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ty dva, co jsem mel doma, hraly taky festovne
Ale ten co byl v poradku, tak proste šlapal, at se to hralo jak se to hralo....
Je jasne videt, ze pri nakupu toho modemu rozhoduje jen štesti a pak uz jen znamej v Etelu, co vyridi rychle reklamaci...
Je jasne videt, ze pri nakupu toho modemu rozhoduje jen štesti a pak uz jen znamej v Etelu, co vyridi rychle reklamaci...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään