if form1.formposition<>ontop then form1.formstyle=fsstayontop;
ale nic takovyho jsem v delphi nenasel..
nevi nekdo co s tim?

no to je napad posilat celej zdrojacekpavel.minarik píše:to bude imho způsobeno něčím nepřístojným (api volání?), mě se to nikdy nestalo, nejlíp uděláš když mi pošleš zdrojáček a já se kouknu

v tom bych rekl problem neni... otviram normalne okna exploreru.. notepad... atd... treba to nekolik hodin funguje.. nekdy celej den... a jindy par minut po spusteni je najednou program zase vzadu...a prekryje ho i notepad, kterej rozhodne nastavenej na stayontop neni... ja bych zdrojak poslal.. ono nakonec to neni nijak uzasnej program.. ale preci jen jista obava tu je... ze ho treba ukradnespavel.minarik píše:to dony: ne onFocus je když nejaký ovládací prvek (mající vlastní Handle) získá vstupní zaměření
jestli nechceš posílat zdroják tak neposílej, je mi to šumafuk
pokud máš ale spuštěné jiné aplikace, které mají taky stay-on-top okna (třeba miranda, ...), tak je teba si uvědomit, že všechny stay-on-top okna se taky můžou mezi sebou překrývat, není problém tady? (počítám, že stejně nebude)

Jak jsi to myslel s tou globalni Boolean?Vrta mi to hlavoupavel.minarik píše: takže tam ještě zařiď aby ta metoda timeru byla kritická sekce a nemohlo se stát, že se do ní vleze ještě před dokončením jednoho průchodu - bude Ti k tomu stačit jeden globální Boolean

bohuzel, windows rozlišují normální úroveň a stay-on-top úroveň, v každé z těch úrovní se překrývajíAngel6 píše:Ahoj mam taky problem s stayontop ale ponekud jiny kdyz mam ty dve aplikace ktere maji tyto vlastnosti stayontop na stejne urovni tak se prekryvaji jak bylo receno, nevite nekdo jak udelat aby ta jedna byla vys s vetsi prioritou, nejak nastavit urovne, atd.?
diky