download manager a stahování ze seznamu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

download manager a stahování ze seznamu

Příspěvek od karf »

Mam nějaký free FreshDownload (download manager) a nasypal jsem mu na noc "pár" souborů ke stažení. Ráno jsem ho ale našl v půlce seznamu a dva aktuální soubory stahoval (spíš nestahoval) rychlostí 0kB/s. Prostě se to zastavilo. Nevíte o nějakém free manažeru, lterý umí tyto neduhy přeskočit a začít stahovat další? Případně v čem může být problém. Nastavil jsem stahování vždy 2 souborů současně a šlo to 30-40kB/s
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Leechget je pro domácí použití free, ale má omezení na myslím 8 souborů :sad:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

flashget (jetcar)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

KOFis píše:flashget (jetcar)
Psal free :P a né placenou verzi :wink:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Shit píše:
KOFis píše:flashget (jetcar)
Psal free :P a né placenou verzi :wink:
pokud zvolis freeware, pojedes na freeware, jen se ti bude zobrazovat nahore maly reklamni prouzek, coz ti muze byt u pr*ele protoze do toho necumis porad jako na ICQ a funkce ktere ten program poskytuje jsou hodne nadprumerne.

stažení zdarma: http://www.slunecnice.cz/product/FlashG ... nload.html
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Zatím díky. Zkouším Free download manager od Lemry - má někde thread zvlášť.
Pořád mam ale problém s tím dokončením stahování. Tahal jsem třeba videa s F1 a v naprosto náhodném čase se rychlost sníží až na nulu a nic se neděje. Když to pauznu a znovu spustím (stahování) tak to třeba dojede do konce nebo jen kousek. Takhle u toho musím sedět a neni to moc pohodlné, jestli mi rozumíte. Díky
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

karf píše:Zatím díky. Zkouším Free download manager od Lemry - má někde thread zvlášť.
Pořád mam ale problém s tím dokončením stahování. Tahal jsem třeba videa s F1 a v naprosto náhodném čase se rychlost sníží až na nulu a nic se neděje. Když to pauznu a znovu spustím (stahování) tak to třeba dojede do konce nebo jen kousek. Takhle u toho musím sedět a neni to moc pohodlné, jestli mi rozumíte. Díky
ja osobne pouzivam leechget a nejaky omezeni jsem este nezaznamenal... :razz:
Burn in hell.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

karf píše:Zatím díky. Zkouším Free download manager od Lemry - má někde thread zvlášť.
zkus ten flashget, ja pouzivam uz hodne dlouho a podobne problemy jsem nikdy nemel.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

KOFis píše:
Shit píše:Psal free :P a né placenou verzi :wink:
pokud zvolis freeware, pojedes na freeware, jen se ti bude zobrazovat nahore maly reklamni prouzek, coz ti muze byt u pr*ele protoze do toho necumis porad jako na ICQ a funkce ktere ten program poskytuje jsou hodne nadprumerne.

stažení zdarma: http://www.slunecnice.cz/product/FlashG ... nload.html
No a pojem spyware :wink: Nic? :P Třeba si projeď instalačku dobrým AV softem, který detekuje spyware...nebo lze použít Spyboota a podobné softy na odvšivení, ale free vypadá jinak :razz: Placená verze je vynikající :roll: :P Jinak už je i verze 1.65 :roll: :P
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

tak jo neni to freeware ale je to zadarmo, tak co. 1.60vs1.65 je uplne jedno.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

KOFis píše:tak jo neni to freeware ale je to zadarmo, tak co. 1.60vs1.65 je uplne jedno.
U tý verze 1.60a a 1.65 už myslím addware (spyware) není, pouze trial a full http://www.amazesoft.com/index.htm
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“