Download Manager

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Dash
Nováček
Nováček

Download Manager

Příspěvek od Dash »

Chci se zeptat, jak jsou na tom download managery ?
Prosel jsem par for a nikde se nestalo, ze by vyhral GetRight, ikdyz je vsude v testech povazovanej za nejlepsi. Hodne tam lidi preferovali treba FlashGet a jeste vic free veci, jako napriklad LeechGet 2004, Download Express, obcas NetAnts ale taky casto NetTransport, kterej je skoro jako FlashGet, ale prej mnohem lepsi a free. Co je na tom pravdy ???
Download Express prej masivne rychlej, LeechGet jsem zkousel a zdalo se mi, ze se taky snazil porad vytahnout maximum a dalsi nevim.
Jak to s nima teda je ?
Hodne jsem ted posledni dobou slysel, ze GetRight neni zas tak best jak se vsude pise a je pravda ze nedavno jsem tahal 740 MB soubor a pak nesel soubor spustit. Coz me u nej docela nastvalo.
Jakej teda radite ? LeechGet se mi celkem libi, ale nevim jak na tom je a NetTransport se mi taky libi dost, na zahranicnich diskuzich celkem vytezi.
Co nejlepsi reseni SPOLEHLIVOST/VYKON. dik
Dash
Nováček
Nováček

Jo a

Příspěvek od Dash »

pokud mozno, pri nejlepsim FREE a funkcni pod Operou.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mno ja pouyivam tebou zatracovany GetRight a NAPROSTA pohoda - umi vsechno, ma i FTP browser, tak sem si ho koupil... Jinak to ze ti pak nejakej soubor nesel po stazeni spustit, tak to nebude na 99,9% chyba GetRightu - spis bych to tipnul na chybu mezi zidli a klavesnici...

Jinak FlasGet je taky dobrej...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Určitě vyzkoušej Free Download Manager

http://www.freedownloadmanager.org/
Dash
Nováček
Nováček

For:Mina

Příspěvek od Dash »

Takze za 1. poslouchat pripominky nekoho, kdo je chytrej jak vrata, ale to co si mysli nedokaze oduvodnit nemusim
2. Chyba mezi klavesnici a zidli asi nebude, to se jen nekdo jmenem Mina snazil o vtip.
3. Nejsem prvni komu se to zrovna u GetRight stalo.
4. Stahovat pomoci DM dokaze i maly dite, kdyz se te zepta akorat na to, kam chces stahovat a nastavis mirrory.
4. Zadal jsem chytry odpovedi, tykajici se tematu a ne pripominky uzivatele getright, kterej asi moc nepomuze, kdyz pouziva neco, za co ja hledam FREE nahradu
5. Pouzivam GetRight uz 2 roky a parkrat se tahle chyba uz stala, nejcasteji v souvislosti s FTP
6. Prosimvas dalsi lidi tohohle kalibru, zdrzte se prosim pripominek. Dekuju

Lidi co hledaj slusnou nahradu za komercni DM je vic. Diky za pochopeni
Dash
Nováček
Nováček

Dik

Příspěvek od Dash »

Lemra diik, urcite na to mrknu.
Dash
Nováček
Nováček

NEbo

Příspěvek od Dash »

Nebo rovnou napiste, ze GetRight mam nechat, ze je nejlepsi :))) A neni pak duvod se navazet :)
Ale chci kazdy tvrzeni zduvodnit.
Nemam rad, kdyz nekd napise, proc nepouzivas tenhle, ten je nejlepsi. Ale kdyz mi nerekne proc je nejlepsi, nebo odpovi, proste je, tak pak nevim co si mam myslet :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: NEbo

Příspěvek od Shit »

Dash píše:Nemam rad, kdyz nekd napise, proc nepouzivas tenhle, ten je nejlepsi. Ale kdyz mi nerekne proc je nejlepsi, nebo odpovi, proste je, tak pak nevim co si mam myslet :)
A pokud jich někdo vyzkoušel třeba pět a jeden se mu zdál nejlepší.....má svůj názor a svoji zkušenost a to se špatně vysvětluje. :wink: Těžko zdůvodníš, proč je pro někoho lepší BMW než Mercedes a taky právě naopak. :oops:
Dash
Nováček
Nováček

No jo

Příspěvek od Dash »

Ale to co si mi ted podal, je vysvetleni :)
Proste, myslim ze tenhle, protoze ze vsech nekolika ktery mam vyzkouseny, se mi zdal nejlepsi :)
Dash
Nováček
Nováček

a dal ?

Příspěvek od Dash »

:) jakej je to podle tebe teda ?
Dash
Nováček
Nováček

A

Příspěvek od Dash »

Co treba Fresh Download ?? dalsi co jsem nasel ze prej docela vykon/cena dobrej. Aspon na Studne to pisou :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak nějak jsem se dostal k wifi, takže řeším taky otázku free manažeru. Zkoušel jsem ten fresh download. Byl celkem sobrej. Pak jsem zkusil Free download ma... od Lemry a vypadal úplně stejně. Pak jsem zkusil Flash get a nějak mi to psalo chybku. Co se týče té spolehlivosti, tak jsem oboum nalupal seznam asi 80 souborů na noc. Teoreticky by to měli v poho zvládnout, ale v půlce se zasekl každý. Když stahuju, tak prostě je potřeba nějaký ten soubor resetnout. Taky jsem zkoušel něco jako WinMX a docela v poho ale to je OT a pak mi kámoš radi CZDC 8)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mě vyhovuje nejvíc FlashGet....bohužel je placenej. :sad: Z free verzí se mě líbí LeechGet (myslím verzi pro domácí použití, taky existuje placená verze) :wink: GetRight jsem taky zkoušel - výbornej - ale nevyhovuje mě (nelíbí se mě tolik) - nevím proč... :sad: Ty chyby u downloadu se stávaj, ale často to je na straně serveru a né uživatele. Ale setkal jsem se častěji s chybami u stahovaných souboru u GR než FG - třeba to byla náhoda...třeba ne. :oops:
Dash
Nováček
Nováček

:)

Příspěvek od Dash »

Diky zes me v tom nenechal :)))
Ja vubec GetRight nezatracuju, naopak, pouzivam ho uz asi 2 roky. Ale neni nad pohodu pouzivani nejakyho free programu, kdyz nemas full koupenou.
Neni nad pohodu si to moct zadarmo legalne updatnout .)
Prave ted zkousim ten LeechGet 2004 , uz od vcera a docela hodne se mi u neho libi to pruvodni okno stahovanim souboru, jak ukazuje kolik je stazeno :)
Navic prej ma integrovanej FTP klient. Jen jsem ho tam nejak nenasel. Buh vi jestli to nema jen ta placena verze :)
Jeste zkusim ten FreshDownload.
Taky jsem jeden cas jel na NetTransport, ten je taky nekde celkem chvalenej. Je to prej takovej lepsi FlashGet a free.
Dash
Nováček
Nováček

Cetl jsem

Příspěvek od Dash »

Ze je taky prej docela good a rychlej Download Express. Jenze jsem nenasel zpusob jak ho inteegrovat do Opery.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“