Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

Roxyman píše:
eraser007 píše:takze ak som dobry v NFS5 LFS i GTR mam realnu sancu byt dobry aj v RBR, nie ?
Toť otázka, záleží jak moc si dobrej...
Tahle hra je fakt hodně reálná a nechává ostatní v tomhle ohledu pěkně vzadu za sebou...Zkus a uvidíš. Pak sem nahoď ňáký časy ať můžem porovnat jak si dobrej :wink:
to tak skoro nehodim, lebo sa mi pos*al Internet a hru esste nemam

ale mozem hodit casy z NFS5 :roll:

ale bud trpezlivy, hru si zozeniem a hodim casy
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FERRO »

Lidi mám problem s touto hrou vzdy kdyz dam lepsi detaily nez low tak se mi hra zasekne v menu kde si vybiram charakter :( nevim co stim!Jo a nevideli jste nekde skin na Fiat Bravo?
PC: CPU Intel i9 9900k, MB MSI Z390 Tomahawk, RAM Crucial
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Taky připojím zkušenosti s touto dost exotickou hrou.
Úvodní intro jsem několikrát viděl na netu ale ve hře vypadá nějak líp. Toť asi vše, co se týče kladných pocitů ze hry. Po načtení menu, registrace atd se tam zobrazuje subárko se dvě ma jezdcema. Za nima nic a jen tak sem tam něco problikávalo. Super. Nastavil jsem klávesy a navzdory radám o škole jsme pustil rally. Jelikož mam rád tarmac, tak jsem pustil tarmac. Někdo tady psal, že RBR má úžasnou nádhernou grafiku. Musím mu oponovat s konstatováním, že dotyčný nehrál CMR4 ani CM3! Příroda místy vypadá pěkně ale místy vypadá jako v NFS3. Auta jsou naprosto zkažená! Takové bylo v CMR2! Fakt. Auta moc pěkně vymodelovaná nejsou. OK a je tu zelená. Zvyk z ostatních her: davaj plnej co umíš jsem vyrazil. První mírná pravá zatáčka se mrcha nezdála! Smyk, smyk rovnám co můžu hop skok bok, střecha bok...ok tak opatrně. Rovina...to se dá využít no a na konci přirozeně levá. Brzdím co můžu a stejně to prásknu do svodidel...Jasně šipka dolu znamená brzdit na 100% ale volant jsem k CD jaxi nedostal.
uninstall...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Karfe, karfe - tohle mi moc nesedí, to je jako kdyby človek co v zivote nesedel v aute dostal Ferrari F50, rozpalil to co to de, samozrejme si namlatil hubu a pak všude chodil a nadaval, ze to Ferrari stoji za hovno a ze se s tim nedá jezdit :wink:

Vsude bylo jasne receno a psano, ze R.B.R. neni oddychovka,ale spis naopak, proste "makačka" :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

karf píše:Taky připojím zkušenosti s touto dost exotickou hrou.
Úvodní intro jsem několikrát viděl na netu ale ve hře vypadá nějak líp. Toť asi vše, co se týče kladných pocitů ze hry. Po načtení menu, registrace atd se tam zobrazuje subárko se dvě ma jezdcema. Za nima nic a jen tak sem tam něco problikávalo. Super. Nastavil jsem klávesy a navzdory radám o škole jsme pustil rally. Jelikož mam rád tarmac, tak jsem pustil tarmac. Někdo tady psal, že RBR má úžasnou nádhernou grafiku. Musím mu oponovat s konstatováním, že dotyčný nehrál CMR4 ani CM3! Příroda místy vypadá pěkně ale místy vypadá jako v NFS3. Auta jsou naprosto zkažená! Takové bylo v CMR2! Fakt. Auta moc pěkně vymodelovaná nejsou. OK a je tu zelená. Zvyk z ostatních her: davaj plnej co umíš jsem vyrazil. První mírná pravá zatáčka se mrcha nezdála! Smyk, smyk rovnám co můžu hop skok bok, střecha bok...ok tak opatrně. Rovina...to se dá využít no a na konci přirozeně levá. Brzdím co můžu a stejně to prásknu do svodidel...Jasně šipka dolu znamená brzdit na 100% ale volant jsem k CD jaxi nedostal.
uninstall...

To je škoda takhle zavrhovat hru po prvnim dojmu.
Já už dohrávám druhou sezonu a na vyšší obtížnost a furt mě to baví :D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

A hrajete s volantem? Po pravdě mě spíš než ovladatelnost odradila kompatibilita. Budiž mam trochu dědečka computera, ale CMR4 šlape líp jak CMR3. Zkoušel jsem Catalysty od 4.4 po 4.9 Máte někdo zkušenosti s touto hrou na Radeonu 9100?všechny (mam wifi, tak jsem aspoň prubnul rychlost downloadu 8-) ) ale prostě se mi pořád nezobrazuje všechno. Problikávají lesy, stromy, ploty. To si to pak vezmu trochu přes trávník a v momentě kdy to tam valím přes kilo mi blikne plot a trochu nabourám.
Co se týče té ovladatelnosti, tak bych si asi zvykl. Ta hra je ale vyloženě dělaná na volant s pedálem. Stačí totiž trochu přibrzit stranou auta na trávníku a už je z auta rafika. Ale že bych se svezl jen jednou říct nemůžu. Přeci jen ten večer jsem u toho odseděl i u kámoše na kompu s fx5900 kde to jde taky plynule a se vším.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

karf píše: Brzdím co můžu a stejně to prásknu do svodidel...Jasně šipka dolu znamená brzdit na 100% ale volant jsem k CD jaxi nedostal.
Je to simulátor a tyto auta nemají ABS :P Takže pokud se Ti zablokujou kola, tak jedeš jako sáně - přesně tak, jako ve skutečnosti :wink: Ta příroda okolo je graficky docela dobrá, ale grafika u aut opravdu nic moc :sad: CMR4 je něco jako hra a RBR něco jako simulátor :wink: Obě hry jsou trochu jinak zaměřený.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

karf píše:Nastavil jsem klávesy a navzdory radám o škole jsme pustil rally....
základní chyba lidí, kteří jsou odkojeni CMR sériema...
karf píše:Jelikož mam rád tarmac, tak jsem pustil tarmac. Někdo tady psal, že RBR má úžasnou nádhernou grafiku. Musím mu oponovat s konstatováním, že dotyčný nehrál CMR4 ani CM3! Příroda místy vypadá pěkně ale místy vypadá jako v NFS3. Auta jsou naprosto zkažená! Takové bylo v CMR2! Fakt. Auta moc pěkně vymodelovaná nejsou.....
Můžu Tě ubezpečit, že jsem CMR hrál od 2.dílu všechny a v tomhle se pleteš...neříkám, že ty auto jsou lepší, ale ta grafika je minimálně na stejné úrovni...místama je lepší.
karf píše:OK a je tu zelená. Zvyk z ostatních her: davaj plnej co umíš jsem vyrazil. První mírná pravá zatáčka se mrcha nezdála! Smyk, smyk rovnám co můžu hop skok bok, střecha bok...ok tak opatrně. Rovina...to se dá využít no a na konci přirozeně levá. Brzdím co můžu a stejně to prásknu do svodidel...Jasně šipka dolu znamená brzdit na 100% ale volant jsem k CD jaxi nedostal....
Musí se brzdit dost jinak než jen dlouze držet šipku dozadu....vyžaduje to trochu cviku...brždění přerušovaně je to pravé v kombinaci s citlivým zachazením šipek doleva a doprava...ve správný okamžik polechtat plyn a seš vysmátej...chce to trénovat...
karf píše:uninstall...
škoda, žes to tak brzo vzdal..je to fakt nářez...není nad to pořádně přivyknout ovládání a pak jet RZety nedoraz a skoro jako pán bůch :-D ...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Roxyman píše:
karf píše:Nastavil jsem klávesy a navzdory radám o škole jsme pustil rally....
základní chyba lidí, kteří jsou odkojeni CMR sériema...
karf píše:Jelikož mam rád tarmac, tak jsem pustil tarmac. Někdo tady psal, že RBR má úžasnou nádhernou grafiku. Musím mu oponovat s konstatováním, že dotyčný nehrál CMR4 ani CM3! Příroda místy vypadá pěkně ale místy vypadá jako v NFS3. Auta jsou naprosto zkažená! Takové bylo v CMR2! Fakt. Auta moc pěkně vymodelovaná nejsou.....
Můžu Tě ubezpečit, že jsem CMR hrál od 2.dílu všechny a v tomhle se pleteš...neříkám, že ty auto jsou lepší, ale ta grafika je minimálně na stejné úrovni...místama je lepší.
karf píše:OK a je tu zelená. Zvyk z ostatních her: davaj plnej co umíš jsem vyrazil. První mírná pravá zatáčka se mrcha nezdála! Smyk, smyk rovnám co můžu hop skok bok, střecha bok...ok tak opatrně. Rovina...to se dá využít no a na konci přirozeně levá. Brzdím co můžu a stejně to prásknu do svodidel...Jasně šipka dolu znamená brzdit na 100% ale volant jsem k CD jaxi nedostal....
Musí se brzdit dost jinak než jen dlouze držet šipku dozadu....vyžaduje to trochu cviku...brždění přerušovaně je to pravé v kombinaci s citlivým zachazením šipek doleva a doprava...ve správný okamžik polechtat plyn a seš vysmátej...chce to trénovat...
karf píše:uninstall...
škoda, žes to tak brzo vzdal..je to fakt nářez...není nad to pořádně přivyknout ovládání a pak jet RZety nedoraz a skoro jako pán bůch :-D ...
Tak tak...svatá pravda....na šipkách je to taky dobře hratelný :)
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

rally skola je pomerne dulezita,naucila me "trochu" ovladat auto :)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Kdo říká, že je to realistickej simulátor, tak asi v životě neřídil auto.

Hra je docela pěkná, grafika ujde, spousta nastavení, že ani člověk neví, co a jak, opravy vozu, tréninky, hudba ....... ale fyzikální model auta je hroznej.
Ano, závodní auto má ohromnou akceleraci, takže bych s ním na silnici měl určitě problémy, ale aby na jakémkoli povrchu i při mírné zatáčce bez plynu klouzalo jak na ledě, to snad ne. Navíc skutečné auto je sakra těžký, zatímco v Burns rally poskakuje po cestě jak papírový čertík vystřelený z krabičky, jako by nic nevážilo a to i při nízkých 60-80Km/h rychlostech. Brzdy brzdí jako když ve vlaku zatáhnete za záchranou brzdu a ruční brzda, tak často používaná v jiných hrách podobného typu je prakticky nepoužitelná, akorát tak do ostrý zatáčky při hodně malý rychlosti.
Ovládání na klávesnici bylo zpočátku naprosto nepoužitelné, až po úpravě filtrů nastavení jsem to jakž takž vybalancoval, ale stejně to není ono. Možná kdybych několik týdnů trénoval, tak si zvyknu, ale stejně nevěřím tomu, že by většina lidí měla doma volant. Asi udělám hlasování. :)
Je to škoda, protože to jinak vypadá skvěle, ale já se chci u hraní her bavit a ne trápit. :wink:
Bathory
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Bathory píše:Kdo říká, že je to realistickej simulátor, tak asi v životě neřídil auto.
řídil...papíry mám 11let 8) , upravím formulaci :je to realistický oproti jinejm hrám...
Bathory píše: Ovládání na klávesnici bylo zpočátku naprosto nepoužitelné, až po úpravě filtrů nastavení jsem to jakž takž vybalancoval, ale stejně to není ono. Možná kdybych několik týdnů trénoval, tak si zvyknu,
taky záleží na rukách a trpělivosti..
Bathory píše: ale stejně nevěřím tomu, že by většina lidí měla doma volant. Asi udělám hlasování. :)
Je to škoda, protože to jinak vypadá skvěle, ale já se chci u hraní her bavit a ne trápit. :wink:
hlasování klidně udělěj, já volant nemám....a směle prohlašuju, že na klávesnici se to dá při troše tréninku hrát...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To Roxyman:

Já mám papíry 16 let a pár aut už jsem taky odřídil. Když říkám odřídil, nemyslím tím vyřídil. (řid ať jedeš líp, nemyslím řiť jako řiť, ale řiď jako řiď :-D )

Není to tak dávno, co jsem sledoval v televizi nějakej pořad o rallye závodech a byl tam rozhovor s Colin Mc'Rayem. Ty auta jsou dnes prošpikovaný elektronikou a různými systémy, to není jenom nám důvěrně známé ABS, ale celá řada systémů, které pomáhají řídit vůz hlavně proti zkluzu, smyku, pomáhají v zatáčkách a řadě dalších nástrah, které na tebe číhají při divoké jízdě. Colin to vše ne moc podrobně, ale alespoň trochu popsal a pak vzali kameru do auta jeli na projížďku.
Zkrátím to, zapomeň na realistickej model v Burns rally, auto se tady chová jak kachnička na řece, se kterou si pohrávaj vlny. Skutečný auto něco váží, auto v Burns rally nemá ani pytel cementu. A jestli chce někdo týdny trénovat, než zajede slušnej závod, prosím, nikomu to neberu. Ale já si radši zahraju starýho Colina 1, kterej má sice na dnešní dobu ošklivou grafiku a ani auto není moc realistický, ale to nevadí, tohle byla hra, u který jsem se bavil dlouhý měsíce a x krát ji dohrál i na klávesnici a netrápil jsem se týdny s tréninkem. :)
Bathory
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

heh... 16 let už je docela hustotka :) ...
No jak myslíš, mě se RBR rozhodně víc líbí než CMR i když jak píšeš to bez tréningu nejde...a to je pravda.
To že auto trochu kachničkuje po silnici mi nevadí....i když ten pytel cementu by se kolikrát v kufru hodil :wink:
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Pokud někdo posuzuje realitu hry RBR podle toho jak mu to přijde na klávesnici ..... tak to je prostě LOL. Tomu se můžu jenom smát ... copak auto řídíte z klávesnice ? Jak to můžete porovnat ?
Sedni za dobrej volant za RBR a CMR a hned uvidíš ten rozdíl. CMR je sranda pro děcka. Serie CMR mi přišla zajímavá dokud jsem si nekoupil kvalitní volant s FF (MOMO Racing) a nezkusil RBR. Pokud se ti zdá nereálný RBR tak co potom CMR ?? A pokud se někomu líbí že v CMR furt vyhrává tak to potom jo ... to potom ať nehraje RBR. RBR je simulátor.
Pokud nemáte volant a necítíte auto díky kvalitnímu FF tak vůbec nemůžete vědět jestli auto plave nebo neplave, natož cítit váhu toho auta. Ta hra je dělaná na volant s FF ať se vám to líbí nebo ne a bez něj prostě nemůžete posuzovat fyziku auta protože naprostou většinu práce na tom dělá FF !! Hrát tudle hru na klávesnici je úplně o ničem - to je opravdu trápení. hrát to na klávesnici je asi jako kdybys šel plavat do bazénu ve kterým není voda -> taky tam můžeš máchat rukama a kopat nohama :-D

Neříkám že RBR je 100% reálný jako ve skutečným autě, ale na poli PC her je to úplně jiná dimenze než byly závodní hry doteď. PC hra nikdy nemůže být na 100% reálná to je snad jasný .... prostě to musí jít ovládat z pokoje od počítače a nepůsobí na tebe gravitace a odstředivá síla, takže to vnímání je vždycky hodně zkreslený. Jinak pro rejpaly - v osobním autě mám najeto cca 380.000 km.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Bathory píše:Kdo říká, že je to realistickej simulátor, tak asi v životě neřídil auto.
Tak zase vedu :lol: Papíry na všechno včetně návesu, ale kromě autobusu 23 let... a malý kubatury nepočítám :P Dovolím si nesouhlasit a mám ujeto bez nehody z vlastní viny přes 1 000 000 km (přes 10 let jsem se s tím živil + ostatní ujeté km) :wink: Troufám si tvrdit, že v rally je to nejlepší simulátor. :roll: Je jasný, že si výrobci aut na rally nenechají moc koukat pod pokličku. :oops: Pojem "realistickej simulátor".....to by chtělo doplňky k PC za řádově 100k Kč a na to každej asi nemá :sad: :wink:

//Už neumím psát česky :-D , proto ty editace :sad:
Naposledy upravil(a) Shit dne úte 28. zář 2004, 23:16, celkem upraveno 3 x.
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Trocha toho rálu (taky jim ty auta nějak poskakujou) :D :
http://koti.mbnet.fi/~hanz/photos/Neste ... olberg.jpg
http://vauhti.org/nrf2004/ouninpohja1/i ... mage16.htm
http://www.saunalahti.fi/samu81/Neste%2 ... 9pieni.jpg

Odsud si můžete stáhnout replaye s nejlepšíma časama na jednotlivejch RZ:
http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

theedge píše:Pokud někdo posuzuje realitu hry RBR podle toho jak mu to přijde na klávesnici ..... tak to je prostě LOL. Tomu se můžu jenom smát ... copak auto řídíte z klávesnice ? Jak to můžete porovnat ?
Sedni za dobrej volant za RBR a CMR a hned uvidíš ten rozdíl. CMR je sranda pro děcka. Serie CMR mi přišla zajímavá dokud jsem si nekoupil kvalitní volant s FF (MOMO Racing) a nezkusil RBR. Pokud se ti zdá nereálný RBR tak co potom CMR ?? A pokud se někomu líbí že v CMR furt vyhrává tak to potom jo ... to potom ať nehraje RBR. RBR je simulátor..
Ty seš taky LOL. Až budeš hrát simulátor vesmírnýho raketoplánu, koupíš si trenažér? A co golf? Máš doma virtuální hůl? Asi sotva. Až někdo vymyslí simulátor záchodu, tak půjdeš a koupíš si kvalitní mísu FF (MOMO ODPADO) a budeš tady psát pochvalný ódy, zatím co já budu zase splachovat klávesnicí.

Hraju celej život na klávesnici+myš a vyjma několika titulů, které bych možná spočítal na prstech jedné ruky jsem použil joystick. X předchozích titulů s automobilovou tématikou jsem v pohodě odehrál na klávesnici a teď se pro jednu ne/reálnou simulaci určitě nezblázním do volantu, protože bude následovat hafo jinejch závodních her, který na klávesnici půjdou. Není to o tom, že bych v CMR furt vyhrával, je to o tom, že jsem se bavil, což u tohodle kostitřasu říct nemůžu. CMR nebyl realistický simulátor, zrovna tak jako jím není RBR, ale kdokoliv od 4 letýho kluka po 70 letýho dědka mohl sednout k počítači a zajezdit si. To u RBR nehrozí.
Jestli je RBR určenej pro pár machrů s nadupanejma FF volantama a se spoustou času na trénink, prosím, nikomu jeho požitek ze hry neberu, lítejte si s tím papírovým autem třeba 24 hodin denně. Mě to prostě nebaví.
Bathory
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Bathory píše: Ty seš taky LOL. Až budeš hrát simulátor vesmírnýho raketoplánu, koupíš si trenažér? A co golf? Máš doma virtuální hůl? Asi sotva. Až někdo vymyslí simulátor záchodu, tak půjdeš a koupíš si kvalitní mísu FF (MOMO ODPADO) a budeš tady psát pochvalný ódy, zatím co já budu zase splachovat klávesnicí.

Hraju celej život na klávesnici+myš a vyjma několika titulů, které bych možná spočítal na prstech jedné ruky jsem použil joystick. X předchozích titulů s automobilovou tématikou jsem v pohodě odehrál na klávesnici a teď se pro jednu ne/reálnou simulaci určitě nezblázním do volantu, protože bude následovat hafo jinejch závodních her, který na klávesnici půjdou. Není to o tom, že bych v CMR furt vyhrával, je to o tom, že jsem se bavil, což u tohodle kostitřasu říct nemůžu. CMR nebyl realistický simulátor, zrovna tak jako jím není RBR, ale kdokoliv od 4 letýho kluka po 70 letýho dědka mohl sednout k počítači a zajezdit si. To u RBR nehrozí.
Jestli je RBR určenej pro pár machrů s nadupanejma FF volantama a se spoustou času na trénink, prosím, nikomu jeho požitek ze hry neberu, lítejte si s tím papírovým autem třeba 24 hodin denně. Mě to prostě nebaví.
Co nám tu brečíš že nemáš na volant ?? A nikdo tě ho taky nenutí kupovat ! Jenom nemel hovadiny o realitě a nerealitě když to nehraješ tak jak se to má hrát ...... a pokud se ti to nelíbí že k tomu musíš mít volant, tak to nehrej :idea: Hraj arkády kterejch je dost a dost.
A po tom co já si za svoje peníze kupuju je ti úplný *** :wink:
Nevadí ti že si k lyžím musíš koupit taky hůlky a lyžáky a platit vleky a mít vhodný oblečení .... ?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 The Edge... Trochu se krot a mirni vyjadrování :wink:
Nikde neni psano, ze musi mit vsichni stejnej nazor jako ty.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“