?
Aky mas nazor na to ze dodavatel mi hovori ze neuznava 3dmark, prime95... lebo pri tom mi to pada, 3dmark je vlasne ako hra nie?
Moderátoři: Walker1134, PKBO

pokud to padá při jakékoliv aplikaci, je to špatně. nezáleží na tom jestli to není stabilní v Notepadu nebo v 3DMarku. Dodavatel by potřeboval pořádně vynadatAthlon 64 píše:není to kvůli tomu že nemáš .NET Framework 1.1?
?mozem to skusit len teraz nemam doma pc
![]()
ň
Aky mas nazor na to ze dodavatel mi hovori ze neuznava 3dmark, prime95... lebo pri tom mi to pada, 3dmark je vlasne ako hra nie?
Viem ze to trochu nesedi k teme ale ked som sa k tomu dostal

zombux píše:nejnovější ovladače a nastavit to na default. jestli to bude dál padat, zkontroluj jestli máš v pořádku chlazení. jestli ani tam není problém, buď to vypadá na vadné paměti nebo slabý zdroj.
Ovladace najnovsie su a nic som v nich nemenil. teplota cpu 35-49, hdd 27, v bedni asi 27. (je normalne ze ked zapnem pc tak dost huči chladic na cpu? potom uz ide ticho) Je mozne ze je zla ram aj ked memtest86+ a Windows Memory Diagnostic isli bez chyb? myslite ze je malo mercury 350W?Shit píše:Taky bych to tipoval na ty paměti