IPG

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

IPG

Příspěvek od Guzii »

Viděli jste někdo někdy monitory značka IPG? Teda předpokládám, že je to značka monitoru, když je vepředu :wink: . Jedná se o 14" CRT monitor. Je provozován na W98 a neseděj mi na něj žádný drivery. Když nastavím standardní 1024x768 nebo 800x640, tak se mi při každém restartu spustí průvodce přidáním HW s tím, že pro monitor nejsou dostuplné ovladače a je zobrazen jako neznámý s tím, že ve správci v danou chvíli existůju dva monitory-předešlý předdefinovaný (standardní) a ten nový neznámý. Když se pc resne, tak vše naběhne, ale asi tak po 5s po startu widlí zmizí obraz a na monitoru jen bliká podtržítko. Když se oba ovladače odeberou ve stavu nouze, je znovu nalezen po restartu neznámý monitor a po další restartu dalsí neznámý....vše se dokola opakuje. Zkusím ještě reinstalnout widle, ale kdyby jste někdo věděl, kde se dají sehnat drivery na tyto monitory, dejte mi pls vědět.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nastav ho jako monitor plug and play :)
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guzii »

Nende :wink:

Nejsu takový péro :wink:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

A standartní monitor SVGA nebo jak se to v těch standar. mon. jmenuje to taky nesežere?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Guzii »

jak jsem psal výš ... ee. prostě ho tam narvete, resnete pc a k tomu standardnímu se přidá ještě jeden - ten neznámý. když to pak znovu resnete, tak to neběhne do sys. a asi po 5s naskočí černá obrazovka na který bliká nahoře vlevo podtržítko :D .... je to kámoše a já mám doma ještě 2 PC na opravu, takže se k tomu jeho dostanu později ;). zkusím reinstal widlí a uvidíme
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“