IPG
Moderátor: maXXmilian
- Guzii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
IPG
Viděli jste někdo někdy monitory značka IPG? Teda předpokládám, že je to značka monitoru, když je vepředu
. Jedná se o 14" CRT monitor. Je provozován na W98 a neseděj mi na něj žádný drivery. Když nastavím standardní 1024x768 nebo 800x640, tak se mi při každém restartu spustí průvodce přidáním HW s tím, že pro monitor nejsou dostuplné ovladače a je zobrazen jako neznámý s tím, že ve správci v danou chvíli existůju dva monitory-předešlý předdefinovaný (standardní) a ten nový neznámý. Když se pc resne, tak vše naběhne, ale asi tak po 5s po startu widlí zmizí obraz a na monitoru jen bliká podtržítko. Když se oba ovladače odeberou ve stavu nouze, je znovu nalezen po restartu neznámý monitor a po další restartu dalsí neznámý....vše se dokola opakuje. Zkusím ještě reinstalnout widle, ale kdyby jste někdo věděl, kde se dají sehnat drivery na tyto monitory, dejte mi pls vědět.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Guzii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Středně pokročilý

A standartní monitor SVGA nebo jak se to v těch standar. mon. jmenuje to taky nesežere?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Guzii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
re
jak jsem psal výš ... ee. prostě ho tam narvete, resnete pc a k tomu standardnímu se přidá ještě jeden - ten neznámý. když to pak znovu resnete, tak to neběhne do sys. a asi po 5s naskočí černá obrazovka na který bliká nahoře vlevo podtržítko
.... je to kámoše a já mám doma ještě 2 PC na opravu, takže se k tomu jeho dostanu později
. zkusím reinstal widlí a uvidíme