problem s mIRC
Moderátor: Don
- b3nco
- Začátečník

problem s mIRC
Zdravim chcel by som sa spytat ako sa sa v programe mIRC da pri prijmani suborov DDC spustit resume ??? - Pri prijmani suboru DDC mi napise resume suport.
MSI MEGABOOK M510A, Intel Dothan 1.5GHz, Mobile ATi Radeon 9700, 512 MB DDr, WiFi, ...
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- b3nco
- Začátečník

Nee to nefunguje napise to : Prijem suborov DDC zlyhaloJiri Drak píše:Zadne automaticke resume tam neni (o to ti predpokladam jde), ale pokud budes stahovat stejny soubor znova, tak bude stahovani pokracovat tam, kde jsi skoncil.
MSI MEGABOOK M510A, Intel Dothan 1.5GHz, Mobile ATi Radeon 9700, 512 MB DDr, WiFi, ...
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ze to nefunguje tobe jeste neznamena, ze to nefunguje ostatnim 
Mas u DDC nastaveno RESUME - If file exist ?
Nemas u DDC nastaveno nejake ignorovani ?
Co to pri odmitnuti pise v hlavnim kanalu ? (pokud mozno anglicky - nevim jakou mas verzi)
Co to pri odmitnuti pise v hlavnim kanalu ? (pokud mozno anglicky - nevim jakou mas verzi)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- b3nco
- Začátečník

Takze :Jiri Drak píše:Ze to nefunguje tobe jeste neznamena, ze to nefunguje ostatnim
1. Mam v DDC nastavene "RESUME - If file exist" aôe aj tak to nefunguje
2. Pri nadviazani noveho pripojenia mi napise: "DCC Příjem vypršel Spojení selhalo"
3. Fakt neviem co s tym. Je mozne te by to robil iba jeden server ???
4. Mam mIRC verziu 6.1 CZ Dik
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
To se mi obcas stane, ze to na nekterem serveru nejede, ale pak to nejde ani rozjet. Pokud si to z toho serveru rozjel, tak by to melo jit i resumovat. U me bude ale asi problem v tom, ze nemam u ADSL pevnou IP adresu, takze se divim, ze to vubec jede 
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- b3nco
- Začátečník