Co rikate na LCD Samsung SyncMaster 710T?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

Dave.1 píše:
Orist píše:tak jsme zjistil ze DVI nemam (viz http://vtipalek.rwm.cz/ostatni/gf4mx440.JPG ) ,takze asi ten 710T nema cenu kupovat a je lepsi usetrit a koupit 710N nebo ne??
nebo by jste nekdo doporucil nejaky dalsi LSD 17'' ?
No ja bych to teda koupil s DVI, tu 710T, protoze je to investice do budoucnosti. Tvoje soucasna grafika je stejne vyhledove k nicemu a budes muset casem koupit novou a ta bude mit jiste DVI vystup. Nez si ji koupis, pojedes pres analog. Teda pocitam, ze chces LCD nejmene na 5 let a nebudes po roce kupovat jine.
Presne tak, dnes koupit jedine s DVI. Ma kvalitnejsi obraz nez analog a budoucnost ma DVI.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Samsungy 710T jsou dost dobré LCD a určitě nejprodávanější. V CC kontrolují vadné body než to posílají poštou(pokud si to zákazník vyžádá)

Samozřejmě se může stát že po převozu se nějaký bad pixel může objevit.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
android
Nováček
Nováček

Příspěvek od android »

Butch píše:Samsungy 710T jsou dost dobré LCD a určitě nejprodávanější. V CC kontrolují vadné body než to posílají poštou(pokud si to zákazník vyžádá)

Také mám zálusk na Samsunga 710T, ale poněkud (hodně!) mě od koupi přes e-shop odrazuje fakt, že se při přepravě mohou objevit vadné pixely.
S ohledem na tento fakt se mi jeví kontrola v CC jako zbytečné gesto pro zákazníka. Přirovnal bych to k dobrému reklamnímu tahu.
Zároveň se chci zeptat, jestli někdo z vás ví o kamenném obchodě, (region jižní Moravy) kde by se dala 710Tka vyzkoušet v provozu, abych tak mohl zabránit případnému zbytečnému poškození při přepravě poštou či kurýrem.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

android píše:
Butch píše:Samsungy 710T jsou dost dobré LCD a určitě nejprodávanější. V CC kontrolují vadné body než to posílají poštou(pokud si to zákazník vyžádá)

Také mám zálusk na Samsunga 710T, ale poněkud (hodně!) mě od koupi přes e-shop odrazuje fakt, že se při přepravě mohou objevit vadné pixely.
S ohledem na tento fakt se mi jeví kontrola v CC jako zbytečné gesto pro zákazníka. Přirovnal bych to k dobrému reklamnímu tahu.
Zároveň se chci zeptat, jestli někdo z vás ví o kamenném obchodě, (region jižní Moravy) kde by se dala 710Tka vyzkoušet v provozu, abych tak mohl zabránit případnému zbytečnému poškození při přepravě poštou či kurýrem.
Muzeš si tam přímo zajet... A zkontrolovat to tam a kdyby se přesto objevili i po tve osobní kontrole tak ho za desetinu ceny můžeš vyměnit za novej... :twisted:
android
Nováček
Nováček

Příspěvek od android »

Wiruss píše:
android píše: Také mám zálusk na Samsunga 710T, ale poněkud (hodně!) mě od koupi přes e-shop odrazuje fakt, že se při přepravě mohou objevit vadné pixely.
Muzeš si tam přímo zajet... A zkontrolovat to tam a kdyby se přesto objevili i po tve osobní kontrole tak ho za desetinu ceny můžeš vyměnit za novej... :twisted:
Díky za radu! Ale můj dotaz zněl trochu jinak...
(Od kdy je Praha na jižní Moravě?)
android
Nováček
Nováček

Příspěvek od android »

BTW předchozí model 172X měl jakousi funkci pro vylepšení interpolace - nevíte někdo jestli to má i 710T?
Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

Wiruss píše:
android píše: Také mám zálusk na Samsunga 710T, ale poněkud (hodně!) mě od koupi přes e-shop odrazuje fakt, že se při přepravě mohou objevit vadné pixely.
Zda se mi ze to nebude az tak horke s tou postou a objevovani se vydnych bodu pri prevodu. Co jsem cetl diskusi tak se to tam stalo jednomu cloveku.
Jinak ve ctvrtek jsem si tenhle model objednal a vyresil jsem to taky pres postu, tak dam vedet.
Navic, dle zakona a pri nakupu na eshopu a zaslani postou mate 14 dni na vraceni zbozi bez udani duvodu. V plne vysi dostanete penize zpet.
Takze mate na testovani vadnych bodu 14 dni :wink:
android
Nováček
Nováček

Příspěvek od android »

Dru píše: Zda se mi ze to nebude az tak horke s tou postou a objevovani se vydnych bodu pri prevodu. Co jsem cetl diskusi tak se to tam stalo jednomu cloveku.
Jinak ve ctvrtek jsem si tenhle model objednal a vyresil jsem to taky pres postu, tak dam vedet.
Navic, dle zakona a pri nakupu na eshopu a zaslani postou mate 14 dni na vraceni zbozi bez udani duvodu. V plne vysi dostanete penize zpet.
Takze mate na testovani vadnych bodu 14 dni :wink:
OK, ozvi se jak jsi dopadl! Bereš ho z CC?
BTW můžeš mi sem hodit odkaz na tu část zákona, kde se hovoří o té 14ti denní lhůtě na vrácení? Myslím totiž, že je to jen rozšířená fáma...
Co jsem četl trochu rozvedenou věc kolem té lhůty na vrácení, tak tam bylo jasně stanovené, že výrobek nesmí být ani rozbalen!!! natož použit.
Takže mě to fakt zajímá.
Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

android píše:OK, ozvi se jak jsi dopadl! Bereš ho z CC?
BTW můžeš mi sem hodit odkaz na tu část zákona, kde se hovoří o té 14ti denní lhůtě na vrácení? Myslím totiž, že je to jen rozšířená fáma...
Co jsem četl trochu rozvedenou věc kolem té lhůty na vrácení, tak tam bylo jasně stanovené, že výrobek nesmí být ani rozbalen!!! natož použit.
Takže mě to fakt zajímá.
jj beru ho z CC.
Jinak zarizuji si tet svuj eshop se sportovnim zbozim a tak neco o te lhute musim vedet. :wink:
Bohuzel se mi to nechce tet hledat.
budvar2
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od budvar2 »

presne tenhle model chci taky koupit tak sleduju ceny a ted zrovna vidim ze CC ho ma za 12.180 bez DPH a Alzasoft za 10.499 bez DPH.to je docela velkej rozdil,oni k tomu monaku v CC neco davaj gratis ?
MB 8RDA3+ v2.0,BIOS 17-10-2003,BARTON 2500@3000(11*195FSB,core 1.625V),FalconRock II,2*256MB DDR400 Mosel/Windbond DUAL 8-3-3-3,Radeon 9800@400/335Mhz,Maxtor 120GB/8MB/SATA,WD 120GB/8MB USB,Audigy1,DVD LGx16/48,CDRW Lite-on x40/12/48,Eurocase 5470 Black Silver 400W,Samsung SyncMaster 900p,Ozaki B5 5.1,+naky vetrone v kejsu
Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

budvar2 píše:presne tenhle model chci taky koupit tak sleduju ceny a ted zrovna vidim ze CC ho ma za 12.180 bez DPH a Alzasoft za 10.499 bez DPH.to je docela velkej rozdil,oni k tomu monaku v CC neco davaj gratis ?
Tet ho mam asi 30 minut. Nadhera
Koupil jsem ho na CC. Nic gratis nedavaji.
Ale zdarma Vam ho otestuji na vadne body a poslou ho bez vadnych bodu, kdyz si o to pozadate.
Mam ho otestovany a opravdu bez jedineho vadneho bodu. :-D
android
Nováček
Nováček

Příspěvek od android »

Dru píše: Tet ho mam asi 30 minut. Nadhera
Ale zdarma Vam ho otestuji na vadne body a poslou ho bez vadnych bodu, kdyz si o to pozadate.
Tak to máš myslím štěstí. Jak na foru CC bylo uvedeno, jeden chtěl taky otestovat na vadné pixely - tedy otestovali a poslali mu i s krásně bijícím do očí:-)) Pro zákazníka vše-))
Buď testuju aby tam žádný nebyl, nebo toho nechám (to je pak výsměch).
Ty máš stěstí, přeju ti to. Ať slouží.
Když tak se ozvi až ho nějak otestuješ.
Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

android píše:
Dru píše: Tet ho mam asi 30 minut. Nadhera
Tak to máš myslím štěstí. Jak na foru CC bylo uvedeno, jeden chtěl taky otestovat na vadné pixely - tedy otestovali a poslali mu i s krásně bijícím do očí:-)) Pro zákazníka vše-))
Buď testuju aby tam žádný nebyl, nebo toho nechám (to je pak výsměch).
Ty máš stěstí, přeju ti to. Ať slouží.
Když tak se ozvi až ho nějak otestuješ.
Diky chlape. Uz jsem ho trosicku testoval v malovani. Opravdu ani bodik.
Btw. Kdyz se podivas do toho fora, ptal jsem se tam kolik z 10 kusu ma vadny bod. Napsali 1 ks nevim az na kolik se tomu da verit.
K tomu otestovanymu s vadnym bodem. Bud mel manik smulu a objevilo se to tam pri prevozu, nebo to nejak opravdu zazdili.
Ale zatim vsechni lidi co znam nemeli s CC problem !
Mimochodem vubec nic neriskujes 14 dni na vraceni penez je dostatecna doba na otestovani :twisted:
Urcite funguje menil jsem volant a do 3 dnu byly prachy do koruny na uctu. Naproti tomu alzasoft tam bych se tech 14 dni bal (ale zatim jsem tam nic nevracel takze nevim, ale pusobi to tak na me)
android
Nováček
Nováček

Příspěvek od android »

Dru píše: Diky chlape. Uz jsem ho trosicku testoval v malovani. Opravdu ani bodik.
BTW za koliks ho koupil? Ted se dívám, že dneska šly ostatní obchody pěkně dolů s cenou - zhruba na 12.500,-vč.DPH - to už je krása:-)
CC prej dá nové ceny od středy.. hmm to jsem zvědavej za kolik ho nabídnou.
Jo a mimochodem, nechal sis ho poslat klasickou poštou nebo zásilkovou službou? (u toho testování by mě zajímalo jak to vypadá v rozlišení 1024x768 - nejedeš tak nějakou hru třeba?)
Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

android píše:
Dru píše: Diky chlape. Uz jsem ho trosicku testoval v malovani. Opravdu ani bodik.
BTW za koliks ho koupil? Ted se dívám, že dneska šly ostatní obchody pěkně dolů s cenou - zhruba na 12.500,-vč.DPH - to už je krása:-)
CC prej dá nové ceny od středy.. hmm to jsem zvědavej za kolik ho nabídnou.
Jo a mimochodem, nechal sis ho poslat klasickou poštou nebo zásilkovou službou? (u toho testování by mě zajímalo jak to vypadá v rozlišení 1024x768 - nejedeš tak nějakou hru třeba?)
Koupil jsem ho za 14500.
Doprava - dobirka postou.
V tom rozliseni texty vypadaj bidne, ale textury v gamesach jsou v poho. Neni to 100% ale da se to uplne v pohode.
android
Nováček
Nováček

Příspěvek od android »

Dru píše: Koupil jsem ho za 14500.
V tom rozliseni texty vypadaj bidne, ale textury v gamesach jsou v poho. Neni to 100% ale da se to uplne v pohode.
BTW byl součástí balení i DVI kabel?
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

tak denska ho maj na CC za 12 697,- Kč vcetne dph takze ho asi budu taky kupovat :)
Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

android píše:
Dru píše: Koupil jsem ho za 14500.
BTW byl součástí balení i DVI kabel?
jj byli tam oba, DVI i analog !
Dru
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dru »

Orist píše:tak denska ho maj na CC za 12 697,- Kč vcetne dph takze ho asi budu taky kupovat :)
Nevahal bych !
pan-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pan-x »

Dru píše:
Orist píše:tak denska ho maj na CC za 12 697,- Kč vcetne dph takze ho asi budu taky kupovat :)
Nevahal bych !
aj na www.lcdpanely.cz ho maj v akci za 12 435,50 Kč s DPH
AMD PhenomII X3 720BE,Asus M3A78-EH, 4096RAM 1066MHz, 1TB HD Samsung, ATI HD4850,TV ATI
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“