Cao lidi.
Z doslechu vím, že tenhle problém už mělo více lidí, ale je možný, že jde o problém specifickej.
Nemůžu se dostat na internetový bankovnictví KB přes službu Mojebanka. www.mojebanka.cz je v pohodě, ale když kliknu na Certifikační průvodce, zobrazí se nový okno s touhle odrasou (https://www.mojebanka.cz/installnew.htm ... izard&L=CZ) a s textem, kterej všichni známe: Stránku nelze zobrazit [dále jen SNZ]. Jde asi servery s vyšším zabezpečením (https), protože to dělá i ségře, když se přihlašuje na poštovní server její školy. (Servery mý školy naštěstí fachaj, ale to je na pikaču.) Už jsem si psal bance maily. Odpovídal mi Útvar pro péči o zákazníky, kde mi poradili poměrně erudovaně, hrabili jsme se v prohlížeči a na konci všech úkonů jsem měl kliknout na odkaz, jenže SNZ. Už jsem provedl i reinstal prohlížeče, ale pořád jsem na tom samým místě.
Jákákoliv rada je vítána. I podobné zkušenosti.
Možná je to s tím spojené, ale blbne mi i Outlook Express. Občas když dám odpovědět a napíšu mail, dám odeslat, napíše to nějakou hlášku, číslička a tak -> Paměť nemůže být read. Apod.
Mám OS W2K, IE6 a OE stejnou verzi.
Vira nemám, aktualizoval jsem KAV a projížděl komp.
Dotazy vítám, zprávu popř. upřesním.
Stránku nelze zobrazit - ale proč?
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stránku nelze zobrazit - ale proč?
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- Dony
- Středně pokročilý

přesně tohle se mi stalo na dvou počítačích uživatelů po napadení nějakym bordelwarem z netu a jeho odstraněním spybotem, nějak došlo k narušení knihoven, které se starají o certifikáty (při otevření certifikátů chyba, reinstal IE proběhl, ale s chybou "crypt32.dll blabla...", servicepack nic) pomohl jen reinstall systému (byly to NT)
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
HEUREKA.
Zavolal mi chlápek z toho Útvaru, projel se mnou znova to, co mi napsal v majlu, abych udělal, chápu, že je lepší to překontrolovat, i když tím utrpěla má "ješitnost".
V "Možnostech Internetu" chyběl zaškrtnutej protokol SSL 3.0.
Prý se to může stát při různejch upgradech popř. doinstalováním nějakých kumulativních oprav.
Je to zvláštní, protože dřív všechno běhalo v poho, nikdo to neodškrtával, takže je to možná pravda.
Ježiši, hned je den veselejší. Kor když jsem u poče strávil pár hodin.
Zavolal mi chlápek z toho Útvaru, projel se mnou znova to, co mi napsal v majlu, abych udělal, chápu, že je lepší to překontrolovat, i když tím utrpěla má "ješitnost".
V "Možnostech Internetu" chyběl zaškrtnutej protokol SSL 3.0.
Prý se to může stát při různejch upgradech popř. doinstalováním nějakých kumulativních oprav.
Je to zvláštní, protože dřív všechno běhalo v poho, nikdo to neodškrtával, takže je to možná pravda.
Ježiši, hned je den veselejší. Kor když jsem u poče strávil pár hodin.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)