Shit píše:Mě ukazuje Speedfan tepl. procáku "-48°C". Že by "chladil" i okolí?
To je temp1 nebo2 ?
Mě to bere z cpu pod temp2 a temp1 je chipset.
mínusový hodnoty to ukazuje když deska nemá na danym kanále zapojeny čidlo.
A je ta teplota stejná nebo se mění?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Me SpeedFan ukazuje o 23 stupnu min (stejne tak aida) nez BIOS a softik od vyrobce. A taky mi SpeedFan ukazuje este nejakou -50stupnu teplotu,newim gde to nabral
pard píše:Me SpeedFan ukazuje o 23 stupnu min (stejne tak aida) nez BIOS a softik od vyrobce. A taky mi SpeedFan ukazuje este nejakou -50stupnu teplotu,newim gde to nabral
cip strarajici se o mereni teploty neni proste vyuzit naplno a ma nezapojene vystupy, coz jou prave ty silene nizke teploty, popr silene vysoke. Nekdy to meri z cidel bez korekci apak se zda ze teploty jsou ulitle.
Ten OPN program je nějakej divnej..asi je to jen nějaká obyč kalkulačka jedoucí podle několika koeficientů. Když jsem zkusil zadat takt továrního Bartona 2600+, tak mi to ukázalo 2720+ (cca), u přetaktovanýho to naopak ukázalo míň, než by mělo.
Central Brain Identifer už vypadá líp. Tovární 2600+ identifikoval jako cca 2603+ a u momentálního taktu ukazuje 3326+.. Ale asi to shodim trošičku níž
OPN-462 je v tomhle připadě na hwno. Při mým taktování napíše 2800+ což je nesmysl.
Ale jinak kód rozluští dobře, ale vétšinu věcí jsem schopnej poznat z hlavy
Ješté mě tak napadá, proć není ve FAQu psaný o čísle waferu. čím níž- tím by mělo být jádro čistčí (méně znečištění) a mít lepší elektrické vlastnosti=> lepší na taktovýní. Ale neznamená, že je to pravidlo.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Flat Ch!cken píše:Potom je tu este jeden program, kt vypocita PR pre AMD a vyhodi este nejake info - Central Brain Identifier (229kB) http://cbid.at.tut.by/files/cbid61b.zip
Díky, hezkej prográmek, ukazuje i teplotu (myslím, že i dokonce správnou ) Určitě stojí za vyzkoušení
Nic v zlom ale tento program je uz vo FAQ dost davno....preco necitate FAQ ????
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2 Casemod
Jeste jednu informaci pro doplneni. AMD ma svuj benchmarkovy test (mozna to vite, ale neni tu o nem zminka), ktery se pouziva pro referencni srovnani vykonu s odpovidajici radou procesoru Intel.
Predpokladam, ze maji testovaci referencni sestavu s Intelama a AMD procesorama a podle vysledku pak daji odpovidaji PR. Ten benchmark se jmenuje N-Bench3 a da se myslim stahnout primo u AMD ... nebo kde jsem ho ja sehnal ? ))
J X P píše:Jeste jednu informaci pro doplneni. AMD ma svuj benchmarkovy test (mozna to vite, ale neni tu o nem zminka), ktery se pouziva pro referencni srovnani vykonu s odpovidajici radou procesoru Intel.
Predpokladam, ze maji testovaci referencni sestavu s Intelama a AMD procesorama a podle vysledku pak daji odpovidaji PR. Ten benchmark se jmenuje N-Bench3 a da se myslim stahnout primo u AMD ... nebo kde jsem ho ja sehnal ? ))
No program, kterej ma 69MB a 3D podporu se mi nejak nezda, ses si tim jistej?