XP na MP drátováním..?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Bůh Entony
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bůh Entony »

Mým přičiněním.. Ale už jsem našel metodu jak na to:o)
Když to nalakujete a dokud ten lak nezaschnul, chce to asi trošku přimáčknout, aby se ten lak pořádně dostal do těch kráterů:o)

a mám ještě jednu zkoušecí metodu:
stačí klasickem Multimetr, na konce vodiču se přidělaj dvě jehly a měří se: první díra vs nožičky tý součástky co má na sobě napsáno 102. Myslím, že mi to vycházelo kolem 1 - 2 kOhm a to samý i u druhý díry...

Takže odemčený to mám, našel jsem druhej problém: teplota ve skříni:o)) Při 100procent zatížení obou prociků (D.net client - něco jako Prime95) se to vyšplhá až na 60*C :o)) Mám tam tři větráky, ale ty tu teplotu schoděj o 2*C :o)) Nějak to udělám, já jsem šikovnej hoch:o)) Ale díry do bočnice se mi dělat nechce :o))
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Co máš za chladiče?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Bůh Entony
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

dvě šitky :( Nevím co se s tím stalo, ale při prvních startech to mělo maximum kolem 58*C při max. zatižení, teď to vylezlo až na 62*C ... Taky je dobrý, že komponentny kolem maj velice podobnou teplotu :)Šteloval jsem větráky, dovnitř, ven, ale nepomáhá to...
Bůh Entony
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ale podle fóra: "kolik topí vaše CPU" koukám, že jsem na tom velice podobně, takže si z toho starosti neudu dělat:o))
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“