CREATIVE SBS350 2.1
Moderátor: CageJ
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CREATIVE SBS350 2.1
Cau. Mam nasedujici problem . Koupil jsem tuto 2.1 reprosoustavu misto mych 5 let starych plast. bednicek. Hraji dobre, zvuk je dobra, ale u subwoofer je prilis nabasovany. Vim , ze na to aby basoval subwoofer je, ale basuje tolik, ze to obcas kazi dojem z poslechu hlavne pri muzice. Na bednach neni nic, cim bych ridil vysky basu na subwooferu, jelikoz to je ta nejnizsi rada. Urcite to jde nejak softwarove. Nevim, ale ktery soft na to pouzit. Nemohu nic najit. Co mi poradili v prodejne kde jsem je zakoupil, ze se zvukovkou creative jsou dodavany ruzne programy na cd a ze ty to umi. Napr.: Creative surround mixer apod. Jenze kvuli regulaci basu si nechci kupovat zvukarnu. Nemate nekdo typ na nejaky soft, ktery umi pracovat a nastavovat rune vysky, basy apod. podle potreby ve WINXP. Mam integr. zvukovku 5.1.
Diky za odpovedi.
Diky za odpovedi.
- zdenekxy
- Začátečník

Kde ten subwoofer máš ( pod stolem nebo v rohu ) ?? Kolem subwooferu musíš mít místo, kolem ale i nad ním. Pokud je pod stolem nebo něco na ten způsob tak se ten zvuk všemožně odráží a láme pak to vypadá že je moc basů, a ve výsledku se to nedá poslouchat.
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, mam ho pod stolem.... V podstolni policce na tiskarnu, tzn. ze je docela ve ztisnenem prostoru. Ale diky za tip urcite ho zkusim premistit.
Jenze v navodu je nakres rozmisteni beden a onen subwoofer je tam zakreslen pod stolem, tak nevim. Porad ale hledam softwarove reseni v podobe programu.
Urcite musi mit moje integrovana zvukovka SoundMAX nekde nejake nastavovani. Mate nekdo s touto int. zvukovkou na desce ASUS A7V880 zkusenosti?
Dost me to duneni stve.
Jenze v navodu je nakres rozmisteni beden a onen subwoofer je tam zakreslen pod stolem, tak nevim. Porad ale hledam softwarove reseni v podobe programu.
Urcite musi mit moje integrovana zvukovka SoundMAX nekde nejake nastavovani. Mate nekdo s touto int. zvukovkou na desce ASUS A7V880 zkusenosti?
Dost me to duneni stve.
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zdenekxy
- Začátečník

Mě se osvědčilo dát ho zadní stranou 20 cm od zdi a kolem 1m volný prostor a nad ním nic ( polička ani deska stolu ). Jinak je jedno kde je. Jestli je za tebou vedle tebe před tebou. Ztlumit basy umí snad každý přehrávač.Hamik píše:Jo a jeste jsem zapomnel, kde je nejidealnejsi misto pro subwoofer v mistnosti ??
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- zdenekxy
- Začátečník

O niče podobném jsem neslyšelHamik píše:Hledam vice nenasilnou variantu![]()
Prece musi existovat nejaky soft na upravu vysek, hloubek atd zvuku pro zvukove karty a ne jen programy, ktere jsou dodavane se zakoupenou zvukovou kartou....