No super, to jsem potřeboval vědět....ICE píše:ten by celkem sel
Takže ho zatím dávám jako aktuální kousek místo toho Euroshita....
OT: Všimli jste si jak je Alzasoft levnější než CC? Někde je to stovka dolu někde dvě, někde i pět....
Moderátoři: Walker1134, PKBO
No super, to jsem potřeboval vědět....ICE píše:ten by celkem sel
jj to sem rád , jak sem psal na začátku je to pro kámoše (mýho nejlepšího) a je limitovanej právě těma penězma. Kdybych si to kupoval pro sebe, tak tam třeba ten Epox šoupnu a i další věci by byli třeba jiný...už jenom to, že první jeho vize byla někde u 20 ti tisíc, pak jsem ho musel dlouze ukecávat že je to málo , že bude muset vytlačit ještě tak 10 tisíc...No a teď ho připravuju na 35000,-.....m.h.l píše:tohle uz je v poho...kdybych si to kupoval ja tak tam dam Epox EP-8KDA3J - nForce3 250, PATA disk, A-DATA 500MHz a 19" ADI...ale to už sou vesměs kosmetický úpravy...taky záleží na penězích
Já vím, vždyť já ho taky mám. Když jsem pro něj vybíral levnější case, tak tenhle mi nějak proklouzl....jinak bych ho tam šoupnul už nazačátku ..Chce to pořádně hledat.pavel.minarik píše:takhle to kupte, já bych si sice dal radši pořádnej Chiftec BigTower Dragon series - ale to už je za víc peněz, každopádně Chiftec je dobrá volba
No asi takhle: Problémy jsou jak u MSI, tak u Abitu, Asusu, Epoxu, DFI......spíš neznám výrobce MB bez problémů.....pak bychom neměli fóra Ale tahle deska rozhodně patří mezi povedené Máš ale pravdu v tom, že některý MSI-čka měly mouchy. (K7N2 Delta např. nebyla nic moc)pavel.minarik píše:nevím jak konkrétně tato deska, ale tady na fóru je spousta threadů, kde se řeší nějaké potíže s MSI boardy (do kancl mašiny dobrý, ale jak se v tom chceš vrtat, tak nevim nevim)Shit píše:A proč Oni se majitelé K8N Neo ozvou, neboj
Verze "Pt" má navíc +2SATA (celkem 4) a myslím že i 1394. Víc na http://www.msi.com.tw/program/products/ ... AME=SocketRoxyman píše:díky, tohle je všeobecně známé, na každý je něco..někde míň, někde víc...ale v těhle značkách by zase tak markantní rozdíly být neměli....
Jen ještě řeším problém jestli koupit platinum edition nebo bude stačit ta normální...jakej je mezi nima rozdíl a využije ty věci co má ta platinium navíc?
díky .Shit píše:Verze "Pt" má navíc +2SATA (celkem 4) a myslím že i 1394. Víc na http://www.msi.com.tw/program/products/ ... AME=SocketRoxyman píše:díky, tohle je všeobecně známé, na každý je něco..někde míň, někde víc...ale v těhle značkách by zase tak markantní rozdíly být neměli....
Jen ještě řeším problém jestli koupit platinum edition nebo bude stačit ta normální...jakej je mezi nima rozdíl a využije ty věci co má ta platinium navíc?
Sc.754 single, sc.939 dual - takže to je v pořádkuRoxyman píše:Trošku chaoticky je v manuálu popsané umístění pamětí do banků...jsou tam 3 a já je dal do jedničky a dvojky...systém hlasí sice 1GB ram, ale jen single...jelikož jsem Intelák, tak nevím jestli je to dobře...
Je to dobře nebo jsem je dal špatně a proto nejsou v duálu?
Myslíš SATA1 a 2? ..Nebo PATA?...Tak použij SATA 3 a 4 (u CPU).... pak to má mj. i vyšší OCRoxyman píše:Jinak musím upozornit (varovat) Ty co si chtějí koupit tuto desku v kombinaci se SATA diskem. V balení jsou dvě kšandy. Jedna na FDD a druhá na mechaniku a HDD.
jj už mi to psal Pája . Thx oběma...Shit píše:Sc.754 single, sc.939 dual - takže to je v pořádkuRoxyman píše:Trošku chaoticky je v manuálu popsané umístění pamětí do banků...jsou tam 3 a já je dal do jedničky a dvojky...systém hlasí sice 1GB ram, ale jen single...jelikož jsem Intelák, tak nevím jestli je to dobře...
Je to dobře nebo jsem je dal špatně a proto nejsou v duálu?
Zas tam takovej rozdíl není mezi A64 3400+ sc.754 a A64 3500+ sc.939 Pokud někdo bude dělat upgrade, tak je sc.939 lepší, ale....PCI-e, SATA2 atd. a zase nový MB a k tomu i nové CPU...takže klídek Asi není důvod zapomenoutm.h.l píše:všici víme že 939 je the best, ale kdo na to má brát prachy...tak už s tím furt neotravuj†VeGaN† píše:Zabudnite na 754...939 is here!!
Jasný, je to jednouduchý :Kory píše:to Roxyman: muzes mi plis sdelit, kde jsi to kupoval? chci si poridit neco hodne podobneho, ale do tehle ceny se ne a ne dostat. dik