Star Wars: Battlefront

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Star Wars: Battlefront

Příspěvek od Sentenced »

Tak tohle je pro me prekvapení :-)

O hre jsem toho moc nevedel, takze jsem se na ni nijak zvlast netesil a o to vetsi prekvapení to bylo. :)

Je to proste pecka. System je "ukradenej" z Battlefield 42 a Vietnam, ale to vubec nevadí. Proč menit neco, co dokonale funguje, jen pro to aby "naše hra byla originalni a neotrelá"??

Kdepak, proste uplne stejnej system, daleko lepsi grafika a svet SW :) clovek muze litat/jezdit ve všem co se hejbe. Graficky je to snad jak film, náááhdera.
Bitvy jsou tam presne z filmu, takze se je muzete prozit z jinyho pohledu :)

Engine je vymakanej, pac botů je tam vic jak v Battlefieldu, grafika lepsi a jede to líp :-)

Tahle hra je proste BOMBAAA (pro fanoušky SW a pro lidi co se jim libi system Battlefieldu dvojnasob)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Když to tak po tobě čtu tak se na to těšim až se mi t odostane do rukou. Taky sem o tom zatim nic nečet, ale asi se po tom po netu podívam a něco přečtu :) SW se mi líbí i hry, ale už sem dost dlouho nehrál nic s tématikou SW. Takže se docela těšim.

A jak je to s hardware náročností?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Battlefront je proste battlefield ve svete SW :)

HW naročnost?? Tezko rict, ja hraju na 1024 vse na full (krome motion blur - ten na LCD vypada obecne blbe) a jede to dost solidne, slo by i 1280, ale v tej rezi je mi to stejne jedno...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tak sem odehral cca 3 mise a nejsem nejaky fanda Battlefieldu ale SW,a bavi me to hodne,hybe se to slusne na 1280*1024+6xAA
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Kraki
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kraki »

taky to ted hraju. battlefield me bavi, SW takz muzu, spojeni je fakt dobry (jen ty lasery litaji nejak pomalu :) ) jinak ja to hraju v 1024 na full detaily a v pohode 8-) dokonce mi to po detekci hodilo 1200 s full detaily, ale to uz muj monas nestiha frekvenci :oops:
CPU: Athlon XP Barton 2500+ BOX@2000MHz|MB: MSI KT6 Delta-FISR|RAM: 2x512MB DDR400|VGA: MSI NX6600-VTD128 Diamond@GT|HDD: Seagate 60+8.5GB, Maxtor 30GB|DVD: Toshiba SD-R5372|Monitor: ADI E75|Dalsi: Audigy2PEX + Genius 5.1HT, Logite MX1000, APC CyberFort 500
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Tato hra ma tiez podla popisu celkom zaujala.... :) ...... zatial som sa knej vsak nedosal... :( .... Uz sa na to vsak celkom tesim.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Star Wars: Battlefront

Příspěvek od Tornquist »

Sentenced píše:Tak tohle je pro me prekvapení :-)

O hre jsem toho moc nevedel, takze jsem se na ni nijak zvlast netesil a o to vetsi prekvapení to bylo. :)
No tak to ja se na ni tesim uz dost dlouho, pac sem jednou videl naky video a mel sem poslintanej monitor. Akorat mi nak uniklo, ze uz to vyslo:o) Zcekuju bittorrent...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ted hraju ten Galactic Conquest - je to super, par bitev za den, suprovy odreagování :)

Vyborny je, ze se bitvy odehravaj ve "znamym" prostredí, človek hned ví, o co jde. :wink:

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

OT: Já bych byl radši, kdyby raději udělali nějaou starou dobrou adventuru - třeba The DIG 2. Už s tím starwars trochu suxxxx, ale když se to lidem tak líbí .. achh jo...
show must go on..
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

No tak musím říct, že mě tady ta hra baví víc jak Battlefield :)

Grafika se mi u toho dost líbí
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Len ma prekvapila kratkost tejto hry..... :? , singleplayer som presiel cca. za 5 hodin..... :( ...... Inak hru by som hodnotil celkom dobre, aj napriek kratkemu casu som bol spokojni..... :) ..... po sieti ju vsak este niekedy zrejme pouzijem......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

random píše:Len ma prekvapila kratkost tejto hry..... :? , singleplayer som presiel cca. za 5 hodin..... :( ...... Inak hru by som hodnotil celkom dobre, aj napriek kratkemu casu som bol spokojni..... :) ..... po sieti ju vsak este niekedy zrejme pouzijem......
U hry tohohle typu se to takhle nedá vubec brát - po síti se to dá hrat stovky hodin :-)
Konec konců i single player doma hraju jen tak "cvične" nejakou tu mapu denne :wink: Takze se v konečnym dusledku herni doba pekne vytahne a pri porovnani treba s Call of Duty se musim jen smát.
Ale je jasny, ze kazda ta hra je zamerena na neco jinyho.

Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Tak jsem si sehnal tuhle hru a při kampani, nebo jednotlivych misich mam tak 40-50 FPS, ale v multiplayeru mam jenom 20FPS a nepomuze ani snizeni rozliseni a stahnuti detailu. Nevite jak vypnout to DEBILNI omezeni? Skousel jsem zapnout i vypnout Vsync a bylo to porad stejny.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

Battlefield, Terminator 3, Battlefront...
Nemyslíte že tyto hry jsou trochu příliš stejné? Nedělá je náhodou jedna firma? Ikdyž ten SW by ještě šel, ale je to pořád to samé s jinýma texturama... :x
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

El Hielo píše:Battlefield, Terminator 3, Battlefront...
Nemyslíte že tyto hry jsou trochu příliš stejné? Nedělá je náhodou jedna firma? Ikdyž ten SW by ještě šel, ale je to pořád to samé s jinýma texturama... :x
Jedna "firma" je nedelala :-)

Ver tomu, ze tohle je presne to, co spousta lidi chce - vyuzit osvedčenej herní system a mit v nem svuj oblibeny svet - tady Star Wars :wink:

El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

S tím světem mě to nenapadlo 8-)
Já prostě radši stealth akce :)
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud mas radsi stealth akce, tak nechapu, proč te "rozčiluje" stejnej herní system v Battlefieldu a Battlefrontu .. neni to tvoje krevní skupina, tak to proste nehraj :wink:

Ten kdo nesnáší vodu taky nebude chodit a nadavat na bazeny...

Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Tahle diskuze je nejaka mrtva, je na case ji ozivit :D
Tak se mi tahle hra dostala do rukou a je dóóóóst dobrá. Jenom mě tam rozčilujou rytíři Jedi, které nejde zabít a když se objevím v jejich blízkosti, je po mě.
Nevíte někdo jakým systémem se odpočítávají body?
Phil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phil »

ja vim ze by se o tomhle tady nemelo mluvit ale na tuhle je potreba mit original ???
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Phil píše:ja vim ze by se o tomhle tady nemelo mluvit ale na tuhle je potreba mit original ???
ano je !!! :lol: svědomí by ti přeci nedovolilo mít nějakou jinou verzi?! :sly: :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“