Zadrhávání zuku při při přehrávání.
Moderátor: CageJ
- randomofamber
- Začátečník

Zadrhávání zuku při při přehrávání.
Po naistalování Windows XP Pro SP1 se mi přehrávané hudby a zvuky v nepravidelných intervalech zadrhávají (i ve hrách). Počítač mám BOARD ASUS CUSL2, CPU Intel Celeron 800/100@1024/133, 512 MB Ram, Sound Blaster Live 5.1, HDD 120 GB SEAGATE (8MB cache), HDD 60GB MAXTOR (8MB cache). Na Windows 2000 chodilo vše bezproblémů. Zkoušel různé ovladače zvukové karty, snížil jsem i taktování. Windows mám nastaveny na "Výkon" tedy graficky vypadají jako W2k. A co je nejhorší, že po návratu do W2k se problém problém začal objevovat i tam. POMÓÓÓC !
- mexx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
většinou to dělají špatnýá ovladače hadru, mně to třeba dělalo když sem nainstaloval nforce4.27 a znich nainstalovany ovladače hadru... po navratu k ata ovaldačům vše ok. podívej se jestli ti běží disky na ultra dma 5, pokud nemáš sata... jestli tak neběží je potřeba reinstalace ovladačů
Atlon XP1700+@2600+(12,5*166),zdroj Fortron FSP350-60PN(PF) 350W,Asus A7N8X,RAdeon9800 Pro + VGAsilencer, A-Data 512MB 500MHz,SB Live 5.1, SeagateBarracuda 200GB, Gembird-wcs-yf-1a
Intel C2DE6300 @ 3,2 GHz , Abit IP35, GEIL 2x1GB Ultra, X1950XT-Accelero S1+FAN AC 120 PWD, 320GB Seagate 7200.10, Seasonic 430W, Case: CM Centurion 532+AC 120 PWD
Intel C2DE6300 @ 3,2 GHz , Abit IP35, GEIL 2x1GB Ultra, X1950XT-Accelero S1+FAN AC 120 PWD, 320GB Seagate 7200.10, Seasonic 430W, Case: CM Centurion 532+AC 120 PWD
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- randomofamber
- Začátečník

...ovladače HDD ...
Mám pouze standardní ovladače. Oba HDD jsou nastaveny na UDMA 5.mexx píše:většinou to dělají špatnýá ovladače hadru, mně to třeba dělalo když sem nainstaloval nforce4.27 a znich nainstalovany ovladače hadru... po navratu k ata ovaldačům vše ok. podívej se jestli ti běží disky na ultra dma 5, pokud nemáš sata... jestli tak neběží je potřeba reinstalace ovladačů
- randomofamber
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
vsak zkus pri poslouchani music zmackout naky ty tlacitka... treba mode select... ja mam i-panely 2... ale jen proto, ze me vysly levnej jak USB a infra zvlast...randomofamber píše:ICE píše:nemas asus I-Panel, nebo jeho auto casovani zapnuty v biosu?neuvěřitelné ! tohle bych opravdu nehledal ! ještě to budu
testovat, ale vše naznačuje, že viníkem je
I-Panel
Předběžené díky pro ICEe....
podpora asusu stoji za hovno... na mejly neodpovedeli, reseni asi neexistuje... neco jsem zaslech o novejsi revizi, ale nevim ceho a kde... takze predbezne suxxxx
- randomofamber
- Začátečník

No jasně, když mačkám tlačítka tak ... nevím jak to nazvat, ale nejlepší bude asi ...ICE píše: vsak zkus pri poslouchani music zmackout naky ty tlacitka... treba mode select... ja mam i-panely 2... ale jen proto, ze me vysly levnej jak USB a infra zvlast...
podpora asusu stoji za hovno... na mejly neodpovedeli, reseni asi neexistuje... neco jsem zaslech o novejsi revizi, ale nevim ceho a kde... takze predbezne suxxxxa vypnout auto timing
Mám od ASUSu poslední BIOS... taky si myslím, že toto bude záležitost HW (
Ještě jednou dík