CoD na GameZone
Moderátor: Baneshee
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CoD na GameZone
Co takhle zalozit PCT clan v Call of Duty??? Myslim, ze to neni spatnej napad (puvodne to navrhl Paja, ale nejak z toho seslo...).
//Ze zacatku tady byla diskuze o klanech, pozdeji se ale preslo na to, ze se tady budeme svolavat na parby
//Ze zacatku tady byla diskuze o klanech, pozdeji se ale preslo na to, ze se tady budeme svolavat na parby
Naposledy upravil(a) DewiL dne ned 30. led 2005, 18:23, celkem upraveno 2 x.
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak do toho pudu...Znám ještě s Dewilem jednoho kořeně, kterej by to smažil taky...je to dobrej nápadDewil píše:Me taky... Nemusi to byt tak prisnymartin_CZ píše:to neni spatny..hrajete nekdo na GZ?
...zase na druhou stranu to nak hrotit jako huraa pojedem na PGCH a Invex Cup, trening kazdej den presne na vterinu, to by me sraloTento vikend sem hral skoro celej na gamezone...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno kdyby to byla Mohaa tak bych do toho šelDewil píše:Tak asi nic![]()
![]()
![]()
![]()
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- J X P
- Středně pokročilý

- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vypada to dosti spatne... Ja CoD UO hraju jen o vikendu, jindy neni cas, musim studovat...J X P píše:tak jak to vypada ? ted jsem to s kamosama zkouseli (moc to jeste neumime) ale moc se nam to libi a umirat nam zatim nevadi .... vic se mi libi CoD UO na onlinu ... je tu nejaky schopny team leader, ktery by nas vedl ? Sam proti organizovanym protivnikum nemas prece sanci.
- spirit64
- Mírně pokročilý

- MarekR
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník

- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

ee, vzpomen si na stalingrad na LANce ... POmalejsi rozhodne neni (snad jedine ten granat), jinak Medal byl dynamičtější než CoD, příkladem toho jsou kruté bitvy v Crossroads nebo Destroyed Village. Samozrejme ze CoD ma Carentan, coz je nervak jako svine (zvlast tvoje oblibena seance na GZ v 30 lidech), uslintany levely jsou tam ale taky (treba hurtgen). Me osobne pripadal medal hratelnejsi, CoD ho porazila hezkou grafikou.Dewil píše:Celej medal me pride takovej pomalejsi
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno, na lan to bylo uplne paradni, ale to snad jenom diky tem mapam. Kdyby takovy mapy byly v cod, tak by to byl trhak. Jinak, uz me moc nebavi Carentan ve 30-ti lidech (myslim team deatmatch - je to celkem neprehledny peklo), ale bavi me treba Search and Destroy na mape Harbor. Carentan me taky celkem bavi, ale spis Behind Enemy Lines. Dobra mapa v CoD na team deatmatch je Railyard (nebo jaxe to pise). Ale vubec me nebavi ty mapy s tankama. Kdyz si jeden koren sedne do tanku a krosi lidi, kdyz se respawnujou me pride celkem jako ubohost. Uf, to su celkem OT, kdyztak ICQSlezman(CZE) píše:ee, vzpomen si na stalingrad na LANce ... POmalejsi rozhodne neni (snad jedine ten granat), jinak Medal byl dynamičtější než CoD, příkladem toho jsou kruté bitvy v Crossroads nebo Destroyed Village. Samozrejme ze CoD ma Carentan, coz je nervak jako svine (zvlast tvoje oblibena seance na GZ v 30 lidech), uslintany levely jsou tam ale taky (treba hurtgen). Me osobne pripadal medal hratelnejsi, CoD ho porazila hezkou grafikou.Dewil píše:Celej medal me pride takovej pomalejsi
- J X P
- Středně pokročilý

Proc CoD online zvyhodnuje nektere hrace ? vsiml jsem si, ze protivnik kolikrat na nekoho kouka a misto aby vystrelil nic a umre ... proto pak maji nekteri neuveritelne skore 150 killu proti 50 smrtim. Skoro bych ruku do ohne dal, ze to neni poctive a pak taky borci trhane behaji i kdyz maji ping mezi 30-50 ... taky celkem divne.
PunkBuster je spusteny samozrejme, ale neda se tomu nejak branit ? Nerikam, muzou byt dobri, ale schvalne jsem to jen pozoroval a to se pak strili, kdyz protivnik se nehybe a nestrili.
PunkBuster je spusteny samozrejme, ale neda se tomu nejak branit ? Nerikam, muzou byt dobri, ale schvalne jsem to jen pozoroval a to se pak strili, kdyz protivnik se nehybe a nestrili.
Naposledy upravil(a) J X P dne úte 4. led 2005, 08:47, celkem upraveno 1 x.
---
- Slezman
- Středně pokročilý

no někdy mi na GZ taky připadá, že do někoho kosím jak zběsilej jen proto abych dostal o milisekundu později headshot
některý situace byly víc než podezřelý...
tohle ale už neřešim, pač mě CoD už spiš sere....přesycenost
tohle ale už neřešim, pač mě CoD už spiš sere....přesycenost
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://forum.gamezone.cz/index.php?showtopic=4010 doporucuji precist...
- bali
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je husťárnaDewil píše:http://forum.gamezone.cz/index.php?showtopic=4010 doporucuji precist...
A já si pořád řikám: Kua jak mě mohl vidět a ono je to tim že mu svítim
To jsou mi teda podvodníci, a já už nad sebou lámal hůl, že jsem špatnej když mám skore 50/50
- Slezman
- Středně pokročilý

nejlepsi je, kdyz vam nejakej blbecek z klanu zakazuje pouzivat tanky v mapě KURSK (!!!) , to je asi stejny, jako kdyby se v Il-2 muselo letadlama jezdit po zemi.
taky kolem sebe hazí, kdo je a kdo neni lama, a po 3 minutach má skore 6/6
tyhle typky fakt miluju, tohle me jen presvedcilo, ze hrat nejak na skore na GZ nema cenu, me uz tedka bavi jen s nekym svadet tankovou bitvu, Carentan ve 32 lidech fakt nemusim, QIII jsem už hrál...
P.S. taky věčny kecani vo kempování, to teda fakt lol, takže jedinej učel hry je litat všude možně jak blbeček (viz pistolkáři a gránátníci v PAVLOV) ??? Pak teda suxx, nevim, co je spatnyho na tom odstrelovat lidi, co neumi nekam dojit, aniž by se solidně kryli.
taky kolem sebe hazí, kdo je a kdo neni lama, a po 3 minutach má skore 6/6
P.S. taky věčny kecani vo kempování, to teda fakt lol, takže jedinej učel hry je litat všude možně jak blbeček (viz pistolkáři a gránátníci v PAVLOV) ??? Pak teda suxx, nevim, co je spatnyho na tom odstrelovat lidi, co neumi nekam dojit, aniž by se solidně kryli.
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele: