Region 2 používáme všichni, protože to je region, ve kterém všichni jsme. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9329
V tom mít problém asi nebudeš, leda by to DVD bylo třeba v regionu 1, pak by nešlo přehrát, ale systém by ti ohlásil, jestli nechceš změnit region a to bys asi věděl.
Na tu tvojí Mercury firmware asi neseženeš, je problém o ní vůbec něco zjistit, natož update.
Problém s DVD-ROM Mercury ...
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- mimo
- Začátečník

-
Mercury uz je v paseeee
Uz momentalne tu mercury doma nemam, zostala mi dvdromka SONY DDU1612, ktora robi to iste...
Vcera som skusal region killer aj region free, ale nepomaha to...
Problem bude inde, rozmyslam este nad preinstalovanim windowsov, co to spravi...
Mohol by byt problem v tom, ze by sa nieco pokazilo ked som mal este DVD-ROM TOSHIBA a kvoli nej mi zrazu zacal mrznut pocitac a nakoniec mi mechanika uplne odisla... ci nieco neodpalila...
Fakt som z toho jelen....
Vcera som skusal region killer aj region free, ale nepomaha to...
Problem bude inde, rozmyslam este nad preinstalovanim windowsov, co to spravi...
Mohol by byt problem v tom, ze by sa nieco pokazilo ked som mal este DVD-ROM TOSHIBA a kvoli nej mi zrazu zacal mrznut pocitac a nakoniec mi mechanika uplne odisla... ci nieco neodpalila...
Fakt som z toho jelen....
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že to není regionem a kdyby ti ta předchozí mechanika něco odpálila, nečetl bys ani datový, už jsem to psal jednou, jsou to všechno jedničky a nuly, není rozdíl mezi datovým a video diskem, kromě struktury adresářů, takže znovu opakuji:
Bathory píše:Tak zkus ten originál DVD film a ještě bys mohl tu mechaniku, která to nečte vzít ke kamarádovi a s tím médiem, který nenačetla to vyzkoušet u něj. To že má kamarád stejnou mechaniku nic neznamená.
Podle mě je to vypálený tak, že to prostě nějaká mechanika nepřečte a jiná ano, softwarový problém bych v tom nehledal, to by nešli číst ani datový. Mohls mít klidně datový pálený jinou rychlostí nebo je problém s druhou vrstvou. Zkus tohle a pak zase uvidíme.
Bathory
- mimo
- Začátečník

-
Problem v doske?
Tak tu dvdromku som odskusal u kamosa, vobec neide tak ako u mna... Zahda na tom je, ze predtym nez som ju pouzil, tak v jeho pocitaci fungovala?! Nemoze byt problem v zakladnej doske (ECS K7S5A), mozno mi odpaluje dvdromky... fakt neviem co s tym... asi by som mal odskusat inu motherboard...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: