-HNY- píše:
Potřebuješ, nebo musíš udělat mobilní procesor
Jak to myslíš mobilní..?
Viz FAQ
Jafido píše:
Změna násobiče u superlocked CPU
Desktopové procesory vyrobené po 39. týdnu 2003, mají uzamčený násobič, který nelze změnit zadratováním socketu nebo spojováním můstků jako u starších CPU. Taktovat je můžete jedině pomocí FSB. V tomto článku na SHW naleznete, jak je možné takové CPU předělat na mobilní a pak měnit jeho násobič za chodu stejně jako u mobilních procesorů. Tato úprava však vyžaduje fyzický zásah do CPU, čímž přijdete o záruku. Úpravu lze provést na procesorech Duron (jádro Morgan a novější) a AthlonXP (jádro Palomino a novější). Tento postup by měl bez problémů fungovat na VIA a SIS chipsetech, s nForce2 to nefunguje!
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Jafido píše:
Změna násobiče u superlocked CPU
Desktopové procesory vyrobené po 39. týdnu 2003, mají uzamčený násobič, který nelze změnit zadratováním socketu nebo spojováním můstků jako u starších CPU. Taktovat je můžete jedině pomocí FSB. V tomto článku na SHW naleznete, jak je možné takové CPU předělat na mobilní a pak měnit jeho násobič za chodu stejně jako u mobilních procesorů. Tato úprava však vyžaduje fyzický zásah do CPU, čímž přijdete o záruku. Úpravu lze provést na procesorech Duron (jádro Morgan a novější) a AthlonXP (jádro Palomino a novější). Tento postup by měl bez problémů fungovat na VIA a SIS chipsetech, s nForce2 to nefunguje!
- tak do tohodle se pouštět rači nebudu... to by dopadlo...
Možná někdy časem..
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
DivX píše:A ty mobile fungují na menší frekvenci a na menším napětí??
Jsou dělaný na to aby mohly sniźovat spotřebu-> za chodu jim notebook změní násobič. Samozřejmě jsou délaný na nižší napětí-> jedná se o výběrový kusy.
Všechno je to v tom ćlánku ze SH popsaný
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Mě se to podařilo .A s odemčenou celou L2kou běží i na 2.4GHz .Podotýkám že mám vodoucha...Se vzduchovím chlazením a L2 odemknutou pouze 2GHz.HAVE A NICE DAY
Flegy píše:Mě se to podařilo .A s odemčenou celou L2kou běží i na 2.4GHz .Podotýkám že mám vodoucha...Se vzduchovím chlazením a L2 odemknutou pouze 2GHz.HAVE A NICE DAY
Tak už při 2,2, máš 3200+ ne? A kolik máš teplotku? Si drátoval?
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro