Postal 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Cmelik
Nováček
Nováček

Postal 2

Příspěvek od Cmelik »

Ahoj,
po dlouhé době jsem z nudy začal hrát Postal 2 a zvolil si tu nejvyšší obtížnost (naprosto všichni se vás pokoušejí zabít). A tady nastal problém, a to ve čtvrtek: na policii musím zaplatit pokutu, ale jak to safra mám udělat, když ode mě policajti peníze nevezmou (ten za přepážkou) a odstřelí mě. Zkusil jsem policejní převlek, stejně po mně střílejí. Když všechny pomlátím, tak není nikdo, kdo by si pokutu vzal. Nevíte někdo, jak je mám donutit, aby si vzali prachy (humorné, že?)? Pak ať se na mě klidně vrhnou. Díky za případnou radu.
Cmelik
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

a nejsi nahodou už sledovany tou policií ?
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Priznam se, ze na nejvyssi obt. jsem tuhle pecku nikdy nehral, ale na ty ostatní to vzdy probehlo v pohode :)

Neni to čiste nahodou nejakej bug?? Neresi to nejakej patch ?Bylo jich hodne...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Cmelik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cmelik »

Ahoj,
právě že na tu nejvyšší obtížnost už se ani nezobrazuje ten, jak já mu říkám, indikátor vybuzenosti policie. Tady prostě při přiblížení se na určitou vzdálenost naprosto každý policajt prostě vytáhne brokovnici a jde po mně (totéž většina civilistů, všechni ti otričkovaní aktivisté /"proti násilí ve hrách", "chraňte stromy, spalte knihy" ... atd/). Jedině když jsem převlečený za policajta, tak po mně (pokud do něj nevrazím) nikdo, ani policajti, nestřílí (jediná možnost, jak nakoupit "uzdravující fajfky", bez policejní uniformy to není možné). Zkusil jsem asi všechny možnosti, a nejde to. Jak už jsem psal:1) v civilu, bez vytažené zbraně, aniž jsem až k policejní stanici kohokoliv zastřelil - jenže do vlastní stanice se bez střílení nelze dostat, protože je u vchodu a ve vchodu zavalená ochranou, která při mém přiblížení začne ihned střílet; 2) s uniformou to taky nejde (tu si na stanici musím vystřílet, takže je to opět v prčicích; 3) zkusil jsem všechno ve stanici vystřílet, vzít si uniformu, bloumat hodinu po celém městě, vrátit se opak zpět, jestli nově vygenerovaní policajti "zapomenou" a budou mě považovat za policajta - nic, hned se na mě vyhrnou.
Buď je tu nějaká finta (napadá mě ještě, že jsem platit pokutu nešel jako za prvním úkolem, ale nejdřív splnil - samozřejmě se střelbou - jiné úkoly dne, možná, že tím jsem to podělal), kterou jsem neodhalil, nebo, jak píše Sentenced, půjde o nějaký bug. Zkusím popátrat po internetu. Každopádně díky a ahoj.
Cmelik
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Udelat to jako první ukol me nenapadlo, to je asi poslední nadeje :-) Pak uz jedine prohlidnout jiny fora, tady se hra bohuzel moc neresi :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Cmelik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cmelik »

Haleluja, přišel jsem na to, v čem je ten fígl. Před vstupem do místnosti s přepážkou je předsíň, a tam se musí vylákat všichni hlídající policajti. Nesmí se do té místnosti vstoupit, jen otevřít dveře a uskočit bokem a čekat, až tam postupně policajti nalezou a sejmout je. Ten policajt za přepážkou nevyleze a nestřílí, počká tam a pak se mu může pokuta zaplatit. Huš, že mi to ale trvalo (holt musím občas opustit svůj "styl" - všude hned vtrhnout se zbraní v ruce a začít to tam kosit).
Cmelik
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak to je docela hláška, ze se u Postalu musi taky "přemejšlet" :lol:

Hlavne, ze to máš - btw. je ta posledni obtiznost tak tezka jak si myslim nebo se to dá ?? :)

Cmelik
Nováček
Nováček

Postal 2 - obtížnost

Příspěvek od Cmelik »

Ahoj, ta nejvyšší obtížnost není až tak strašná, jen musí mít člověk pořád na paměti, že po něm budou střílet téměř všichni (pár civilistů nestřílí, ti se poznají tak, že při určitém přiblížení jakoby ztuhnou strachy - pak se na ně můžeš vykašlat; ti, co neztuhnou a "vzpřímeni na tebe čučí" budou po dalším kroku střílet, takže je můžeš ve střelbě předejít, nebo je obloukem obejít - to je ale někdy těžké, protože nepřátel je tolik, že k nějakému se přiblížit musíš a pak se do tebe stejně pustí všichni v dohledu). Nepřátel je víc, účinnost jejich zbraní je dost vysoká, jejich odolnost vyšší (klasický případ většiny stříleček na vyšší obtížnost - napálíš jim raketometem z 5 metrů do ksichtu a hádej co: vytáhnou brokovnici a odbouchnou tě jednou či dvěma ranami), mám pocit, že i lépe uhýbají do stran (zatímco ty se můžeš pohybovat jako čamrda a oni tě, kupodivu, trefí jedna dvě); už jsem říkal - nákup "uzdravovacích fajfek" je vlastně nemožný (jen v té uniformě); jo, bacha, střílí po tobě i kolegové z práce (kteří ti při nižší obtížnosti pomáhají)... atd. Při téhle obtížnosti se využije ostřelovačka a také hodně "molotovovy koktejly" (které jsem jinak nepoužíval, protože mně to přišlo nějak zbabělé). Kupodivu Tora Bora, která je i na střední obtížnost místy hodně tuhá (vedle policejní stanice asi nejtěžší), není o moc těžší, takže doporučuji co nejdříve absolvovat a zásobit se zbraněmi těžšího kalibru (hlavně raketomet s chemickými náboji je boží). Celkově to fakt není tak hrozné - nejsem žádný superpařan, a mám v pátek nasysleno 58 fajfek (v podstatě je nepoužívám). Jo, k tomu myšlení ve hře (je toho tam víc) mám dotaz: v kanálech pod knihovnou (samozřejmě se tam lze dostat pouze a jedině před zapálením knihovny "aktivisty"), kde je dvoustovková neprůstřelná vesta, je banda jakýchsi superpsů na hlídání. Povedlo se je někomu zabít, nebo jsou nesmrtelní? A tady je to "myšlení": projít se přes ně prakticky nedá (jedině pořád mačkat příjem zdraví), ale dají se odlákat na chvíli tím, že se jim shora hodí do rohu psí žrádlo a oni se mu chvíli přednostně věnují (takže doporučuji to psí žrádlo pošetřit, a ne ho hned sám sežrat).
Cmelik
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

tohle me teda potesilo :) Já myslel, ze tuhle "uchylarnu" tu krome me nikdo nehraje a je videt, ze jsem se spletl.

Je načase ji znova nainstalovat - ale podle tvyho popisu si tam nejvyssi obtiznost určite nedám :)

danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

Sentenced píše:tohle me teda potesilo :) Já myslel, ze tuhle "uchylarnu" tu krome me nikdo nehraje a je videt, ze jsem se spletl.

Je načase ji znova nainstalovat - ale podle tvyho popisu si tam nejvyssi obtiznost určite nedám :)
Jaká úchylárna.Skvělí odreagování po pracovním dnu.Balzám na duši.Vypadá to že proběhne opět instalace.
Někdy bych svýho šéfa milerád prohnal po polích, lesích, ulicích a náměstích s brokárnou v ruce :lol:
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já se nehádám :lol: Já mam tuhle hru taky moc rád :roll:

Zvracející lidičky jsem snad v jiny hre nevidel :wink:

Cmelik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cmelik »

Jo, ona to není tak úúúplně špatná hra, jak se psalo (a jak já si také myslel při prvním hraní). Nemusím zrovna mít střílení lidských civilistů, to emzáky, ty si vychutnám víc, ale co naplat, když se vás pokoušejí všichni zastřelit, tak to člověk bere tak trochu jako sebeobranu. Jen mi pořád nejde přes prst na spoušti střílení vojáků a swatů, když jsou tak nějak ze stejné země jako já. Vím, že to je trochu naivní, ale mě to opravdu vadí v téhle hře nejvíc. O to víc mi při prvním hraní štvalo, že jsem se jim tvrdohlavě vrhal na pomoc (jako Galahad), když je kosili ti Arabáci (ty si naopak vychutnávám), a oni místo toho, aby to ocenili, tak se, sakra fix, spojili s těma Arabama proti mně. Tak to mě fakt dožralo.

Cmelik
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

Kdepak hádky.Je to jenom hra, a u hraní se chci odreagovat.Pokud má člověk dost rozumu tak odliší tento a opravdový svět.
Taky nevím v které hře se dalo sexuálně vybíjet stylem piss :twisted:
Móóc se mě líbila práce se sniperkou.Až tři jednou ranou.Tak tu jsem taky ještě nezažil.
Sice mám zvířátka rád, ale škádlení slonů sem si taky neodpustil.Škádlení molotovem.Zajímavý je to, že mě před nima zachránily lavičky.
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

no je to teda rozhodně super gamesa :wink:
ja sem u ni stravil dost dlouho a vypada to taky na opetovny install po pul roce :D
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Už jsem videl behem tech let co hraju ledacos, ale datadisk k postalu ?? To je brutalita maximální. :)

Je mi jasny, ze tohle moc lidí nepobaví, spíš naopak - ale level, kde dostanete od šerifa obrovský kladivo a ukol: Nekompromisně vybít stádo krav, to je proste masakr (hláška typu: My tady u nás preferujem poctivý zabíjení a to jde jedine pořádnou ránou kladivem do hlavy) .
Když jich pobijete asi 5, zjeví se ochranci zvířat a přiteplenym hlasem zahlásí "Call Pamela Anderson, somebody is killing our cows" :lol:

Tahle hra spoustu lidí odradí svojí (asi nesmyslnou) brutalitou, ale když to človek nebere vážne (což se snad ani nedá), tak je to doslova napěchovaný hláškama a vtípkama.

Já bych tomu dal snad 9 z 10 :oops:

smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Sentected: Jsi mě teď donutil tu hru znova nainstalovat a konečně ji dohrát. :)
Jsem si myslel, že jsem ji snad vyhodil, ale po 1/2hodině jsem ji našel, tak jdu na to. Snad ji spustím i pod Ge-Force2MX 32mb, pač moje atina odešla do věčných lovišť. :sad:
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nevím, že si v tom expresivně zobrazovaném a samoúčelném násilí tak libujete a že to vůbec můžete hrát...

Navíc podle drtivé většiny recenzí to je po herní stránce pěknej shit

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/920851.asp

Humor odkazovaný Sentem mi přijde dost trapnej a nechutnej.. osobně nikdy nemám rád, když někdo žertuje na vážné věci a ještě tak trapně..

Masakrovat expresivně krávy a lidi. Co na tom je ? Má to ještě něco společného s hraním ? Nemyslím si, přijde mi to jako produkt patologického mozku pro patologické hráče... (sorry, ale jinak to nazvat nelze)

Hra, která je postavena jen na násilí a "hustých" hláškách. OMG. Díky Bohu, že jde jen o ojedinělej případ...

Fakt nechápu, že si v tom (Sent ve svém věku :sad:) libujete ..

Tady už nelze hovořit o nějakém nadnesení se.. o známé formulce "vždyť je to jenom hra"...

Kroutím nad tím hlavou, jak vůbec může někdo něco takového vyvíjet, jak někdo může něco takového publikovat a jak někdo může něco takového vůbec hrát ... Odcházím do svých RPG.... podobné nesmysly přenechávám jiným, ale svůj názor jsem chtěl uvést..
show must go on..
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Vzhledem k tomu, že jsem předchozí příspěvek uvedl už včera, dovolím si dalším postem poznamenat, co jsem zapomněl uvést.

zaráží mně především primitivnost dané zábavy a že v ní nacházíte takové zalíbení ??????????????????????????????????????
show must go on..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

já tuhle hru znám a hrál jsem ji také ale jako jenu z mála nikdy nedohrál ze začátku je to prostě ulet a pobaví :) ale to se rychle přejí a hodně rychle převládne pocit že je to oprvadu kravina ....

jinak je to PC hra blbá ale je rozumný hráč si vyzkouší a zavrhne .... jsou mnohem lepší gamesky které stojí za strávený čas ...
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

shadow píše:Vzhledem k tomu, že jsem předchozí příspěvek uvedl už včera, dovolím si dalším postem poznamenat, co jsem zapomněl uvést.

zaráží mně především primitivnost dané zábavy a že v ní nacházíte takové zalíbení ??????????????????????????????????????
Nechci zbytečně dělat tlaky, ale k čemu je to dobré?

Mě taky nebavěj ty hry jak je hraješ ty, a taky to nikde nepíšu, jak tě může ta hra bavit atd atd ;)

Prostě někdo je takovej, někdo makovej!! Každej není jako Ty, tak se stím musíš smířit ;)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“