Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Slezman(CZE) píše:
Andrw píše:Mám Windows XP Professional CZ + SP1.

Nahrál jsem si RBR CZ a k tomu i patch pro tuto verzi (1.01 CZ)!!!
Když jsem ale dal rally školu nebo závody po chvilce hraní mi hra rychle vyskočí do Windows a konec!!!!
Možná to bude tím patchem ale s ním to testovalo dost lidí a všem to jelo (games.tiscali.cz)!!!!

Poraďte pls někdo!! :shock:

do windows mi to padalo dost často, ale jen ze školy a to při enterování v menu, teďka už jezdím rally a jebe se mi to úplně. V Anglii mi to vždy někde zadrhne zvuk a kompletní reset, některé tratě (Francie) projedu v pohodě vícekrát ale pak to stejně udělá. Taky mi to udělala TOCA2onlinedemo.

No konečně někdo odpověděl!
V té škole jsme se zasekl u té poslední test zkoušky...no není moc času na comp tak to nestíhám!!!
Takže když dokončím školu, tak už to nepadá do windows???!!!
Může mi tohle někdo vysvětlit - když hra padá jen v určitých "věcech"???
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Ano, mě to padá jen ve škole a to jen občas a jak kde...je to vyslověně náhodné padání...
V samotné sezóně to už nepadá...vyšel už nějakej patch, ale nevím jestli opravuje tuhle chybu...nezkoušel jsem ho.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
†VeGaN†
Začátečník
Začátečník

RBR

Příspěvek od †VeGaN† »

Mam sice anglicku verziu a na nej nainstalovany patch. CO som to hral ani raz mi to nepadlo...po nainstalovani patchu uz netreba mat orig.CD v mechanike ani nemusi byt hra nainstalovana. Staci si ju prekopyrovat adresar z hrou aj z ineho compu, spustit si na zaciatku nastavenie a potom hru.... :-D :-D :-D
PC: AMD Opteron 146(245x10),Zdroj TAGAN 530W, Apacer 2X512MB RAM PC-500, Asus RADEON X1900XT 512MB, ABIT KN8 ULTRA, SB X-FI, 19"LCD SAMSUNG 970P, DVDRW+/- Samsung 162L, 160GB MAXTOR SATAII, Creative I-Trigue 5600 5.1...
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
Borgh
Nováček
Nováček

Ultrarealismus replaye???

Příspěvek od Borgh »

Lidi jsem sam koho trapi ze behem REPLAYe nezataci kola vpravo ni vlevo???Kdyz jedu tak vse toci jako ma.Dam replay a kola jedou stale rovne.Co to jako ma bejt??? REplay mi pripada hodne realisticke hlavne diky kameram ale tahle vec s nezatacejicima kolmama me pekne stve.Je to hnus.Nevite nekdo jestli se to da nejak odstranit???Dik za odpovedi.
Jirka
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ne, to, že kola neotačí, je skutečně opruz.
Stejný názor má i kolega Killmistr, který je Rallymistr
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Základní otázka: máš nainstalované nejnovější ovladače na grafiku??? :?
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Andrw píše:Základní otázka: máš nainstalované nejnovější ovladače na grafiku??? :?
ne e, mám osvědčené 56.72, na kterých to ostatním běží ok. pak sem hodim výpis závažné chyby, co to dělá.
Naposledy upravil(a) Slezman dne sob 9. říj 2004, 18:53, celkem upraveno 1 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Roxyman píše: No zkoušel jsem šampionát a je to děs běs :shock: .....
První série závodů jsem zkončil na 9tém místě :( ...
Ale už se mi to dostává do ruky...chce to cvik a pevný nervy...

V druhý sérii jsem už byl čtvrtej...hodím sem nějaký časy...

HOKKAIDO RALLY :
42:46:84 (4. místo) - klávesnice!
Ta samá rally - 38:12 na poprvé :D

Klávesnice/manuá/žádný úpravy filtrů/rookie

Myslel sem si, že sem naprosto neschopnej jezdec, proto sem si dal na začátek nejlehčí obtížnost a vono je to pro mě lehký až hanba.
Budu muset přitvrdit :wink:

/edit - Potrvzuji padání rally školy
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

RaZZoR píše:
Roxyman píše: No zkoušel jsem šampionát a je to děs běs :shock: .....
První série závodů jsem zkončil na 9tém místě :( ...
Ale už se mi to dostává do ruky...chce to cvik a pevný nervy...

V druhý sérii jsem už byl čtvrtej...hodím sem nějaký časy...

HOKKAIDO RALLY :
42:46:84 (4. místo) - klávesnice!
Ta samá rally - 38:12 na poprvé :D

Klávesnice/manuá/žádný úpravy filtrů/rookie

Myslel sem si, že sem naprosto neschopnej jezdec, proto sem si dal na začátek nejlehčí obtížnost a vono je to pro mě lehký až hanba.
Budu muset přitvrdit :wink:

/edit - Potrvzuji padání rally školy
Můj čas 36:39 , ale mám volant tak možná proto, jinak manuál a na poprvé. :)

Pište i ostatní ať je proč závodit :wink:
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

kua chlapi...no konečně jste se rozhoupali :) a dali sem nějaký časy....teď mě to bude bavit o chlup víc...

Ten můj první čas byl opravdu velmi začátečnickej...
Pište kdyžtak konkrétní výsledky...
čím víc tím líp...a hlavně na čem jste to zajeli...klávesnice/myš...

super jdu trénovat! :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

navrhněte schema benchmark-threadu, založ to roxymane pls

podle mě je to nejpřehlednější způsob, zároveň to oddělíme od řešení hw aj. problémů
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Slezman(CZE) píše:navrhněte schema benchmark-threadu, založ to roxymane pls

podle mě je to nejpřehlednější způsob, zároveň to oddělíme od řešení hw aj. problémů
Něco zkoncipuju, to není problém....jen bych se nejdřív zeptal Senta zda můžem takovej thread založit ??? Aby ho pak nemusel mrzutě mazat...

Sente souhlas?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jasne :) V pohode...

Udelejte si thread na vysledky vašich zavodu, aspon to bude prehledne oddeleny od reseni problemu a názorů ohledne kvality/nekvality hry :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

včera mě ovšem upozornil Killmistr, že budeme srovnávat částečně neporovnatelné, protože každý mohl mít při dané rally jiné počasí, ale i tak ty časy poskytnou určitou představu....takže do toho, pánové...
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Slezman(CZE) píše:včera mě ovšem upozornil Killmistr, že budeme srovnávat částečně neporovnatelné, protože každý mohl mít při dané rally jiné počasí, ale i tak ty časy poskytnou určitou představu....takže do toho, pánové...
Jasný tohle všechno se bude muset zohlednit....pište nějaký nápady jak to nejlépe udělat...aby se to dalo porovnávat...i když s tím počasím to bude fakt problém....protože to by se muselo nějak rozepisovat a nějak mě nenapadá jak na to...
Další věc je jestli ty časy psát když se jede celý šampionát nebo to vyloženě rozdělit na jednotlivé RZety, míra poškození....
Prostě napište na co všechno by se nemělo zapomenout aby ty výsldky šli brát jako vzájemně porovnatelné...

klávesnice-volant bych třeba označoval barvou
(klávesnice=modře, volant=červeně)....takto bych označil ty časy a hned bude každej vědět na jakým ovládání to člověk zajel...

Akorát jsem to teď asi tejden nehrál a ta jízda byla tak mizerná, že ty časy by byly tak akorát pro smích...ale to jen detail...
Hlavní je se dohodnout jak to přesně psát...

Takže nápady sem! :wink:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

zase zbytečně nekomplikovat, takže třeba

Obtížnost: Professional
Poškození: Safe
Ovládání: Volant
Řazení: manuál

England XX:YY:ZZ (kratičká poznámka=výmluva k počasí, atd.)
Japan XX:YY:ZZ
.
.

a hotovo.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Slezman(CZE) píše:zase zbytečně nekomplikovat, takže třeba

.
.

a hotovo.
Jo s tím by se dalo souhlasit....možná bych ještě očísloval ty RZety a pak hodil výslednej čas za celý seriál...

ta kratičká poznámka je dobré řešení...napadlo mě třeba ještě : zvolil jsem špatné gumy a proto je ten čas trochu horší...
Ale s touhle výmluvou by tam asi ten čas jen tak někdo nedal...to by byl proti sám proti sobě...no to byl jen takovej můj myšlenkovej pochod... :lol:

Ještě někdo nějakej nápad?
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Roxyman píše:
Slezman(CZE) píše:zase zbytečně nekomplikovat, takže třeba

.
.

a hotovo.
Jo s tím by se dalo souhlasit....možná bych ještě očísloval ty RZety a pak hodil výslednej čas za celý seriál...

ta kratičká poznámka je dobré řešení...napadlo mě třeba ještě : zvolil jsem špatné gumy a proto je ten čas trochu horší...
Ale s touhle výmluvou by tam asi ten čas jen tak někdo nedal...to by byl proti sám proti sobě...no to byl jen takovej můj myšlenkovej pochod... :lol:

Ještě někdo nějakej nápad?
go go go :D
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Zhruba za hoďku jdu domů a udělám to z domova...nevím přesně z hlavy kolik těch RZet tam je....pak to založím...zatím trénujte :twisted: :wink:
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Woe, já dycky jedu jak pámbu a před cílem to rozsekám na hadry :x
Jak jedu zezačátku bezchybně, tak na to čím dál víc šlapu a pak už se mi to začíná vymykat a za moment je z vozidla tuna nepojízdnýho šrotu :roll: Kuwa :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“