MSI GF 5900XT - při vyšším OC jádra se zpomalí Win

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

1. Pokud se nemýlím, tak tak MSI měděnej chladič nemá.. já myslím, že to je jen hliník, kterej jen vypadá jako měď..

2. Přetaktováním se karta zničit nedá..pokud je to v rozumné míře. Ty karty od MSI mají tzv. D.O.T. - tzn. že oc řádově o 10 procent nahoru - jádro i paměti - jsou, myslím, při použití toho originálního MSI softu kryté zárukou..
jinak řečeno tak do 440/770 by to mělo jít úplně v poho a kartě by se němělo nic stát.. že to nejde, to je nějaký divný, asi nějakej prašivej vadnej kousek..
show must go on..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

shadow píše:1. Pokud se nemýlím, tak tak MSI měděnej chladič nemá.. já myslím, že to je jen hliník, kterej jen vypadá jako měď...
To se asi mýlíš :P Už jsi viděl "Al" s měrnou hustotou 8,9gr/cm³ (jak se to řekne teď nevím :sad: , jsem ze staré školy :lol: ) ? Já teda ne. :wink:
Vocko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vocko »

Shit píše:
shadow píše:1. Pokud se nemýlím, tak tak MSI měděnej chladič nemá.. já myslím, že to je jen hliník, kterej jen vypadá jako měď...
To se asi mýlíš :P Už jsi viděl "Al" s měrnou hustotou 8,9gr/cm³ (jak se to řekne teď nevím :sad: , jsem ze staré školy :lol: ) ? Já teda ne. :wink:
"hliník, kterej jen vypadá jako měď.." - tim mysli ze je asi nalakovanej nobo tak neco
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Vocko píše:"hliník, kterej jen vypadá jako měď.." - tim mysli ze je asi nalakovanej nobo tak neco
To chce klid :-D Stačí obtěžkat :wink:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jo myslím nalakovanej... oměděnej... nebo tak

ale nevím..

MSI uses a large heatsink that appears to be some form of copper (although its texture and weight suggests aluminum that has possibly been copper-plated)
http://www.firingsquad.com/hardware/gef ... /page7.asp

Spíš to vypadá na hliník pokrytý mědí...

//btw tady z toho úryvku spíš vyplývá, že hmotnost naznačuje, že jde o hliník... tak nevím.... mě to jako čistá měď nepřipadá - osobně..
show must go on..
Vocko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vocko »

Měď to neni je lehkej včera jsem ho sundal a namontoval Silencer 3
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Na svý MSI 5900SP (PCB origo 5900) jsem měl měď :) . Dál to tu nebudu komentovat :wink:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“