GeForce 6800LE - dojmy, zkušenosti

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Arny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arny »

Mtex píše:
martin_CZ píše: koukam ze to provozujes na 300W zdroji, jede to v pohode?
Na 300W to neprovozuji, tam uz nechodila ani 9800 ... ted ji mam na 350W a prva zestava s XP-M a to kdyz moc taktuju tak to asi uz nestiha ... je to neznackovej 350W ... ale uz mam asi mesic objednany Enermax a pani mi ho jeste neposlali i presto ze sem jim 3x volal a ...
Takže ti to moc nataktovat zatím nejde?
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Arny píše:Ikdyž možná, že podařilo, ale ty takty to brzdí. A jelikož GT a Ultra verze jsou taktama uplně někde jinde, tak by mne zajímalo, kam až to dostaneš. Stejně dobré paměti a chip tam asi dávat nebudou. Já tipuju, že někam těsně pod úroveň GT. Napiš, jak jsi na tom.
No zatim sem skousel jenom 350Mhz chip a pamate default a dela to 9875 marku ... ten chip se mozna podari dat na uroven GT nebo i ultra ale pamate tak na 850Mhz ... mozna i vice ... precejenom sou to DDR1 a ne DDR3
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Arny píše:takže ti to moc nataktovat zatím nejde?
Zatim moc ne...no dnes by mel prijit ten Enermax ... takze kdyz bude dam vedet co a jak a hlavne ta karta ma jit k tomu Intelu ...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Mtex píše:
Arny píše:takže ti to moc nataktovat zatím nejde?
Zatim moc ne...no dnes by mel prijit ten Enermax ... takze kdyz bude dam vedet co a jak a hlavne ta karta ma jit k tomu Intelu ...
z toho sem usuzoval ze to mas na 300W.. tak nic :)
ASUS F3T
Arny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arny »

Mtex píše:
Arny píše:Ikdyž možná, že podařilo, ale ty takty to brzdí. A jelikož GT a Ultra verze jsou taktama uplně někde jinde, tak by mne zajímalo, kam až to dostaneš. Stejně dobré paměti a chip tam asi dávat nebudou. Já tipuju, že někam těsně pod úroveň GT. Napiš, jak jsi na tom.
No zatim sem skousel jenom 350Mhz chip a pamate default a dela to 9875 marku ... ten chip se mozna podari dat na uroven GT nebo i ultra ale pamate tak na 850Mhz ... mozna i vice ... precejenom sou to DDR1 a ne DDR3
Hmm, no na Ultru ji asi nedostaneš. Asi bude záležet, kam dostaneš paměti, protože na nich ten výkon stojí a padá. Ale další 2000 v 3D mark 2003?? no nevím. Momentálně jsi někde mezi 6800 bez přívlastku a 6800 GT. Ale i tak, super karta. Můžeš být spokojenej. Asi počkám na tu 6600 GT, ta má DDR3 a asi půjde ještě trochu našťavit a potom bude šlapat na paty i 6800 GT. :-D
Arny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arny »

http://www.digit-life.com/articles2/gff ... 01.html#p1 Docela zajímavé srovnání, takže jsem o 6600 GT jako o kartě na trošku delší dobu (rok) přestal uvažovat. Když ji srovnám s 6800 LE nebo dokonce 6800, tak těch 256 bitů bude v budoucnu hrát roli a to docela podstatnou.
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Tak enermax jeste neprisel ... ze pri oni uz ho poslali a chyba je v poste :evil:
Jak muzu ted taktit ... jeste musim vydrzet.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“