Postupný upgrade.
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- focus
- Nováček
-
Postupný upgrade.
Mám starší a stále stárnoucí počítač se základní deskou MS 6315 i815e s integrovanou grafickou kartou a procesorem pentium 1 GHz. Dosud mi byla tato sestava dostačující, ale ta integrovaná grafika začíná pokulhávat i pro pracovní (natož herní) využití. Jako laik samozřekmě netuším, kterou kartu bych mohl do slotu AGP4x této základní desky nacpat. Byl bych i radši, abych tu novou grafickou kartu při výměně základní desky někdy v budoucnu nemusel vyhodit (což mě asi stejně nemine). Poradíte mi vy zkušenější? Díky.
- Roxyman
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Postupný upgrade.
Já měl něco podobného, ale grafiku jsem měl normál GF2 MX400 32MB...taky sem přemejšlel co tam dát a nakonec jsem tam dal GF4 MX440 64 MB 128bit....víc tam asi nemá cenu cpát...stejně by to brzdilo CPU...focus píše:Mám starší a stále stárnoucí počítač se základní deskou MS 6315 i815e s integrovanou grafickou kartou a procesorem pentium 1 GHz. Dosud mi byla tato sestava dostačující, ale ta integrovaná grafika začíná pokulhávat i pro pracovní (natož herní) využití. Jako laik samozřekmě netuším, kterou kartu bych mohl do slotu AGP4x této základní desky nacpat. Byl bych i radši, abych tu novou grafickou kartu při výměně základní desky někdy v budoucnu nemusel vyhodit (což mě asi stejně nemine). Poradíte mi vy zkušenější? Díky.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- focus
- Nováček
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
FX 5200 je slaba i se silnym procakem... dej si inzerat tady do bazarufocus píše:Díky všem za odpovědi, ty navrhované karty GF3Ti nebo Radeon 8500 jsem zatím nesehnal, co kdybych skusil GF FX5200? I když se ta karta bude možná nudit, za nějaký čas vyměním základku i s procesorem, teď to musí chvilku vydržet. Přesto ještě jednou díky.
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=18545
staci se divat a byt rychly
staci se divat a byt rychly
- PhaNtom_CZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako radil ICE ze starších karet ber G3TI200 , R8500LE nebo dražší G4TI4200 .
Pokud chceš výborný obraz skvělí výkon na práci (i pro hraní) a novou kartu k tomu pak se podívej na tento kousek http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27632
do 2,5t. stejně nic nového výkonějšího nekoupíš.
Pokud chceš výborný obraz skvělí výkon na práci (i pro hraní) a novou kartu k tomu pak se podívej na tento kousek http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27632
do 2,5t. stejně nic nového výkonějšího nekoupíš.
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD