Nedari sa mi nainstalovat USB 2.0 vo WINDOWS XP
Moderátor: Eddward
- benaja
- Začátečník

Nedari sa mi nainstalovat USB 2.0 vo WINDOWS XP
Chcem nainstalovat USB 2.0. Mam OS Windows XP + Service pack 1. Ked pripojim USB a zapnem pocitac, tak ho najde a chce instalovat. Nenajde ziadne ovladace, tak ho idem instalovat rucne. Mam dosku MSI K8T NEO a v ovaldacoch su aj ovladace na USB 2.0. Ked spustim setup, odkaze ma to na stranku windowsupdate.microsoft.com "for update USB 2.0 driver". Ked sa ale pripojim na tu stranku, zacne zistovat, co treba upgradovat a zisti, ze jediny mozny upgrade je Service Pack 2. Vsetko ostatne uz mam upgradovane.
Ked si pustim setup ovladaca z ineho zdroja (odniekial som to stiahol, uz neviem odkial - je to Windows XP USB 2.0 driver), tak mi vypise, ze si mam nainstalova Service pack 1. Ale ten mam.
No tak mi, prosim vas, skuste poradit....
Ked si pustim setup ovladaca z ineho zdroja (odniekial som to stiahol, uz neviem odkial - je to Windows XP USB 2.0 driver), tak mi vypise, ze si mam nainstalova Service pack 1. Ale ten mam.
No tak mi, prosim vas, skuste poradit....
ATHLON 64 3200+, MB ASUS K8N4-E DELUXE, 2 GB RAM , ASUS 1950XTX 512MB, IBM HITACHI 250 GB 8 mb cache 7200 ot., WD 80 gb 7200 ot., WD 40 gb 7200 ot., OS XP
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- benaja
- Začátečník

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vis co ....Shit píše:VIA chipsety nepotřebují NF driveryGeeker píše:drivery pro Nforce 3 mas?? zkus je nainstalovat jeste jednou.![]()
![]()
![]()
Nic proti tvým radám, ale čti a přemýšlej.....nebo raději mlč. OK
![]()
2 benaja: V sekci VIA chipsety ve FAQ je na to patch.
- Shit
- Odborník PCT

Rozbalíš tu patch do nějaký složky a dáš updatovat USB "PCI" driver. Ještě jedna věc: WXPSP1 a novější už maj v sobě podporu pro USB 2.0 - ale hlásí se "jen jako USB" , takže ta patch je spíš kosmetická změna. O jaké jde konkrétní USB 2.0 zařízení?benaja píše:A co s tym patchom? Kam ho treba rozbalit?
- benaja
- Začátečník

ked to rozbalim, su tam 2 subory - viaehcx1.cat a viaehcx1.inf. Ked tam aktualizovat ovladac z tyhcto suborov, napise mi, ze "zadane umiestnenie neobsahuje informacie o hardveri".
ATHLON 64 3200+, MB ASUS K8N4-E DELUXE, 2 GB RAM , ASUS 1950XTX 512MB, IBM HITACHI 250 GB 8 mb cache 7200 ot., WD 80 gb 7200 ot., WD 40 gb 7200 ot., OS XP
- Shit
- Odborník PCT

- benaja
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

- benaja
- Začátečník

- benaja
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT