Zdravim
Momentalne mam v pc zvukovku CMI 8738, ale uvazujem o kupe SB player 5.1. Chcel by som ale vediet prakticke skusenosti.
Budem pocut rozdiel ?, Ma to vobec vyznam ?
Repro mam Logitech X-220
/inac zvuk nieje ani teraz niejaky zly - teda ziadne praskanie, piskanie , ... /
Live! 5.1 mam společně s Inspire 5300. Měl jsem několikrát půjčenou zvukovku s čipem CMI - jesnou 4.1 a pak i 5.1 a ani jedna mi v kompu nešla. Nechci CMI odsuzovat ale to šrot! Na hudbu je Livka docela good. Na nové hry v poho. Jestli chceš relativně kvalitní zvukárnu, tak livku starší seženeš a jeslti máš chuť do zvukárny vrazit víc peněz, tak si kup Audigy jak píče ICE
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64 Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Ak mas aspon priemerne repro... budes rozdiel medzi zvukovkami pocut okamzite....... .... ( aj ked je pravda ze player je uz hrozne stara zvukovka a novsim sa rozhodne nevirovna..... na bezne pouzitie stale postacuje..... osobne by som radcej isiel do starej Audigy, ta sa da tiez dnes kupit o par korun lacnejsie a zvukovo a najme na hry je o nieco lepsia..... )