jenxik píše:Slezman(CZE) píše:v tom případě by MSI začínalo být už na přes držku, pár lidí už vyje.ali s FX5200 a teď už svoji 64bit strategii přesouvají na 5700 ???????

Máš recht. mě MSI taky vyj..alo s FX5200, prej že FX5200 TD128, schválně sem se v obchodě ptal a řekli mi že T128 je 64 bitova a TD128 je 128 bitova a když sem ji dones domu, tak sem koukal jak JOJO a ono 64bit memory bus. Nadával sem od všech pi.. ale nic mi to nepomohlo a v obchodě o tom se mnou nehodlaly pak vubec diskutovat. Od te doby MSI už nikdy, teď sem si koupil FX 5700 MyVIVO od Leadteku a za 4k naprosta spokojenost. V 3D marku03 default 3155 Bodů a při taktu 425@490 552@660 3761 bodů. no není to nádhera??

tak jsi jí měl normálně vyreklamovat. Mě se stalo něco podobného s FX5600, taky jsem se jich v obchodě ptal, zda je to 64 nebo 128 bit a oni mi říkali, že objednají 128 bit, že 64 bit ani nechtějí montovat. Tak jsem se těšil a co se nestalo, byl to 64 bit. Tak jsem normálně přišel do obchodu a žádal výměnu, jenže ani mi nevěřili, že je to 64 bit, protože na faktuře od dodavatele měli vyfakturovanou 128 bit grafiku. Ale já se nedal a pořád je otravoval a nakonec mi to ten obchod vzal a poslal na reklamaci, protože, já si objednal 128-bit a nebyl jsem spokojen. No ale oni už tu FX5600 neměli, tak mi za doplatek 700,- dali FX 5700, ale co se zase nestalo, měla jen 4 paměťové čipy, tak jsem jim jí rovnou nechal v obchodě, ať si jí otestujou sami a řekli mi, že je to fakt 64-bit, přitom jim dodavatel zase vyfakturoval 128-bit. Takže vlastně odchod za nic nemohl, vše způsobil dodavatel, který chtěl pěkně vydělat. Nakonec jsem z nich dostal FX5700 128-bit a byl jsem spokojen.
takže se toho neboj, normálně tam na ně vlítni, pokud ti řekli, že ti dodají 128-bit, tak to měli dodržet, jinak jim jí klidně můžeš vrátit. Jen se jich neboj, taky si emůžou dovolit vše a mají určitá pravidla a povinosti