Sháním jeden starší DVD film který u nás nevyšel a s největší pravděpodobností ani nevyjde.
Je možné ho koupit v netových obchodech na západě.
Jenže tím pádem nebude mít ani české titulky.
Chtěl bych ho zachovat jako DVD a dodělat k němu titulky.
Už to takhle někdo zkoušel?
Budu moc rád když mi poradíte jakým programem a jakým způsobem to zmáknout .
Moc děkuju za každou pomoc.
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
wena píše:Sháním jeden starší DVD film který u nás nevyšel a s největší pravděpodobností ani nevyjde.
no, mozes ho budto preripovat do kompu a potom znova napalit na dvd s tymi ceskymi titulkami, alebo si to pustit na kompe a tam si nastavit titule z kompu, to dokaze vela programov
wena píše:Sháním jeden starší DVD film který u nás nevyšel a s největší pravděpodobností ani nevyjde.
no, mozes ho budto preripovat do kompu a potom znova napalit na dvd s tymi ceskymi titulkami, alebo si to pustit na kompe a tam si nastavit titule z kompu, to dokaze vela programov
V téhle oblasti začínám, takže nevím o žádných programech který můžou přidávat titulky do DVD.
Můžeš napsat jejich názvy? Já bych se po nich podíval. Děkuju.
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
Potřeboval bych taky poradit, jak přidat titulky na DVD. Chci si přehrát avi na normálním DVD. Pro převod avi -> mpg používám MainConcept MPEG enconder. Na autorizaci TMPEG Author, ale nevím jak do toho zamotat titulky s *.srt Prosím o dobrou radu
edit: neví někdo, jak zařídít aby se s MainConceptem otvíral DvobSub na titulky?
tak tady mas odpoved promin preklep se stal titulky umim pouze ve formate .sup a ne sub to mi ujela ruka.spousta lidi se tim zabyva myslim dodelanim titulku k dvd .jedny s jejich starnek najdes zde http://dvd-titulky.wz.cz/ je na nich i spousta jiz hotovych titulku ke stazeni.jak je nasledne vlozit najdes zde http://www.vawav.com/dvdweb/tutorials/n ... _smoog.htm
pokud te to bude zajimat dal tak napis a rozvedem to.
jj při Mainconceptu ale prevod sub na sup neni takovej problem pokud ti to neslape narazil jsem na par diskuzi ze nekomu to jse s sub a nekomu ne a nikdo neprisel nato proc takze pokud ti to nejde tak je preved nebo je posli a ja ti je prevedu.
lada píše:jj při Mainconceptu ale prevod sub na sup neni takovej problem pokud ti to neslape narazil jsem na par diskuzi ze nekomu to jse s sub a nekomu ne a nikdo neprisel nato proc takze pokud ti to nejde tak je preved nebo je posli a ja ti je prevedu.
Tak jsem zkoušel *.sup i *.sub, ale pořád nic, dole v liště se G400 objeví ale signalizuje "no subtitles". Nemá třeba něco špatně nastaveno v G400? Nebo nemůže to děla SP2? Ve ktérém encoderu by mi to mohlo jet, prosím o radu, protože jsem z toho v pr....
Jako poslední možnost jsem vyzkoušel jiný encoder (Procoder 1.5) a tady to funguje!!!!!!! (konečně) Chtěl bych se ještě zeptat, jaký zvukový kodek mám nainstalovat aby mi šly předělat filmy s 5.1 zvukem zase na 5.1zvuk. Předem díky
Někde se musí nechat nastavit, aby se zvuk nekomprimoval, ale aby se použil přímo. Může se to jmenovat třeba "direct stream copy" nebo tak něco. Pokud to nejde, pak zkusit jinej soft.
Borg píše:Někde se musí nechat nastavit, aby se zvuk nekomprimoval, ale aby se použil přímo. Může se to jmenovat třeba "direct stream copy" nebo tak něco. Pokud to nejde, pak zkusit jinej soft.
Zkoušel jsem vytáhnout ac3 pomocí VirtualDubModu. To se povedlo, ale TMPGE DVD Author mi vypíše ilegal format. Nevíte jak AC3 vytáhnuté VirtualDubModem zakomponovat do DVD Authoringu? Nebo je nějaký jiný způsob jak zachovat 5.1 zvuk. V nastavení Procodera 1.5 jsem žádné direct stream nenašel