Připadá mi, že Slot A je otočenej o 180° Slot1
Informace o Slot A
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Informace o Slot A
Jaký kdo s tím máte zkušenosti. Mám možnost se dostat k velkýmu množství těhle desek (50Kč kus), pukud seźenu procesor rád bych si udělal pracovní PC 
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- kolo
- Mírně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejlíp k těm co si někdy měl...kolo222266 píše:ak akym typom doskam presne??
Jinak můžu mít pár AOpenů (AK72) a nějaký Gigabyty (GA-7IX/7IXE)
Ještě by to chtělo sehnat AMD classic. (Procák do SlotA)
A ještě něco- zkoušel někdo zvás dělat redukci SocketA->SlotA (ze slot1)?
Já jsem zjistil, že nový AMD mají trochu víc vývodů než S370
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak na to zapomeň. Procesor v pouzdře OPGA-462 bys do S370 cpal dost těžko...-HNY- píše:A ještě něco- zkoušel někdo zvás dělat redukci SocketA->SlotA (ze slot1)?
Já jsem zjistil, že nový AMD mají trochu víc vývodů než S370
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale něco typu JPP sem slyšelTomV píše:Tak na to zapomeň. Procesor v pouzdře OPGA-462 bys do S370 cpal dost těžko...-HNY- píše:A ještě něco- zkoušel někdo zvás dělat redukci SocketA->SlotA (ze slot1)?
Já jsem zjistil, že nový AMD mají trochu víc vývodů než S370Nehledě na to, že ty sloty/sockety mají úplně jiný pin-layout, takže asi tak...
Ale i tak pokud to nejde tak to neřešte...
Pokud jste někdo někdy sestavy s deskou SlotA tak mi prosím něco napište
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Informace o Slot A
A kde si je sehnal? Neches mi jednu desku prodat?-HNY- píše:Jaký kdo s tím máte zkušenosti. Mám možnost se dostat k velkýmu množství těhle desek (50Kč kus), pukud seźenu procesor rád bych si udělal pracovní PC
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- zombux
- Odborník PCT

jistej člověk mi kdysi donesl desku se slotovým Pentiem 3 s tím že to nefunguje... tak koukám na slot a on Slot A... rval to tam naopak, ani se nedivim že to nejede.
navíc, i kdyby se ti povedlo mechanicky a elektricky to nějak spojit, deska má komplet jinej chipset, tj systémovou logiku, celý je to stavěný na jinej CPU...
navíc, i kdyby se ti povedlo mechanicky a elektricky to nějak spojit, deska má komplet jinej chipset, tj systémovou logiku, celý je to stavěný na jinej CPU...
ignorelist: kremrole a dezoláti