Problém s COMBO TEAC DW-548D - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problém s COMBO TEAC DW-548D - vyřešeno

Příspěvek od Dony »

Zdravim vsechny, koupil jsem tuhle mechaniku, vsechno slape v pohode, je packet writing nejde :sad: , v recenzi jsem nasel, ze je to firmwarem, ale novou verzi nemuzu najit, nevite o ni nekdo? :? viz. http://www.cdr.cz/a/6129/3
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Karl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Karl »

Tak se zkus podívat přímo na teac a pokud tam nebude tak maš smůlu a musiš si pockat až ho vydají 8)
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Teac DW-548D firmware HELP!!!

Příspěvek od JirkaH »

Dony píše:Zdravim vsechny, koupil jsem tuhle mechaniku, vsechno slape v pohode, je packet writing nejde :sad: , v recenzi jsem nasel, ze je to firmwarem, ale novou verzi nemuzu najit, nevite o ni nekdo? :? viz. http://www.cdr.cz/a/6129/3
To ten packet writing opravdu tolik potřebuješ? Co třeba používat multisession?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

urcite je to mnohem pohodlnejsi, nemusis postet vypalovaci program, kopirovat to primo, mazat a zase kopirovat, jako s disketou, ne?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

To ano, souhlasím, ale pokud to chceš číst na jinym kompu tak tam musíš mít nainstalovaný patřičný program, aby se to vůbec přečetlo. Asi proto jsem od toho kdysi utekl. Multisession disk je čitelný všude. A občas to hodím na disk, přemažu RW a udělám selekci, to jehned úspora místa. Zatím mám jen CDRW, to DVD až příští rok.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ja chtel poradit s hledanim firmware a ne si nechavat rozmlouvat packet writing... :x
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

To chápu, ale kolega JirkaH má pravdu. S packetem to zdaleka není tak jednoduchý, jak se ti to teď zdá. První problém se objeví v okamžiku, kdy se pokusíš takové CD otevřít na jiném kompu, než bylo vypáleno. Nicméně se omlouvám, ale s firmwarem ti neporadím...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Ja uz ho normalne na jinem kompu pouzivam a z nej na muj to jde normalne i na dalsi v kanclu, ale kdyz to nekam ponesu, tak to samozrejme vypalim normalne...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Předpokládám, že už jsi to sice vyřešil, ale pro pořádek, tady je onen firmware. Třeba se to někomu bude hodit. :)
http://www.cdr.cz/rekordery/teac/firmwa ... 548D01.EXE

Flashovat pouze přes firmware k4h4!!!
Bathory
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jojo, huš to dávno jede...
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“