http://www.cdr.cz/a/12055
//edit: vykonove vypada teda "uzasne"
Moderátoři: Walker1134, Wilik

protože to v těch testech táhl jen ten CPU...cool.user píše:hele nechci delat chytreho ale ted mi dosla jedna vec, neni divne ze ta karta ma stejne vysledek v 3dmarku 03 a 05

no ja myslim ze se ta grafika nvidia povedla, uz jako tradicne dostahuje naprosto otesnych vysledkuSlezman(CZE) píše:protože to v těch testech táhl jen ten CPU...cool.user píše:hele nechci delat chytreho ale ted mi dosla jedna vec, neni divne ze ta karta ma stejne vysledek v 3dmarku 03 a 05

Naprosto suhlasim....s takou kartou to budu hrat tak 800x600Slezman(CZE) píše:z toho jsem se moc nedozvěděl, k čemu se low-endová karta testuje při 1600*1200 ???

Мы обновили сравнительные таблицы характеристик чипов для последнего семейства GeForce6 - введены официальные характеристики чипа GeForce 6200

no ale pry nebude pro agp, coz si ovsem odporuje s faktem ze kdyz uz je 6600pro agp, coz by mela byt temer totozna karta (nv43) tak vlastne maj i 6200 pro agp.Deegr píše:Tak to vypada na fakt zajimavou kartu. Jesli ze je cip puvodem z GF6600, tak by mohly jit otevrit dalsi 4 pipeline. A ta 11 mikronova vyrobni technologie naznacuje, ze GPU pujde HOOOODNE taktit, protoze zakladnich 300Mhz na 11 mikronovou technologii je hodne malo, takze teoreticky by dobre kousky mohly jit i pres 500Mhz! S Tema pametema to uz bude horsi

no GF6600 non-GT se dá s trochou štěstí koupit kolem 4000 Kč, takže 6200 bude podle mě ještě nížHaniz píše:tak na czechcpmputeru už ji mají.![]()
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29700
podle mě je to fyzicky identická karta s asus gf6600, vypadají nachlup stejně, akorát ta 6200 má vyplé 4 pipky a pár featurek. nevím jak vy ale soudě podle příznivé ceny asusu odhaduju cenu tak 3500 možná 3000 za "noname", což je podle mě super, ale pouze v případě že bude i agp verze téhle karty. určitě buch do ní šel, bude stát stejně jako ati 9600, půjde nabeton dobře taktit, holt 11mikronů je znát a kdyby šly odemknout další 4 pipky s featurkama tak by z ní šlo udělat takovou horší gf6600gt (má lepší paměti gdr3, ale jádro stejné). mít za ty prachy kartu na doom3