Kde v Cechach sehnat GeIL Ultra-X PC3200 400MHz ???

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět

Sem cvok, ze nechci A-Data jako vsichni?

Ne, s vyberem souhlasim.
8
57%
Jo, A-Data sou stejne nejlepsi.
6
43%

Celkem hlasů: 14
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Kde v Cechach sehnat GeIL Ultra-X PC3200 400MHz ???

Příspěvek od mina »

At smejdim kde chci, nemuzu je najit. Ty pameti mi prosim nerozmlouvejte, chci jen je (laska na prvni benchmark) a odnikud z ciziny si nechci nechat poslat, protoze mam casto "stesti" na vadne kusy.

DIKEC!!!

Nejsou to nahodou tyhle? - maj stejnej obrazek, ale nerad bych na nej sazel :oops:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

cvok nejsi,ale ja bych sel do A-Data ...ted sem od nich koupil flashku do fotaku,takze s ni budu machrovat na vsechny strany :P fear me ;))
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, píšeš nerozmlouvejte ale já řešil to samý. OCZ Performance nebo Kingston HyperX? nakonec jsem vzal Kingston. což o to, jsou super. ale za stejný prachy jsem mohl mít dvakrát tolik s pomalejším časováním, reálnej efekt to nemá stejně žádnej, a při upgradu paměti za další modul vykrvácím :old9: :old9: :old9: that's all
ignorelist: kremrole a dezoláti
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Ja resim dylema Geil PC3200 Ultra X nebo OCZ PC3200 Platinum Rev. 2, protoze budu kupovat A64 a ty rady maly casovani. Jde o to, ze tohle sou pameti bezici na 400 s casovanim CL2, ale kdyz si udelam vodnika, tak pudou obe v naprostym klidku presvedcit k praci na 500 s CL2,5. Proto je chci...

To Zombux: mno nechci te urazit, ale me ty kingstony zas tak uzasny nepridou :oops:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

mina píše:ale me ty kingstony zas tak uzasny nepridou
No ale bejvaj dobře snášenlivý s chip.sadou (nebo A64) a bezproblémový. :roll:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

To ja nechci rejpat, ale neznam nikoho kdo by mel s OCZ nebo Geilama problemy, ani tady na foru sem to nevidel...

Netusite kde by sli sehnat treba ty OCZka?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mina píše:ale kdyz si udelam vodnika, tak pudou obe v naprostym klidku presvedcit k praci na 500 s CL2,5. Proto je chci...
jo tak, to je fakt. ale jestli by v tomhle případě nebylo lepší vsadit na jistotu a koupit DDR500 CL2,5 :?

//edit - OCZ normálně v Czechcomputeru třeba
ignorelist: kremrole a dezoláti
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Si me dostal, mno...

Ale uz sem zjistil, ze ty OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Edition prodavaji v Proce, takze problem vyresen. Za 8637 Kc mi to nepride zas az tak spatna koupe...
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

mina píše:Si me dostal, mno...

Ale uz sem zjistil, ze ty OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Edition prodavaji v Proce, takze problem vyresen. Za 8637 Kc mi to nepride zas az tak spatna koupe...
no ja mam na A64 adata 500,fsb 260stable,ale kdybych mel prachy tak byl koupil mushkiny ddr500
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

mina píše:Si me dostal, mno...

Jo, ale ty nejsou revize 2.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

To ne, ale revizi 2 prej casem sezenou, takze pockam. Ale stejne bych radsi ty Geily...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

mina píše:To ja nechci rejpat, ale neznam nikoho kdo by mel s OCZ nebo Geilama problemy, ani tady na foru sem to nevidel...
http://forum.msi.com.tw/thread.php?thre ... r=0&page=2
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

OK, beru. Prave takovyhle nestesti bych se chtel vyvarovat, tak proto bych chtel prave vyse uvedene kousky. Mam to stigro, ze na anandtechu testovali desku, co chci i s temadle pametma, takz bych mel bejt celkem v pohode.

Ale uz sem z toho hledani tech Geilu uz sem celej nestastnej, furt je nemuzu nikde shnat, nevite teda nekdo o nejakym dobrym zahranicnim shopu? (myslim takovej shop, kde zaplatim a neco mi i poslou...)
Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zarathustra »

Mám takovej dojem že má Geil paměti v nabídce velkoobchod Proca.
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No já je mám tady z PCT schopíku a jsou bezva :wink:
GeIL Ultra DIMM 1024MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Tak to mas stejne jiny nez sou tyhle ;-). Maj totiz cipy Samsung TCCD, a to jina rada jak Ultra-X nema. Mimochodemsem setejne sahl po tech OCZ s TCCD, protoze se proste dali na rozdil od tech Geilu sehnat...
Odpovědět

Zpět na „Paměti“