Mobile Athlon 2500MHz a Mark05 - CPU test

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Ano,kolik ti udela treba v 3dmark03,je vykon adekvatni? Pokud ano tak to neres,asi si ten 3dmark05 taky stahnu a podivam se kolik udela bodu me 8-)
Asimov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Asimov »

Jiri Drak píše:
Asimov píše:Patch jsem už dal taky. Grafika už svoji práci dělá dobře, v testech, kde jde o grafickej výkon je to OK, ale ten procesor prostě bída. Když dám komprimace RARem a různý početní testy, tak to jede jako blázen, ale jak je tam grafika, tak se tomu nechce, zkusim ještě silnější zdroj a pak už fakt nevim. Třeba by to fakt chtělo novej BIOS, protože třeba instalace WIN jela otřesně..................
Zkus treba Aquamark, kolik ti to da v CPU i GPU testu, pokud to bude OK, tak by nejakej 3Dmark05, ktere je stejne celkem o nicem neresil.
Ten aquamark ti dává kolik v CPU testu ? Já si ho du sosnout.
Asimov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Asimov »

Starej mark03 mi dává s 9800SE 3700 bodů a s 9800PRO 5900 bodů ted. No a CPU test v aquamark hodí při 2400MHz 7300 bodů, což odpovídá 3200+ na Nforcech co sem tak koukal, takže to taky není špatné. Asi na to dlabu. Ön zas vyběhne novej BIOS za chvilu, tak to třeba i nějak ošetřej abiťáci. 8)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Asimov píše:Starej mark03 mi dává s 9800SE 3700 bodů a s 9800PRO 5900 bodů ted. No a CPU test v aquamark hodí při 2400MHz 7300 bodů, což odpovídá 3200+ na Nforcech co sem tak koukal, takže to taky není špatné. Asi na to dlabu. Ön zas vyběhne novej BIOS za chvilu, tak to třeba i nějak ošetřej abiťáci. 8)
Zda se ze vzhladem k chipsetu to asi bude OK, takze bych ten 3DM05 neresil.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“