Tak už jsem 2x čistil jak Durona tak Atlona a šlo to benzíněm docela dobře,akorát ke mě přines kámoš na zkoušku počítač a chtěl yzkoušet muj Athlon na jeho desce a měl na chladiči tu stříbrnou sračku od Titanu a ta se z toho procáku skoro nedala sundat.Neni nad klasickou silikonovou bílou pastu.
Sice neni tak supr,ale proč by jí Zalman dával ke svejm chladičum,když by to byl takovej shit jak některý tvrdí.
Líh obsahuje vodu, toluen a aceton rozleptává umělé hmoty, čistý technický benzín je nejlepší, odpaří se dokonale a zlikviduje všechny mastnoty. U athlona ovšem odlepuje kulaté gumičky v rozích procesoru.
Tbred1700+A0 @2000+ (10x166-1,525V) - Epox 8k3a v1.0 - Spire FalconRock II - Trascend 2x256/333 2,5 - GeForce4 Ti4200 XFX (270/570) - Eizo17" F56 - Seagate BarracudaIV-60GB - SB Live 1024 - CDRW LG 32/12/40 - LAN 10/100
Denaturak, parkrat borovicka. Benzin taktiez lepta, takze s nim opatrne.
Namiesto pasty pouzivam motorovy olej v striekacke s nasadenou ihlou 0,8 mm. Clovek sa nezababre, olej je lacny a dobry vodic tepla( a dielektrikum, samozrejme) a ide dobre odstranit.
no tak na ten benzin bych radsi zapomel, taky sem ho vzdycky pouzival ale ted co sem koupil Durexe 1400 a ocistil sem ho benzinem a pak vubec nejel a ja behal jak pako okolo a nemohl prijit nato v cem je problem, tak odnynejska budu pouzivat jen gumu
ten benzin neni spatny ale projistotu bych ty mustky vzdycky pregumoval nejakou mekci gumou, to je podle me stoprocentni metoda
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Jak co.Nejlepší na sundání bordelu je popsáno už víš. Já použil ALPU - 100% , pak na Durona odlakovač (každá holka to zná:) a sundal jsem všechny přelakované můstky, gumičky a dokonce u roh CPU
Doufám, že ještě funguje, jinak je po pokusech