Problem IIYAMA Vison Master Pro 452 MA901U

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
krondol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem IIYAMA Vison Master Pro 452 MA901U

Příspěvek od krondol »

Zdravim. Potrebuji poradit. Mam tento monitor a pri rozliseni 1280x960 mi to zvlada pouze 75hz (grafika Nvidia MX 440)! Pred tim jsem mel Ati 9100 ale tu jsem musel vymenit protoze neznala toto rozliseni. Navic se mi nekdy pri startu objevi vyrazne sumeni monitoru spojene s jeho piskanim ale po restartu je vse v poradku. Muzete mi nekdo zkusit poradit jak dosahnout normalniho pohodlneho uzvatelskeho konfortu:-)? Diky BTW: samozrejme ze nove ovladace na grafiku i monitor jsem zkousel. Bez vysledku.
kolouch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolouch »

Proc pouzivas tak divne rozliseni ?? Normalni je 1280x1024 .. nebo je to sirokouhly monitor ?
krondol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krondol »

Ja myslim ze normalnejsi je 1280x960 staci kdyz se podivam na nejake fotky ktere ma vyfocene na 1600x1200 monitor samozrejme sirokouhly neni. Jinak jsem to vyresil ze jsem si tam vratil Atinu a pouzivam 1280x1024 pri 85Hz
krondol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krondol »

Spise bych ale potreboval poradit s poroblemem sumeni. Kdyz zapnu pocitac tak v monitoru zacne "chrcet" a cela obrazovka divne sumi. Ale staci jenom monitor vypnout a zapnout nebo restartovat pocitac a vse je zase v pohode. Nevite v cem muze byt problem?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“