Udělal jsem dobře? (Prescott 3Ghz+Spire CoolGate)

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Udělal jsem dobře? (Prescott 3Ghz+Spire CoolGate)

Příspěvek od -HoNY- »

Koupill jsem kámošovi chladič na 3GHz Prescotta Spire CoolGate.
Zatím jsem to nedával dohromady protože část sestavy je na cestě a navíc jsem AMDčkař

http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=172

//edit: Objednal jsem SP450B0, ale obdržel jsem CF450B0 jediný rozdíl je, že ten prvně jmenovańy má mý Cu základnu + stříbrnou pastu, ten co jsem dostal je hliníkový + bílá pasta. Oba mají Heatpipe :thumbsup:
Asi to půjdu vyměnit, protoźe k 3GHz prescottu hliní, no nevím nevím :stupid:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

no, no nevim ja mam sice jen athlon 2500+ ale se spire whisper rock sem byl docela spokojenej a taky je prevazne hlinik, jen trosku cu ma dole takovy kolecko, ale to je skoro k nicemu.

Jestli si objednal jinej, tak at ti ho vymenej, ale podle me, neni zas tak blbej , zkus to, podle me nebude mit vic jak 60°C, sice u p4 je asi maximum tech 50°C, nevim jaky to ma max hodnoty, sem taky amdčkař :)

ale podle me to uchladi krasne, p4 hrejou malo, ale zase prescott, no nevim, zkus to, urcite tim nic nezkazis a urcite to nespalis, kdyz to bude mit vic nez tak 55°C tak jinej jinak je to ok
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“