změnil jsem si připojení k netu a potřeboval bych zjistit, jak to šlape.
moc díky za radu a hlavně mi to hnedka nezamkněte
Moderátor: Don

netlimiter (1.30) - monitoruje rychlost celeho systemu i jednotlyvych programu zvlast, pocita traffic a kotel dalsich fcí.bigbalu píše:Zajímalo by mě, zda existuje program, jako že existuje, na zjištění rychlosti připojení, jak down tak i up load.
změnil jsem si připojení k netu a potřeboval bych zjistit, jak to šlape.
moc díky za radu a hlavně mi to hnedka nezamkněte

netlimiter ti ukazuje na grafu cely prubeh, jestli chces jen vyhodit max. hodnoty tak to umi treba jednoduchy freewarovy program down2home (+ graf + aktulani rychlost). umi i zpracovat historii go grafu kde zjistit prumernou rychlost.bigbalu píše:ta Aida je fajn, ale potřeboval bych to něčím otestovat, jako nějaký program, který mi ukáže max down i up load a né nynější hodnoty.
Prostě že by ěco odesílal přes net a přijímal a pak by hodil nějakou hodnotu

??? rekl jsi aby ti to ukazoval max. hodnoty tohle to umi. jestli chces dlouhodoby monitoring, umi to netlimiter. co si predstavujes ze to ma delat?bigbalu píše:no a jak se s tím Down2Home pracuje? Mi to ukazuje jen průběžný graf, a pod ním aktuální hodnoty.
Ale já bych potřeboval něco, co by mi ukázalo, ano máš připojení, které zvládá přenést cca 50kB za sekundu a podobně, né jen max za určitý úsek, chápete?

tak jak jsem se už snažil vysvětlit.KOFis píše:??? rekl jsi aby ti to ukazoval max. hodnoty tohle to umi. jestli chces dlouhodoby monitoring, umi to netlimiter. co si predstavujes ze to ma delat?bigbalu píše:no a jak se s tím Down2Home pracuje? Mi to ukazuje jen průběžný graf, a pod ním aktuální hodnoty.
Ale já bych potřeboval něco, co by mi ukázalo, ano máš připojení, které zvládá přenést cca 50kB za sekundu a podobně, né jen max za určitý úsek, chápete?

díky všem, ale nejvíce jsem bys spokojený s tímto, bylo to nejvíce v pohoeraser píše:www.dsl.cz je to celkem quick web rozhraní a nebo DU meter