Zdravicko. Na teto desce jsem osolil moc FSB, ci-li nenajizdel komp. To se mne ze zacatku stavalo mockrat. Stacilo komp vypnout, chvili pockat a diky funkci C.P.R. nebo jak to je, najel normalne firemne nastaveny BIOS a mohl jsem v overclockingu pokracovat. Nyni najede, ale jiz nelze ukladat zmeny v Biosu. Resp. F10 je ulozim, ale jiz pri znovunabihani POSTu vidim, ze se nic nezmenilo a to same je i ve woknech. Smazal jsem tedy CMOS rucne a problem stale trva. Vim ze by to mela byt nejaka blbost, ale nevim jaka. Diky za help!
P.S. zajimavy je v POSTu to, ze pameti se hlasi jako dual channel, pritom v tom default BIOSu po vymazu CMOS to jeste neni.
Asus A7V880 nejdou ulozit jakekoliv zmeny v BIOSu
Moderátor: Eddward
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asus A7V880 nejdou ulozit jakekoliv zmeny v BIOSu
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
- RACER
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus A7V880 nejdou ulozit jakekoliv zmeny v BIOSu
Taky mi to dělala je to biosem stáhni si z Asusu 1007 a tam to uz jedeAK-47 píše:Zdravicko. Na teto desce jsem osolil moc FSB, ci-li nenajizdel komp. To se mne ze zacatku stavalo mockrat. Stacilo komp vypnout, chvili pockat a diky funkci C.P.R. nebo jak to je, najel normalne firemne nastaveny BIOS a mohl jsem v overclockingu pokracovat. Nyni najede, ale jiz nelze ukladat zmeny v Biosu. Resp. F10 je ulozim, ale jiz pri znovunabihani POSTu vidim, ze se nic nezmenilo a to same je i ve woknech. Smazal jsem tedy CMOS rucne a problem stale trva. Vim ze by to mela byt nejaka blbost, ale nevim jaka. Diky za help!
P.S. zajimavy je v POSTu to, ze pameti se hlasi jako dual channel, pritom v tom default BIOSu po vymazu CMOS to jeste neni.
A moc netakti s touhle deskou si tady jeden smáznul disky a já odvalil celou desku
Athlon X2 64 4000+/MSI K9N Platinum/2x512 DDR Kingmax 800Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/SB Audigy 2/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/Logitech G5/Microsoft Natural Ergo KB 4000
- AK-47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus A7V880 nejdou ulozit jakekoliv zmeny v BIOSu
Taky mi to dělala je to biosem stáhni si z Asusu 1007 a tam to uz jede 
A moc netakti s touhle deskou si tady jeden smáznul disky a já odvalil celou desku
[/quote]
Joo tak jo no, ikdyz jsem tohle zamyslel jako posledni variantu. Ja jen myslel, jesltli tam nekde nejni jeste nejaka ochrana ci co. Dik za pomoc
Joo tak jo no, ikdyz jsem tohle zamyslel jako posledni variantu. Ja jen myslel, jesltli tam nekde nejni jeste nejaka ochrana ci co. Dik za pomoc
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)