vazeni, dostalo se mi tezkeho problemu s mym notasem acer aspire 1350 a nevim, v cem je zadrhel...
veskere hry a programy vyuzivajici 3D grafiku mi chodi neskutecne rychle a jsou tim padem nepouzitelne, rekl bych, ze jsou tak dvakrat a trikrat rychlejsi nez by mely byt...
zkousel jsem i zotavujici instalaci pomoci prilozenych instalacnich cdcek, ale nic...zkousel jsem i starsi hry a ty jsou v pohode, ty nove, jako nhl 2005, ballance atd. jsou nehratelne...
nevite nekdo, v cem by mohl byt problem?!
kdyz zkousim nainstalova ovladace z cd, zahlasi mi inastalator, ze mam zkontrolovat, jestli mam potrebny hardware a software, pricemz mi windowsy detekuji v poradku vse, co v notasu byt ma...
nove ovladace stazene ze stranek aceru to same...zkousel jsem preinstalovat ovladace uplne vseho...
diky
ukrutne rychly beh 3D akcelerovanych her...
Moderátor: Don
- frontalkid
- Nováček

-
- Fany
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Urychlené hry
Podobný problém jsem měl u některých her také. Jediným řešením bylo přenastavit v nástrojích pro diagnostiku rozhraní DirectX v kartě zvuk úroveň hardwarové akcelerace zvuku na nižší. Běžel mi rychle zvuk a tímhle se to vyřešilo,ale pak jsem to zase pro normální práci musel vrátit zpět. Takže jsem hru raději dal pryč.Nebavilo mne to stále přehazovat. Nevím,jestli ti tohle pomůže,ale třeba ano.