ukrutne rychly beh 3D akcelerovanych her...

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
frontalkid
Nováček
Nováček

ukrutne rychly beh 3D akcelerovanych her...

Příspěvek od frontalkid »

vazeni, dostalo se mi tezkeho problemu s mym notasem acer aspire 1350 a nevim, v cem je zadrhel...
veskere hry a programy vyuzivajici 3D grafiku mi chodi neskutecne rychle a jsou tim padem nepouzitelne, rekl bych, ze jsou tak dvakrat a trikrat rychlejsi nez by mely byt...
zkousel jsem i zotavujici instalaci pomoci prilozenych instalacnich cdcek, ale nic...zkousel jsem i starsi hry a ty jsou v pohode, ty nove, jako nhl 2005, ballance atd. jsou nehratelne...

nevite nekdo, v cem by mohl byt problem?!

kdyz zkousim nainstalova ovladace z cd, zahlasi mi inastalator, ze mam zkontrolovat, jestli mam potrebny hardware a software, pricemz mi windowsy detekuji v poradku vse, co v notasu byt ma...
nove ovladace stazene ze stranek aceru to same...zkousel jsem preinstalovat ovladace uplne vseho...

diky
Fany
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Urychlené hry

Příspěvek od Fany »

Podobný problém jsem měl u některých her také. Jediným řešením bylo přenastavit v nástrojích pro diagnostiku rozhraní DirectX v kartě zvuk úroveň hardwarové akcelerace zvuku na nižší. Běžel mi rychle zvuk a tímhle se to vyřešilo,ale pak jsem to zase pro normální práci musel vrátit zpět. Takže jsem hru raději dal pryč.Nebavilo mne to stále přehazovat. Nevím,jestli ti tohle pomůže,ale třeba ano.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“