ekvalizer na SoundMax
Moderátor: CageJ
- neophyte
- Nováček

-
ekvalizer na SoundMax
Mam zvukovku Soundmax digital audio na doske..
zhanam graficky ekvalizer,ktorym chcem upravit celkovy zvuk na vystupe-platny aj na hry,aplikacie,nie ekvalizer na hudbu,aky je napr. vo winampe.. poradte! dakujem
zhanam graficky ekvalizer,ktorym chcem upravit celkovy zvuk na vystupe-platny aj na hry,aplikacie,nie ekvalizer na hudbu,aky je napr. vo winampe.. poradte! dakujem
- neophyte
- Nováček

-
????????????
to mi tu fakt nevie nikto poradit???? 
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A v ovladačích ty zvukovky ekvalizér není? Dneska už bývá snad u všech, i u integrovaných.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- Shit
- Odborník PCT

Kromě SoundmaxuBorg píše:A v ovladačích ty zvukovky ekvalizér není? Dneska už bývá snad u všech, i u integrovaných.
Tady máš hafo možností, zkoušej, ale mám strach.....
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem tento problem resil. Dospel jsem k nazoru, ze takovito ekvalizer u SoundMax neexistuje. Resil jsem to na zive.cz tady (viz thread Creative 350 2.1). Vyresil jsem to jednoduse. V servisu mi vymenili porouchanou desku, kde byl SoundMax za MSI kde je AC97 kodek a neni tam SoundMax, tudiz s ovladaci se nainstaloval Ekvalizer s ruznyma predvolbama a se samotnym rizenim basu apod. a problem se razem vyresil.... 
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
- neophyte
- Nováček

-
tak poprosim poslednu radu..
no vidim,ze tento problem vyriesim jedine kupou novej zvuk.karty,ktora ma spominany ekvalizer ako sucast v podobe ovladaca.
nechcem vsak kupovat macku vo vreci,poradte mi teda prosim,kto mate (poznate) nie velmi drahu zvukovku(cca do 3000) ktora ma ako ovladac graficky alebo parametricky ekvalizer s moznostou ovplyvnovat naozaj aj tie najnizsie frekvencie okolo 20-25Hz...
Vdaka moc!
nechcem vsak kupovat macku vo vreci,poradte mi teda prosim,kto mate (poznate) nie velmi drahu zvukovku(cca do 3000) ktora ma ako ovladac graficky alebo parametricky ekvalizer s moznostou ovplyvnovat naozaj aj tie najnizsie frekvencie okolo 20-25Hz...
Vdaka moc!
- Falagos
- Nováček